Bandyvägen 53

Västertorp, Stockholm Se på karta

6 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
84 m²
Biarea
46 m²
Tomtarea
328 m²
Byggår
1951
Driftkostnad
29 300 kr/år
Antal besök
9 937
Dagar på Hemnet
5

* K-märkt kedjehus som uppfördes 1951
* Detta hus har sålts en gång på 70 år
* Huset erbjuder totalt tre våningsplan
* Totalt 84 kvm boarea & 46 kvm biarea
* Fin trädgårdstomt(friköpt) om 328 kvm
* Underbart kök - totalrenoverat 2018
* Låg driftskostnad genom bergvärme
* Avskild gata i barnvänlig omgivning
* Stort badrum totalrenoverat 2011
* Flera uteplatser mot baksidans lugn
* Finns garage, öppen spis & tvättstuga
* Det finns fem rum varav 3-4 sovrum
* Trädgård med grönskande omgivning
* Bara 5-7 minuter till t-bana & mataffär
* Fem minuter till grundskola & förskolor

OBS - Endast bokade visningar - För att minska trängsel samt att du inte ska riskera att missa inbjudan till en förvisning gäller ENDAST förbokning. Du måste boka din närvaro/ankomsttid via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan klicka sedan "boka online". Besökare som har bokat ankomsttid får förtur och ej bokade besökare riskerar att INTE bli insläppta.

För andra gången någonsin ska nu detta idylliska kedjehus få inhysa en ny familj, den tredje i ordningen. Nu ska nuvarande familj flyga vidare och välkomnar er till ett förtjusande hem om tre våningsplan beläget i vackra och barnvänliga Västertorp. Med ett närmast perfekt läge invid Bandyvägen står denna byggnad som kulturminnesmärkts med en gul klassificering vilket innebär att den har positiv betydelse för stadsbilden och/eller visst kulturhistoriskt värde för närområdet. Utnämningen är skapad för att bevara byggnadens karaktär samt kulturhistoriska värde.

Den arkitektoniskt vackra längan utgörs av totalt elva en-familjs kedjehus. Längan är lokaliserad i ett kvarter med liknande typhus. Samtliga är uppförda i början av 1950-talet med HSB Riksförbund som byggherre. Husen är ritade av Jarl Bjurström för HSB-boro. Husen är lokaliserade nästan vid gatan på rektangulära tomter, med en större trädgårdstomt på baksidan. Baksidan vetter mot allmänning med skogsparti vilket uppskattas av de små barnen och deras fantasifulla lekar.

Huset erbjuder 84 kvm boarea, 46 kvm biarea och ett garage. Här finns gott om öppna ytor samt många stora rum varav 3-4 rum kan nyttjas som optimala sovrum. Uppvärmning sker via bergvärme vilket bidrar till låg uppvärmningskostnad. Ditt nya hem är försett med larmsystem via Verisure som kan övertas av köparen om så önskas.

Bostaden har ett strategiskt läge med närhet till kommunikationer, service, skolor, förskolor, grönområden och framför allt Mälarens vatten med dess uppskattade och välbesökta badplatser. Här bor du med en grönskande gräsmatta som om sommaren förlänger tomtens sociala ytor med massor av växtlighet. Den friköpta tomten om 328 kvm skämmer bort dig med många soltimmar under årets varmaste månader.

På entréplanet ligger köket som under 2018 totalrenoverades och platsbyggdes av ansedda Byggfabriken. Ambitionen var att återskapa ett klassiskt retro-kök som går i andra med husets karaktär. Allt byttes ut avseende skåpförvaring, inredning och maskinpark. Det finns även bra matplats för familjens sammankomster. På entréplan finner du även wc-rum och allrummet i hörnläge med passage ut till trädgården. I rummet finns en murad öppen spis vilket bidrar till hög mysfaktor under vinterhalvåret.

Via den fina trappan anländer du till övre plan. Här finns ett duschrum och tre bra sovrum som samtliga är försedda med charmigt snedtak. I hallen uppe finns vindslucka och stege till vind med möjlighet till förvaring. Gott om förvaring i två platsbyggda

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jonas Lindström

Notar
Mäklare Jonas Lindström, Notar
0737-500 100
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 17
  jan
  Sön 17 jan kl. 12:00–13:00
  Bokning krävs - Boka din närvaro/ankomsttid online via www.notar.se för att minska köbildning
 • 17
  jan
  Sön 17 jan kl. 13:00–13:45
  Bokning krävs - Boka din närvaro/ankomsttid online via www.notar.se för att minska köbildning
 • 18
  jan
  Mån 18 jan kl. 11:30–12:45
  Bokning krävs - Boka din närvaro/ankomsttid online via www.notar.se för att minska köbildning
 • 18
  jan
  Mån 18 jan kl. 17:30–18:30
  Bokning krävs - Boka din närvaro/ankomsttid online via www.notar.se för att minska köbildning
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.