Frans Malmrosgatan 17

Trelleborg - Centralt, Trelleborgs kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
1234 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
32 243 kr/år

På attraktiva Granlunda ligger denna charmiga villa anno 1929. Huset erbjuder ljusa fina rum med vackert ljusflöde och på entréplan välkomnas ni av en entré/hall med trapphuset som leder er upp till övre plan samt ner i källaren. Ljust fint kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Trevligt vardagsrum och matrum i fil med härligt ljusflöde från tre väderstreck. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med dusch.
Den vackra vitmålade trappan leder er upp till övre plan, här finns en hall, ett mindre allrum, tre sovrum, klädkammare samt en toalett.
Källare med tvättstuga, pannrum och förrådsutrymme.
Generös insynsskyddad och lummig tomt som består av två fastigheter där byggnaderna finns på den större tomten. Här finns uteplats i skyddat läge, äldre förråd, lekstuga, pool ovan mark samt flera fruktträd och bärbuskar. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till både natur och centrum och på behagligt avstånd finns skola, förskola, affärer, buss och lekplatser.

Den mindre fastigheten är en tomt på 352 kvm och enligt uppgift från bygglovshandläggare på Trelleborgs Kommun så är byggrätten 1/4-del av tomtarean. För mer information om vad som gäller vid nybyggnation och anläggning av tillfart till denna fastighet så skall ni kontakta Trelleborgs Kommun/Bygglovshandläggare på tel. 0410-73 30 00 samt Lantmäteriet för frågor om möjlig tillfart till fastigheten.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Trelleborg

Kontakta mäklaren

Lena Wiklund

Bjurfors Trelleborg
Mäklare Lena Wiklund, Bjurfors Trelleborg
0410-72 46 03