Tulebo strandväg 139

Tulebo, Mölndal Se på karta

5 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 101 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
51 623 kr/år
Antal besök
13 672
Dagar på Hemnet
18

På ett av Kållereds mest attraktiva lägen finns nu möjligheten att förvärva denna unika bostad i både utseende och stil. Förutom löpande underhåll har denna friköpta villa, anno 2007, i stor mån förädlats. Detta med diger omsorg och hög detaljfinish efter nybyggnationens färdigställande. Exempelvis har värmesystem och tak bytts och kommunalt V/A samt fiber har tillkommit. Här i området trivs de boende förträffligt bra vilket man med lätthet kan förstå men även notera via de tidigare få antal försäljningarna. På Tulebo Strandväg 139 finner ni det mesta för familjens behov. Tydlig och lättskött tomt med en praktisk stensättning och en väl tilltagen altan som sträcker sig runt huset samt ett gediget garage med högt i tak och praktfulla garagedörrar. Huset erbjuder bl.a. en trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum med ljusinsläpp genom stora fönsterpartier, två badrum samt tre fullstora sovrum.

Här köper man sig ett naturnära och harmoniskt boende, utan att behöva förlora närheten till varken service, skolor eller kommunikation. Fastigheten erbjuder lugnet runt Tulebosjön med skridskoåkning på vintern och bad eller fiske på sommaren men har ändå fördelaktiga pendlingsmöjligheter. Från bostaden tas bussen några få stationer till Kållered centrum. Därefter tar pendeln dig vidare mot såväl Göteborg som Kungsbacka centrum. Önskas så kan bilen parkeras gratis på pendelparkeringen.

Området erbjuder en uppsjö av naturupplevelser som naturen utmed Bohusleden alternativt bad, fiske och joggingturer kring Tulebosjön. Detta endast ett stenkast ifrån bostaden. Föreningslivet är brett med möjligheten till sportaktiviteter genom Kållered Sportcenter med ishall, fotbollsplaner och simhall. Även ridskola, golf, mountainbike samt trail-running är aktiviteter att utforska. Dagligvaruhandel löser man med lätthet i Kållered Centrum där lättare utbud finns av affärer och service. På kort avstånd hittas annars optimalt utbud i Kållereds Köpstad med allt från Ikea till Systembolaget. För den inredningsintresserade har man nära till Östling och Schedins i det gamla Spinneriet i Lindome. Häromkring kan även den matlagningsintresserade köpa närproducerat kött på Gödebergs Gårdsbutik.

Har ni för avsikt att kunna slappna av efter inflytt till er nya bostad? På Tulebo Strandväg 139 är det bara att flytta in!

Varmt välkommen med ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal