Nyproduktion

Lalatoftsvägen 11 (S31)

Tvååker, Varbergs kommun Se på karta

5 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
139,9 m²
Tomtarea
1 111 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Nyproduktion

Välkommen till det nya bostadsområdet Stenen i Tvååker! Här kan du uppfylla drömmen om ett högkvalitativt boende uppfört av Etikhus. I första etappen erbjuds fem villatomter med två olika hustyper att välja mellan. Detta är tillfället för dig som söker lugn och harmoni på landet i ett nybyggt hus men ändå med bekvämt avstånd till centrum.

Villorna finns i två varianter att välja mellan och passar på alla tomter; D1 som har en boyta på 126,7 kvm eller D3 som har en boyta på 139,9 kvm. Varje villa har dessutom två olika planlösningar för ovanvåningen att välja mellan. Husen levereras färdigmålade och ni väljer själv vilken av kulörerna Faluröd, Allmogegrön, Dalablå och Ockragul ni vill ha. Tomtens finplanering ingår med häckar runt tomtgräns, betongplattor vid entrén, singel på förgård samt utlagd matjord på tomten. Till husen hör även två altaner, båda med utgång från vardagsrummet.

Entréplanet har en öppen och social planlösning. Från vardagsrummet nås uteplatserna i två olika väderstreck. I köket med inredning från HTH och vitvaror från Siemens finns även köksö samt rymlig matplats. Praktisk groventré med tvättstuga samt ett helkaklat badrum med dusch. På övre planet finns bl a tre sovrum, allrum och ett helkaklat badrum med dusch.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Varberg

Kontakt

Angelina Birgerson

Fastighetsbyrån Varberg
Mäklare Angelina Birgerson, Fastighetsbyrån Varberg
0760-811818