Kadettgatan 40

Ursviken, Skellefteå kommun Se på karta

2 200 000 kr

2 595 000 kr -15 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
148 m²
Tomtarea
849 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
43 758 kr/år

Om ni önskar utrymme och många sovrum så kan den här bostaden vara precis rätt för er!

Bostaden är fördelad på två plan och här förfogar ni över hela 4 sovrum, samt ett väldigt stort vardagsrum med plats för både matsal och soffgrupp.
På nedre plan mötas man av en rymlig hall där förvaring av ytterkläder finns, tävttstuga, rymligt kök med plats för matgrupp, badrum med dusch samt ett av bostadens sovrum.

På övre plan så hittar man inte mindre än 3 sovrum i varierande storlek. Alla sovrum är dock rymliga och fullt användbara som både trevliga barn rum och som gästrum.
Ett av rummen är större till ytan och används därför som Master Bedroom. Från detta sovrum når man också en härlig balkong med utsikt över området.
Utöver detta så hittar ni också ytterligare ett badrum utrustat med badkar och ett mysigt takfönster för optimalt ljusinsläpp.

Tomten är öppen och trevlig med en fantastisk altan på framsidan där man kan lapa sol större delen av dagen. Man har direkt anslutning till skogsparti där härliga promenader kan avnjutas eller varför inte sätta på sig skidorna en härlig vinterdag och bege sig ut i naturen som ligger precis invid fönsterknuten?
Ett sådant här fint läge på tomten är sällan man får möjlighet att förvärva på den här mycket omtyckta adressen, så detta är en möjlighet ni inte vill missa. Perfekt för barnfamiljen som önskar få ha sina barn ute i det fria och med goda möjligheter till aktiviteter på tomten eller i den intilliggande skogen. Ett stenkast från bostaden finner man en stor, fin lekpark.
En annan gynnsam sak är att det genom skogen finns en stig som barnen kan nyttja och ta sig direkt till Yttre-Ursviksskolan. Detta är endast 300 meter för barnen och dom slipper på så sätt röra sig efter trafikerade vägar.

Ta chansen att förvärva en välskött fastighet på ett populärt område med alla bekvämligheter inom gång- och cykelavstånd.

- Ser fram emot att höra från dig!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Emma Bodén

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Emma Bodén, HusmanHagberg Skellefteå
073-7461200

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.