Mäklarhuset Partille

Mäklarhuset Partille

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Haketjärnsvägen 24, Furulund, Partille kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Haketjärnsvägen 24

Villa
Furulund, Partille kommun
6 550 000 kr
152 m²
5 rum
597,8 m² tomt

Drömmer du om ett hem som kombinerar moderna bekvämligheter med charmig elegans i ett trivsamt område? Välkommen till denna fantastiska villa på 1,5 plan i populära Fjällvindenområdet i Partille Furulund! Med en generös boarea på 153 kvm, erbjuder denna bostad 5 rum och kök, inklusive 3 smakfulla sovrum, som alla är skapade för komfort och trivsel. Upplev en känsla av rymd och ljus i det stilfulla köket och vardagsrummet. Perfekt för såväl vardag som fest! Det välutrustade köket med moderna vitvaror och smakfull inredning bjuder in till matlagning och gemenskap. Njut av årstidernas växlingar i det underbara inglasade uterummet. Perfekt för middagar, avkoppling, eller umgänge – oavsett väder. På de soliga altanerna kan du avnjuta solen hela dagen. Här finns gott om plats för loungemöbler, grill och planteringar. Fjällvindsområdet är känt för sin gemytliga atmosfär och närhet till grönområden, skolor och fritidsaktiviteter. Här bor du i en trygg miljö med ett starkt lokalsamhälle. Perfekt för pendlaren, med smidiga kommunikationer till centrala Partille och Göteborg. Denna villa erbjuder allt du kan önska dig i ett hem – en perfekt balans mellan modern komfort och klassisk charm i ett av Partilles mest eftertraktade områden. En plats att skapa minnen och leva livet fullt ut!

Kullarnas väg 2, Öjersjö, Partille kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kullarnas väg 2

Villa
Öjersjö, Partille kommun
8 380 000 kr
212 + 60 m²
6 rum
1 250 m² tomt

Välkommen till denna vackra enplansvilla belägen i det eftertraktade området Öjersjö. Bostaden erbjuder en generös boarea på 106 kvm i markplan samt en fullt inredd källare om 106 kvm. Denna fastighet är perfekt för familjen som söker ett rymligt och modernt hem med närhet till naturen. Vid entrén möts du av en ljus och välkomnande hall. Härifrån leds du vidare till husets hjärta - ett stilrent kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Köket är modernt utrustat med högkvalitativa vitvaror och en köksö som skapar en naturlig samlingspunkt. I vardagsrummet finns en charmig braskamin som bidrar till en mysig atmosfär under kalla vinterkvällar. Från vardagsrummet öppnar ett stort skjutdörrsparti upp mot ett generöst altandäck, perfekt för sommarens grillkvällar och utomhusmiddagar. Altandäcket och den plana tomten skapar en idealisk yta för lek och avkoppling. Bostaden har totalt fyra rymliga sovrum. Ett av sovrummen kan med fördel användas som arbetsrum för den som behöver en hemmakontorslösning. Det nyrenoverade badrummet är elegant inrett med moderna materialval. Dessutom finns det ytterligare ett badrum i källarplan, vilket underlättar för en större familj. Den inredda källaren på 106 kvm rymmer ett stort hobbyrum som kan anpassas efter familjens behov, vare sig det är för träning, hobbyaktiviteter eller som ett extra vardagsrum. Här finns även ett dubbelgarage om ca 60 kvm, med plats för två bilar, vilket är en stor fördel under vintermånaderna. Den plana tomten är lättskött och erbjuder många möjligheter för trädgårdsintresserade. Det stora altandäcket blir snabbt en favoritplats under sommarmånaderna. Fastigheten ligger bara 1 minut från Kåsjön, vilket ger möjlighet till bad och naturupplevelser året om. Området Öjersjö är känt för sin naturnära miljö och sina goda kommunikationer till både Göteborg och Partille. Detta är en villa som kombinerar modern bekvämlighet med naturnära läge, perfekt för den aktiva familjen som söker ett hem att trivas i länge.

Gamla Strandlinjen 1b, Partille Centralt, Partille kommun
Gamla Strandlinjen 1b, Partille Centralt, Partille kommun, bild 2
Gamla Strandlinjen 1b, Partille Centralt, Partille kommun, bild 3

Gamla Strandlinjen 1b

Lägenhet
Partille Centralt, Partille kommun
1 750 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 611 kr/mån
32 407 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvårummare om 54 kvm. Denna bostad erbjuder ett trevligt fullt utrustat och rymligt kök med gott om plats för ett matbord. Det luftiga vardagsrummet är smart utformat och rymmer både en bekväm soffgrupp, tv-möbel samt en mindre matsalsdel om så önskas. Stora fönster släpper in vackert ljus och ger en härlig atmosfär till bostaden. Här möts du av välutnyttjade kvadratmeter fördelade på en mysig sovdel, ett stort och ljust vardagsrum, modernt kök, hall med gott om förvaring, helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt goda förvaringsutrymmen i form av flertalet garderober. Väggarna är genomgående vitmålade och golven är täckta av fint trägolv. Tack vare de neutrala färgtonerna ger er möjlighet att enkelt sätta er egen prägel på bostaden. Tvättstuga samt källarförråd finns. På Gamla Strandlinjen 1B får du en enkel vardag på köpet. Området har ett centralt läge med närhet till Partille centrum, som är en expansiv och populär plats med en helt ny stadsdel som växer fram vid Partille Port. Inom gångavstånd når ni köpcentret Allum, där ni hittar ett stort utbud av affärer och restauranger. Pendelstationen och busshållplatsen ligger bara en kort promenad bort, vilket ger er möjlighet att enkelt ta er in till Göteborgs centrum på cirka 15 minuter med kollektivtrafik. För den som föredrar att köra bil tar E20 er snabbt och smidigt till er nästa destination. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en ljus och välplanerad miljö, bekväma faciliteter och närhet till allt ni kan behöva. Det är en perfekt plats att kalla hemma i Partille. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Hiss
Besebäcksstigen 3, Paradiset, Partille kommun
  • Tor 8 aug kl 17:30
Besebäcksstigen 3, Paradiset, Partille kommun, bild 2
Besebäcksstigen 3, Paradiset, Partille kommun, bild 3

Besebäcksstigen 3

Lägenhet
Paradiset, Partille kommun
1 950 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
4 348 kr/mån
39 000 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna underbara 2-rumslägenhet erbjuder en perfekt balans mellan modern komfort och bekvämlighet. Lägenheten har nyligen målats om och har fått ett helt nytt golv, vilket ger en fräsch och inbjudande känsla. Det här är platsen där du kan trivas och känna dig hemma direkt. Ett ljust och luftigt vardagsrum som välkomnar dig med generösa fönster och en fransk liknande balkongdörr som öppnar upp till din egen lilla oas. Här finns gott om plats för en rymlig soffa där du kan koppla av och njuta av det naturliga ljuset som fyller rummet. Ett sovrum med gott om utrymme för en dubbelsäng och förvaringsmöjligheter som uppfyller dina behov. Här kan du varva ner i lugn och ro. Fräscht och rymligt badrum med allt du behöver, inklusive badkar, WC, handfat med spegelskåp, tvätt&tork samt förvaringsskåp. Denna lägenhet ligger i ett trevligt och bekvämt område med närhet till allt du behöver. En stabil förening som är mycket välskött och omtyckt, vilket ger dig extra trygghet och gemenskap. Flexibelt tillträde. Förråd ingår. Välkommen på bokad visning!

  • Premium
  • Hiss
Gamla Kronvägen 47a, Centrala Partille, Partille kommun
  • Mån 19 aug kl 17:30
Gamla Kronvägen 47a, Centrala Partille, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 47a, Centrala Partille, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 47a

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
2 850 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/7
6 355 kr/mån
36 538 kr/m²

På Gamla Kronvägen 47A presenteras denna superfina lägenhet som utmärker sig med sin höga standard och genomtänkta planlösning som främjar öppenhet och social gemenskap. Ljuset flödar in från flera fönster åt två håll och ger en härlig atmosfär. Denna trea är smart utformad för att optimera utrymmet, med en ljus interiör och stilrena ytskikt som bidrar till en modern känsla. Bostaden har en optimal planlösning med rymliga sociala ytor i kök och vardagsrum och två väl avvägda sovrum där du kan få lugn och ro samt en rymlig balkong där du kan njuta av solen på sommaren. Fullt utrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet blir detta en naturlig samlingsplats för mat och läxläsning och umgänge. Gott om förvaring i form av klädkammare och platsbyggda garderober och stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare gör vardagen till lyx. Den grönskande innergården bjuder in till avkoppling och gemenskap, och för de som gillar att odla finns även ett gemensamt växthus att nyttja. Adressen på Gamla Kronvägen 49 erbjuder en bekväm vardag med närhet till ett brett utbud av faciliteter såsom matbutiker, restauranger, skolor, förskolor, lekplatser och köpcentrumet Allum. Dessutom är det enkelt att ta sig runt med kommunala förbindelser. Denna bostad har allt man kan önska sig och mer därtill, bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen till en visning av denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Hiss
Göteborgsvägen 113, Sävedalen, Partille kommun

Göteborgsvägen 113

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 414 kr/mån
37 911 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etagelägenhet, belägen högst upp i huset. Bostaden erbjuder en modern design ,sociala ytor och mycket ljus. Dessutom har man två sovrum och ett loft som förhöjer känslan av en unik bostad. Balkong i soligt söderläge som vetter mot föreningens trädgård som har gemensam uteplats.

