Kommande

Backegårdsgatan 15

Utby, Göteborgs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
770,8 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1946
Driftkostnad
39 967 kr/år
Kommande

Vi har här nöjet att få presentera Backegårdsgatan 15! Här erbjuds ett unikt läge, högt och ostört, gränsande till grönområde. Villan har renoverats och fått en modern och väl fungerande planlösning.

Entréplanet erbjuder stort kök med särskild del för matplats och härifrån nås den fantastiska altanen på baksidan med jacuzzi och fristående uterum i asiatisk stil. Matplatsen och köket har en öppen planlösning gentemot varandra och det mysiga vardagsrummet med kamin. Vardagsrummet ansluter till hallen och spaentrén/allrummet. På denna våningen finns också två bra sovrum och badrum med dusch.

I källaren finns ett allrum med separat ingång, badrum, två större förråd/klädkammare samt en nyrenoverad tvättstuga. Här är det bara att flytta in och trivas från dag 1! Letar du efter ett hus med karaktär, charm och med hög trivselfaktor både inne och ute så är detta något för dig.

Här bor du med närheten till den lokala livsmedelsaffären (ca 500 m), skolor och förskolor (Utbynässkolan ca 350 m), kommunikationer till Göteborg (gångavstånd till flera busshållsplatser) och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Här kan du klättra och promenera i Utbybergen och i Kviberg finns ett storslaget idrottscenter som erbjuder alltifrån beachvolleybanor till inomhusskidanläggning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Partille

Kontakta mäklaren

Susanne Cronestad

Mäklarhuset Partille
Mäklare Susanne Cronestad, Mäklarhuset Partille
0708266633

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas