Degerbyn Juviken 9

Värmskog, Grums Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
1 194 m²
Driftkostnad
9 600 kr/år

Nu kan drömmen om den värmländska idyllen bli sann! Här erbjuds en nyckelfärdig lösning tillsammans med Vallsjöhus där alla avgifter, tillstånd och anslutningar ingår i priset! Enplansvilla om 135 kvm fördelat i 5 rum och kök med två badrum, två klädkammare samt separat tvättstuga med groventré. Kök från Ballingslöv med vitvaror från Miele, badrum med klinker och kakel, även tvättstugan har klinkergolv och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Miele. Genomgående ekparkettgolv med underliggande golvvärme i hela huset. Uppvärmning via frånluftsvärmepump (Nibe). Bygglov för carport kommer sökas men detta ingår inte i priset. I den nyckelfärdiga lösningen kommer bland annat gräv/schakt, vatten- och avloppsanslutning, el- och fiberanslutning ingå i den färdiga lösningen via Vallsjöhus! Se mer information om huset och möjliga tillval under "dokument".

VISNING SKER DEN 26 SEPTEMBER 12:00 VID VALLSJÖHUS VISNINGSHUS I KIL.

1 AV 9 NYCKELFÄRDIGA LÖSNINGAR ÄR SÅLDA!

Fantastisk sjönära tomt på ett område med hela 15 avstyckade tomter som tillsammans ska bilda ett nytt område med drömläge, endast 30 minuter från Karlstad. Området har flera gemensamma ytor som omfattar hela 85.000 kvm i parkmark, ca. 800 m strandlinje med två badstränder samt bryggor med båtplats som följer tomten.

Värmskog är ett väl omhändertaget bygd som under senare år fått allt mer fart på aktivitet och verksamhet på orten. Här finns väl fungerade förskola och skola med elever upp till 12 år. Intill skolområdet ligger Värmskogs främsta turistattraktion Värmskogs Café med deras berömda räkmackor som lockar 80 000 besökare varje sommar. Degerbyn har dessutom en egen lanthandel med ny ambitiös ägare som erbjuder svenska spel, diesel/bensin och vad som kan tänkas behövas fyllas på i kylskåpet.

I Värmskog finns även utrymme för en hel del aktivitet och sport, allt från fotboll där herrarnas A-lag spelar i div. 5 till innebandy, gruppträning och gym. Värmskogsbygden ordnar även en rad olika evenemang under året, näst på tur är Värmskogdagen där en dragkamp kommer att avgöra vilken av alla byar i Värmskog som det är bäst drag i, följt av stor fest på kvällen.

Värmskog har mycket vacker natur! Här finns Värmeln med dess underbart klara vatten och många härliga stränder. Från Juviken, Degerbyn nås med enkelhet Edande, Brunskog, Värmskog och Borgvik, alla med café eller restaurang. Goda fiskemöjligheter med prisvärde fiskekort. Skogen är rik på bär och svamp och mycket vandringsvänlig med ett flertal olika leder.

Ta chansen att förverkliga drömmen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Karlstad