  • Plus
Rådjursgatan 4, Långedrag/hagen, Göteborgs kommun

Rådjursgatan 4

Lägenhet
Långedrag/hagen, Göteborgs kommun
2 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
2 892 kr/mån
49 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiskt charmiga vindslägenhet med snedtak, vackra tak och vägg bjälkar, takfönster och öppen planlösning bara för att nämna några attribut som ger bostaden karaktär. Dessutom finns tillgång till gemensam relaxavdelning med jacuzzi och möjlighet att njuta, odla och grilla i den mysiga trädgården med trädäck. I avgiften ingår värme, vatten, fiber och parkeringsplats! Ett par våningar upp har du din egen trappa upp till lägenheten med avhängning möjligheter i trapphuset med fönster som ger ett ljust och luftigt intryck. Lägenhet bjuder på en spännande planlösning med många vinklar och vrå och med de sluttande väggar ges mycket extra utrymme där bara fantasin kan sätta dina gränser. (Som en härlig lekhörna för barn eller skapa en egen mysvrå där du kan krypa in och avnjuta av en god bok eller nyttja som förvaring) På cykel och promenadavstånd når du havet med fina promenadstråk. Ett par minuter bort ligger spårvagnen som tar dig in till Göteborgs City eller till Saltholmen där man tar båten ut till skärgården. I närheten finns mataffärer, träningsanläggningen STC, Påvelundshallen med skogsslingan och restauranger. Att avnjuta en kväll i solnedgången på Långdrags värdshus är uppskattat. Flexibelt tillträde! Passar inte planerad visningsdag - vänligen kontakta mäklaren för privat visning!

Gamla Kronvägen 49, Centrala Partille, Partille kommun

Gamla Kronvägen 49

Lägenhet
Centrala Partille, Partille kommun
2 175 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/7
3 798 kr/mån
40 278 kr/m²

På våning 4 finner man denna nyproducerade 2:a som har närhet till det mesta som man kan tänkas behöva. Lägenheten erbjuder bl.a. moderna materialval, öppen planlösning och en balkong med högt och fritt utsiktsläge. Bostaden har stilren interiör med klassisk ekparkett och vitmålade väggar. Badrummet är helkaklat med golvvärme och dessutom bekvämt utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Brf Lyckan ligger i ett expansivt område med härlig citykänsla där man har nära till mataffärer, butiker, träning, idrott, kultur, naturområden och kommunikationer. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många grannar. Kommunikationerna är goda med smidig förbindelse till E20 och täta avgångar med expressbuss som når centrala Göteborg på ca 15 minuter. Välkommen att uppleva Partilles nya stadsdel; Partille Port!

  • Balkong
  • Hiss
Lambergsgatan 1 A, Eriksberg, Göteborgs kommun

Lambergsgatan 1 A

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
1 975 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 235 kr/mån
43 889 kr/m²

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Välkommen till denna mysiga hörnlägenhet om 45 kvm på Lambergsgatan 1A i Övre Eriksberg. Ett rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Renoverat helkaklat badrum och hall med golvvärme. Genomgående ljus lägenhet med parkettgolv i övriga rum. Föreningen BRF Lamberget 1A-B bildades 2017 och föreningen äger marken. I området finns närheten till vattnet, Eriksbergs köpcentrum, Eriksbergs kajområde och dess promenadstråk efter Göta älv som bjuder på många caféer och restauranger. Här finns ett antal grönområden att strosa i som Krokängsparken, Sörhallsberget och Färjenäsområdet som kommunen satsar på bygga ut och förbättra grönområdet. På några minuters promenadavstånd nås den vackra träskodda bryggpromenaden på Eriksberg som inbjuder till promenader längs vattnet. Fri parkering på gatan och det finns god kommunikation in till centrum, täta avgångar med buss endast ca 200 meter från fastigheten som lätt tar dig in till city. . Eller ta en mysig båttur med färjan in till stan från Eriksbergstorget. Välkommen att höra av dig för mer information! Visningstider kommer längre fram!

Visar alla 9