Väsavägen 76

Väsa, Älvdalen Se på karta

1 575 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
10 397 m²
Byggår
1925
Driftkostnad
32 694 kr/år

Nu finns äntligen en rymlig familjevilla till salu i Älvdalen! Med ett lugnt och fint läge i utkanten av natursköna Väsa bor du här i vacker by-miljö och med skogen runt knuten. Tomt om ca 1 HA och med en stor uthuslänga med förvaringsutrymmen, verkstad och stall.
Här erbjuds en väl omhändertagen och trivsam 20-talsvilla, uppdelad på två boendeplan och med källare. Med en lantlig känsla, trevlig social planlösning, rymligt kök och vardagsrum och hela fyra sovrum är detta verkligen ett hem att trivas i för hela familjen. En härlig veranda i bästa solläge välkomnar dig in i huset. Vackra lantliga trägolv återspeglas i nästan hela bostaden.
Modernt uppvärmningssystem i form av vattenburen ytjordvärme. Fiber finns indraget. Källare med matkällare, hobbyrum, frys samt tvättstuga.

På den väl tilltagna tomten finns en stor uthuslängan med verkstad, förvaringsutrymmen, carport, stall med el, hundgård och stort loft där bara fantasin sätter gränser för vad som går att göra.

I detta välskötta, ombonade hus är det lätt att trivas med en fantastisk utemiljö som omges av åkermark, Österdalälven med utmärkta fiskevatten samt vidsträckta skogsområden för svampplockning och härliga vandringsturer. Bara 5 mil bort finner ni Kläppens skidanläggning med ett bra utbud av pister för hela familjen.

Sammanfattningsvis en perfekt familjevilla med stor gård och uthus och närhet till skog och natur.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen