Nyproduktion

Fridhemsgatan 48

Ulricehamn, Ulricehamn Se på karta

4 905 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
1 000 m²
Nyproduktion

I Kvarteret Fridhem finns nu chansen att bo bekvämt i en nyproducerad villa från husleverantören Myresjöhus i ett naturskönt läge och med oslagbar utsikt över sjön Åsunden. Tomt C, med fastighetsbeteckning Fridhem 5, lämpar sig för byggnation av en enplansvilla från Myresjöhus. Villan som kallas Villa Fridhem är ett smidigt och bekvämt hus för såväl stora som små familjer. Den genomtänkta planlösningen med de härliga sällskapsytorna i kök och vardagsrum är taktiskt placerade i husets framkant i syd-/västläge för att ta till vara på utsikten och det härliga ljusinsläppet. I husets bakre del finns sovrum, toalett och bra förvaringsytor. Villa Fridhem är 126 m² och har en carport i direkt anslutning till entrén. Köparen har möjlighet att påverka både interiöra och exteriöra materialval för att sätta personlig prägel på sitt nya boende.

Vid köp av tomt förbinder ni er att bygga ett Myresjöhus. Ett köpekontrakt på fastigheten kommer att upprättas mellan köpare och säljare samt ett entreprenadkontrakt kommer att upprättas mellan köparen och husleverantören. I priset ingår tomt, anslutningsavgifter, färdigt hus samt carport/förråd och grovplanering av tomt. Husen är grundmålade. Priset är exklusive lagfart- och pantbrevskostnad.

Tomterna har ett stadsnära läge i ett redan bebyggt, lugnt villakvarter med en lummig och grönskande omgivning. Närområdet erbjuder härliga promenadstråk i såväl sjö- som skogsatmosfär. Endast ett stenkast från Kvarteret Fridhem finns den milslånga strandpromenaden som sträcker sig längsmed Åsunden. Gång- och cykelavstånd även till badplats, idrottsanläggningar, mataffär samt till Ulricehamns centrum som erbjuder ett stort utbud av caféer, restauranger och shopping. Ulricehamn är beläget med ett smidigt pendlingsavstånd till större städer så som Borås, Göteborg och Jönköping. I Ulricehamn finns all vardaglig service med ett brett utbud av förskolor, skolor och allmänna kommunikationer. Här finns möjlighet till ett aktivt friluftsliv vid Lassalyckan, skidbacken och golfbanan. Goda bad-, båt- och fiskemöjligheter finns i sjön Åsunden.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn