Wirséns väg 10

Västra Bällsta, Vallentuna Se på karta

4 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
266 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
43 978 kr/år
Antal besök
2 682
Dagar på Hemnet
8

Nu har du chansen att flytta in i ett hem med potential ett stenkast från Vallentunasjön. Detta ljusa enplanshus rymmer fem rum och kök att göra sig hemmastadd i. Här får du ett välplanerat boende vars hemtrevliga känsla bäddar för ett bekvämt och harmoniskt boende. Bostaden är i behov av renovering men har nytt tak och nymålad fasad.

Det första som möter dig i huset är en liten men praktisk hall med avhängning direkt till vänster. Vidare finns ett socialt och funktionellt kök med generösa arbetsytor, fönster mot gatan. Huset har fyra sovrum, två badrum och ett socialt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster och gott om plats för stor soffgrupp. Det ena badrummet är stort med badkar, toalett, kommod och ljus från fönster. Det andra är lite mindre med dusch och toalett.

På den lilla och lätthanterliga tomten behöver du inte göra annat än att underhålla gräsmattan. Tomten är på 266 kvadratmeter med soligt söderläge.

Huset är beläget i Västra Bällsta som är en mycket trivsam del av Vallentuna som uppskattas högt. Bara ca 150 meter bort ligger Vallentunasjön, där man kan göra mängder av aktiviteter såsom fiska, paddla kanot eller bada. På vintern kan man med fördel åka på härliga skridskoturer vilket brukar vara uppskattat av många. Här finns både skola och förskola på gångavstånd och en cykeltur bort hittar man även Vallentuna Centrum. Bra kommunikationer med både buss och tågförbindelse c:a 500 meter bort.

Vi ses på Wirséns väg 10!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.