Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slingan 47, Drevdagen, Älvdalens kommun

Slingan 47

Fritidshus
Drevdagen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
1 950 000 kr
84 m²
2 rum
1 111 m² tomt

Topprenoverat fritidshus i vackra Drevdagen ett stenkast från skoterleder och med skidspår och sjön runt knuten. Nu har ni chansen att bli nya ägare av denna mysiga stuga med riktig Lodge-känsla i snösäkra och populära Drevdagen. Huset har totalrenoverats med omsorg för att få till den där fjällstugekänslan man vill ha efter en dag i skidspåret eller på skoterleden och direkt när man kliver in över tröskeln känner man att detta hus är något utöver det vanliga. En välkomnande entré, där du också hittar ett praktiskt skidförråd, leder dig in till den välkomnande hallen. Vidare in från hallen nås det stora luftiga vardagsrummet som bjuder upp till både soffhäng och umgänge framför brasan samtidigt som maten lagas i det fullt utrustade köket. Köket är både praktiskt och snyggt utformat med många smarta förvaringslösningar. I det rofulla sovrummet med träpanel ryms en stor säng här finns även en wc med snyggt dubbelhandfat och tvättmaskin/torktumlare. Huset andra badrum med dusch ligger i anslutning till hallen. Planlösningen är genial och ytan har använts med varsam hand för att maximera funktion och design. Golvvärme i den nybyggda delen, dvs kök, sovrum och badrum. På tomten finns en trevlig uteplats med grillmöjligheter och en badtunna för trevliga sociala kvällar med familj och vänner. Här finns även en uthusbyggnad med ett gästrum med sovplatser och förrådsutrymme och vedbod. Huset säljs med inventarier så här är det bara att flytta in och börja trivas! I drevdagen finns ett unikt område med ett av Sveriges bästa ledsystem för snöskotrar och draghundar och ni har endast 35 km till Idre Fjäll. Det finns gott om orörd natur som är lättillgänglig sommar som vinter med ett väl utbyggt aktivitetsnät. I byn finns också en trevlig restaurang Fjällbjörken. Drevfjällsområdet har många fina leder som är en del i SONDs (Snöskoterområdet norra Dalarna) ledsystem med cirka 1600km preparerade leder. Besök gärna byns trevliga hemsida www.drevdagen.se Kontakta mäklare för att boka visning!

Myllervägen 9, Holen, Älvdalens kommun

Myllervägen 9

Villa
Holen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
1 695 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
940 m² tomt

Varmt välkomna till denna totalrenoverade villa i populära Holen. Här bor du i ett barnvänligt område med naturen inpå knuten på en lugn gata med väldigt lite trafik och med trevliga promenadstråk i skogen. Den trivsamma villan har renoverats med omsorg med ljusa toner blandat med fina kulörval och praktiska lösningar. En välkomnande veranda under tak leder dig in i huset där du möts av en hall med badrum. Från hallen nås de två trevliga sovrummen som renoverats med nya ytskikt och förvaringslösningar. Köket ligger i en social öppen planlösning mot vardagsrummet där ni kan samla hela familjen för trevliga middagar. I källaren finns tvättstugan, pannrum, förvaringsutrymmen, ett inrett gästrum och ingång till husets garage. Huset värms effektivt upp med bergvärme. På den trevliga tomten finns härliga gräsytor för hopp och lek och en mysig slogbod som är fantastisk om du vill förlänga sensommaren med en varm eld när hösten och vintern närmar sig. Här finns även en isolerad gäststuga som kan nyttjas året runt. Här bor du med endast 1,4 km till närmaste förskola och grundskola åk 1-6 och 3,4 km in till Älvdalens centrum. 4 minuter från bostaden finns busshållplatsen som enkelt tar dig in till centrum. Ca 2 km bort finns Grundsands badplats med sandstrand och hopptorn. Sammanfattningsvis en perfekt villa för paret eller barnfamiljen!

