Stora Mällösa 9

Vallentuna Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
61 m²
Tomtarea
4 047 m²
Byggår
1985
Driftkostnad
26 000 kr/år

Vill du bo lantligt och fortfarande önskar närhet till vad vardagen kräver? Då finner du denna fastighet endast 7-8 minuters bildfärd till Vallentuna Centrum alternativt ca 12 minuters bildfärd till Upplands Väsby Centrum. Här kan du sätta din egna prägel på huvudbyggnaden om ca 61 kvm plus loft, där viss utbyggnation påbörjats men ej färdigställts. Fantastisk möjlighet för den händiga att färdigställa de renoveringar som pågått och få ett drömboende på landet med stor naturtomt om hela 4047 kvm.
Byggnaden bjuder i nuläget på kök och vardagsrum i öppen planlösning med högt i tak (öppet till nock) och en fullt fungerade braskamin, ett duschrum och ett sovloft, sovalkov och två sovrum.

På Stora Mällösa 9 bor du i en fantastisk miljö med naturen & lugnet inbakad i vardagen där du möts av en kuperad naturtomt i högt läge som vetter ner mot skog och åkrar.

Bussförbindelser finns och ligger längs väg 268 som tar en vidare in mot Vallentuna Centrum och dess utbud som består av livsmedelsbutiker, restauranger, apotek, systembolaget m.m.

Kontakta mäklaren för mer info, vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna