Mäklare Lena Wiklund

Lena Wiklund

Om mig

Sedan 2007 har Lena arbetat som fastighetsmäklare med fokus på försäljning av villor, bostadsrätter och tomter i Vellinge- och Trelleborgs kommun. I februari 2010 började hon arbeta på Bjurfors kontor i Trelleborg. Lenas arbete präglas av en positiv syn, ett stort engagemang, social kompetens och yrkeskunskap. Hon blandar hjärna med hjärta och hyser stor respekt för sina kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bolmörtsvägen 4, Oxie, Malmö kommun

Bolmörtsvägen 4

Villa
Oxie, Malmö kommun
Bjurfors Trelleborg
4 095 000 kr
76 + 76 m²
3 rum
1 346 m² tomt

Här erbjuds ni en gedigen och välskött villa på generös hörntomt med trevligt uterum och en verkstad/garage med extra högt i tak, kontorsrum och ström uppgraderat till 25 ampere. Här finns fina möjligheter för en liten hobbyverkstad. Uppvuxen och välskött trädgård med generösa ytor, stenläggningar, häckar, gräsmatta och ett garage i källaren. Fastigheten har varit i familjens ägor sedan 1957. Bostaden inrymmer på entréplan välkomnade entré/hall med marmorgolv och garderober. Vardagsrum med parkettgolv och fönster i två väderstreck, två bra sovrum, nyare kök i vitt från Marbodal samt ett helkaklat badrum med dusch. Källarplanet inrymmer bland annat förrådsutrymmen, tvättstuga, äldre toalett samt duschrum och ett garage. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
Bästemansvägen 9, Dalabadet, Trelleborgs kommun

Bästemansvägen 9

Villa
Dalabadet, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
5 495 000 kr
150 + 32 m²
5 rum
759 m² tomt

På omtyckta Dalköpingeområdet har vi nu fått nöjet att presentera denna ljusa och smakfullt renoverade enplansvilla med en välplanerad planlösning. Huset har genomgått en större renovering 2021-2022 och byggts till med en vinkelbyggnad samt även förlängts. Huset inrymmer välkomnande entré som öppnar upp mot det generösa vardagsrummet och det stilrena och moderna köket. fyra bra sovrum och två helkaklade badrum varav det ena med tvätt. Den öppna planlösningen och de stora fönsterna i vardagsrummet är magiska både sommar och vinter. Tomten är trevligt planerad med en insynsskyddad och inhägnad baksida med härliga gräsytor för lek samt ett generöst trädäck i sydväst med pergola och sol i trädgården från morgon till kväll. Tomten erbjuder även ett garage, förråd och två stenlagda uppställningsplatser för 5 bilar. Huset är placerat på en lugnt återvändsgata och med närhet till bland annat fina grönområden, lekplats, skola, förskola och här finns bra bussförbindelser och på kort promenadavstånd når man det rogivande havet med fin strand och stor badbrygga. Varmt välkomna till Bästemansvägen 9.

Krooks byaväg 13, Stavstensudde, Trelleborgs kommun
  • Imorgon kl 14:15
Krooks byaväg 13, Stavstensudde, Trelleborgs kommun, bild 2
Krooks byaväg 13, Stavstensudde, Trelleborgs kommun, bild 3

Krooks byaväg 13

Villa
Stavstensudde, Trelleborgs kommun
Bjurfors Trelleborg
5 695 000 kr
160 + 15 m²
6 rum
728 m² tomt

På utmärkt läge med härliga omgivningar ligger detta smakfulla stenhus på insynsskyddad tomt. Villan har en boarea om 160 kvm som är fördelade på 6 rum och kök. Öppen modern planlösning med smakfull inredning. Ljust och rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier som skapar ett fint ljusflöde. Smakfullt och välutrustat Vedumkök med rostfri maskinell utrustning, laminatbänkskiva och öppen planlösning med matplats. Det finns 4 ljusa och fina sovrum i varierande storlekar varav två ligger på entréplan. Från ett av sovrummen på entréplan når ni uterummet. Två helkaklade och smakfullt inredda bad och duschrum varav det på entréplan även inrymmer tvättavdelning, det finns även en gästtoalett. Inbjudande ovanvåning med ljust och fint allrum och utgång till balkongen som har havsutsikt, två sovrum samt ett badrum med badkar. Vackert, insynsskyddad trädgård med stenlagda uteplatser i flera väderstreck samt isolerat förråd, redskapsbod och carport med plats för 2 bilar. Varmt välkommen till ett modernt, barnvänligt och tryggt boende på Stavstensudde med närhet till hav, natur, golfbana och bra kommunikationer.

  • Premium

Visar alla 3