Israelshöjden 19, Särna, Älvdalens kommun
  • Lör 2 mar

Israelshöjden 19

Fritidshus
Särna, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
1 495 000 kr
65 m²
3 rum
1 434 m² tomt

Varmt välkomna till vackra Israelshöjden, Östomsjön, i Särna! Här erbjuds ett trivsamt fritidshus med 3 rok, ny luftvärmepump och närhet till skoterleder och skidåkning. Med ett lugnt läge på återvändsgata och med skogen som närmaste granne har du här din alldeles egna oas året runt. Vintertid med ett gnistrande snölandskap och närhet till både skoterleder, längdskidspår och med endast ca 40 minuter till Idre fjäll, Himmelfjäll och Fjätervålen med sina stora skidanläggningar. Sommar och höst har du fina bärmarker och fiskevatten runt knuten. Bostadshuset består av ett enplanshus med två sovrum, badrum och kök och vardagsrum i en trevlig social öppen planlösning. På tomten finns en isolerad gäststuga med el, dock utan vatten och avlopp. Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
Särnavägen 15, null, Älvdalens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Särnavägen 15

Villa
Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
1 700 000 kr
70 m²
3 rum
5 263 m² tomt

Nytt pris! Drömmer du om ett hus vid vattnet? Nu har du tillfälle att förvärva en fantastisk fastighet direkt vid Österdalälvens strand. Här bor du enskilt utan grannar men ändå endast 5 minuter in till Älvdalens centrum. Bostadshuset är en trevlig souterrängvilla som erbjuder en entréplan med kök med trevlig matplats med fantastisk utsikt över älven, vardagsrum med öppenspis och intilliggande rum som enkelt kan göras om till sovrum med idag används som allrum, badrum, sovrum och en balkong. I källarvåningen som endast nås utifrån finns tvättstuga, hobbyrum, förrådsutrymmen och ett rum som kan inredas till gästrum. 1995 byggdes gästhuset till på ca 55 kvm och här finns på entréplan ett allrum/sällskapsrum med en liten pentry och sängplatser. En isolerad inglasad veranda med en magnifik utsikt över älven. I källaren finns en trevlig vedeldad bastu. Fastigheten säljs tillsammans med Älvdalen Loka 11:3 och ger en tomt på hela 5 263 kvm. På tomten finns ett garage, ett skotergarage, vedbod och en mysig slogbod vid älven som dock står på ofri grund. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Rämma Sunnantillvägen 32, null, Älvdalens kommun

Rämma Sunnantillvägen 32

Fritidshus
Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
695 000 kr
35 m²
1 rum
1,2 ha tomt

Nytt pris! Unikt tillfälle att förvärva ett fritidshus i populära Rämma fäbod! Nu äntligen finns ett fantastiskt ställe i Rämma till salu. Rämma fäbod ligger endas ca 10 min från Älvdalen och har med sin närhet till byn och Rämmasjön med badplats och fint fiske blivit ett otroligt populärt ställe både för permanentboende men framförallt fritidshus. Här bor man i lugn bymiljö med fantastisk natur och friluftsaktiviteter runt knuten. På Sunnantillvägen 32 har du möjlighet att skapa dig din alldeles egna idyll med stor potential med en tomt på hela 1 ha. Bad finns inom gångavstånd från tomten, både i Rämmasjön eller vid en liten damm strax nedanför tomten. Egen borrad brunns finns på tomten, dock ej indraget i huset. Nytt tak och grund från 2016. Bostadshuset består av en liten hall samt ett stort allrum med kamin, matplats och sängplatser. El finns indraget i huset. På tomten finns även en timrad lada samt utedass. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Balser, Balser, Älvdalens kommun

Balser

Tomt
Balser, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
180 000 kr
1 537 m² tomt

I orörd vildmark, ovanför populära Rotälven ca 40 minuter från Älvdalen, säljs nu en tomt om 1 537 kvm. Har du en dröm om att bygga en fiske eller jaktstuga i vacker natur är detta rätt plats för dig. Området är ett paradis för härliga skogspromenader, bärplockning, fiske samt skoteråkning. Tomten sluttar en aning och är beväxt med tallskog. Ett stenkast från tomten rinner en bäck med källvatten. Detta gör att tomten ligger inom strandskyddat område. För att få bygga på tomten krävs därför att först ansöka om strandskyddsdispens hos Länsstyrelsen. Tomten ligger ca 30 meter in från bilvägen och ett servitut för att göra infartsväg finns.

Borgavägen 13, Drevdagen, Älvdalens kommun

Borgavägen 13

Fritidshus
Drevdagen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
2 300 000 kr
70 m²
4 rum
1 260 m² tomt

Med ett fantastiskt läge ett stenkast från Stordrevdagssjön med utsikt mot de vackra bergen ligger detta charmiga hus där det bara är att flytta in. Här kan du bo antingen permanent eller använda som fritidshus med det lilla extra. På den fantastiska altanen med trädeck runt hela huset har du en bedårande utsikt över sjön som är lika vacker sommar som vintertid. Här finns också en oinredd gäststuga om man behöver mer utrymme. Huset omges av vacker natur och här är det bara att ta på sig skidorna eller hoppa upp på skotern så har du både skidspår och leder precis nedanför huset. Huset består att ett mysigt allrum med braskamin som ligger i en trevlig öppen planlösning mot det smakfullt renoverade köket. Här finns plats både för soffmöbel och matbord och från vardagsrummet når också det inglasade uterummet med plats för stort middagsbord. Här kommer garanterat många mysiga middagar avnjutas med utsikt ner mot sjön. Här finns också två sovrum samt ett badrum med tvättmaskin. Ute på den väl tilltagna terrassen kan många härliga soltimmar avnjutas och här finns också en badtunna. I drevdagen finns ett unikt område med ett av Sveriges bästa ledsystem för snöskotrar och draghundar och ni har endast 35 km till Idre Fjäll. Det finns gott om orörd natur som är lättillgänglig sommar som vinter med ett väl utbyggt aktivitetsnät. I byn finns också en trevlig restaurang Fjällbjörken. Drevfjällsområdet har många fina leder som är en del i SONDs (Snöskoterområdet norra Dalarna) ledsystem med cirka 1600km preparerade leder. Besök gärna byns trevliga hemsida www.drevdagen.se Kontakta mäklaren för att boka in er på visning!

Blåbärsstigen 21, Idre, Älvdalens kommun

Blåbärsstigen 21

Tomt
Idre, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
230 000 kr
1 361 m² tomt

Tomt för permanentboende! Nu har vi nöjet att erbjuda en villatomt i vackra Idre! I ett nybyggt villaområde, med ett högt läge, härliga vyer och natur runt knuten, har du nu chansen att bygga ditt drömboende. Tänk dig härliga dagar på fjället eller fiske och bad i närliggande sjöar på fritiden och sen komma direkt hem! Och inte minst - tänk dig att få bygga exakt det där huset som blir familjens favoritplats. Endast ca 10 minuter med bil och du når Himmelfjälls och Idre Fjälls lift och spårsystem där du hittar aktiviteter för barnfamiljer, kompisgänget eller kollegorna. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Blåbärsstigen 19, Idre, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Blåbärsstigen 19

Tomt
Idre, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
250 000 kr
1 462 m² tomt

Tomt för permanentboende! Nu har vi nöjet att erbjuda en villatomt i vackra Idre! I ett nybyggt villaområde, med ett högt läge, härliga vyer och natur runt knuten, har du nu chansen att bygga ditt drömboende. Tänk dig härliga dagar på fjället eller fiske och bad i närliggande sjöar på fritiden och sen komma direkt hem! Och inte minst - tänk dig att få bygga exakt det där huset som blir familjens favoritplats. Endast 10 minuter med bil och du når Himmelfjälls och Idre Fjälls lift och spårsystem där du hittar aktiviteter för barnfamiljer, kompisgänget eller kollegorna. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Lundholmsvägen 3, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Lundholmsvägen 3

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
65 000 kr
962 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt område! Tomtmark i fint grönområde, närmast granne med tomtmark på Humlevägen 21 som också är till salu. Här ifrån har du närhet till skog, natur och promenadstråk. Lite längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Mässvägen 13, Älvdalen, Älvdalens kommun

Mässvägen 13

Tomt
Älvdalen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
64 000 kr
915 m² tomt

Bygga nytt? Söker du ett område med aktivt läge men ändå närhet till skog och natur kan detta vara ett läge för dig! Här bor du med direkt närhet till Älvdalens Utbildningscentrum, men också närhet till natur och motionsanläggningar och promenadavstånd till centrum. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Trotvägen 19, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Trotvägen 19

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
67 000 kr
1 280 m² tomt

Bygg ditt drömboende i fint läge mot skogen! Här bor du granne med skogen och ett fåtal hus intill. Tomten har egen infartsväg och ligger i utkanten av villakvarteret. Härifrån har du direkt närhet till skog, natur och fina promenadstråk. Lite längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Välkommen in till tomten och ta en titt på läget!

Enstigen 8, Älvdalen, Älvdalens kommun

Enstigen 8

Tomt
Älvdalen, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
100 000 kr
1 164 m² tomt

Bygg ditt drömboende i populärt område med fin utsikt! Tomtmarken ligger med fint västerläge i trevligt villaområde. Hörntomt längsmed återvändsgata. Här finns närhet till förskola, butiker i Älvdalen, promenadstråk, motionsområde, skog och natur. Lite längre bort finns skolor och motionsanläggningar. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Tallstigen 3, Centralt, Älvdalens kommun

Tallstigen 3

Tomt
Centralt, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
80 000 kr
948 m² tomt

Bygg ditt drömboende i lugnt villaområde! Här bor du med ett högt och naturnära läge. Tomtmarken ligger fint i området, omgiven av endast ett fåtal hus. Tallstigen är en återvändsgata och ligger i populärt villaområde. Härifrån finns närhet till förskola, butiker i centrala Älvdalen och lite längre bort finns skolor, flertal motionsanläggningar och motionsområden. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Humlevägen 3, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Humlevägen 3

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
65 000 kr
940 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt villa område! Tomten ligger i södersluttning och har utsikt mot grönområde. Området är lugnt och ligger längsmed återvändsgata. Här ifrån har du närhet till fina promenadstråk, natur och en bit bort finns skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Nybolsvägen 18, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Nybolsvägen 18

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
70 000 kr
1 165 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt villa område! Tomtmarken ligger ljust och fint längsmed Nybolsvägen i korsningen mot Ripvägen. Härifrån når du skog och natur direkt och lite längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Tomten på Nybolsvägen 20 finns också till salu. Nytt bostadsområde finns planerat längre söder ut om tomten och ny infartsväg kommer ledas in till området förbi tomten. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Nybolsvägen 20, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Nybolsvägen 20

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
70 000 kr
1 157 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt villaområde! Tomtmarken ligger ljust och fint längsmed Nybolsvägen. Härifrån når du skog och natur direkt. Längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Granne med tomten på Nybolsvägen 18 som också är till salu. Tomterna ligger i närheten av korsningen Nybolsvägen/Ripvägen. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Lundholmsvägen 1, Östermyckeläng, Älvdalens kommun

Lundholmsvägen 1

Tomt
Östermyckeläng, Älvdalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen
65 000 kr
921 m² tomt

Bygg ditt drömboende i trevligt villaområde! Tomtmarken ligger ljust och fint intill grönområde i korsningen mot Humlevägen/Ripvägen. Härifrån har du närhet till skog, natur och promenadstråk. Lite längre bort når du skolor, Älvdalens sporthall och motionsområde. Välkommen förbi tomten och ta en titt på läget!

Visar alla 18