Nunnevägen 2

Vattjom, Sundsvalls kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
1 400 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
61 231 kr/år

Här kan man snabbt konstatera att barnen kommer att stormtrivas. De yngre kan dra nytta av loftet som inbjuder till lek medan tonåringen kan skapa sin egen oas i gillestugan. Med egen ingång och stora utrymmen att röra sig på kommer det bli en succé.

Hemmet i sig är en väl omhändertagen enplansvilla med garage som senast 2013 genomgick en större renovering av badrum, hall och sovrum samt fick de flesta fönstren utbytta till 3-glas i oktober 2022. I badrummets jacuzzi och bastu kan ni spendera många timmar både tillsammans men även på egen hand, kanske med en avkopplande podd eller ljudbok i öronen? Tre sovrum med möjlighet att skapa ytterligare ett rum av gillestugan samt nyttja loftet som sovutrymme kan göra det möjligt för även den större familjen att få plats. Köket med de stora arbetsytorna bjuder in till både matlagning och bak och den takade altanen är ett vinnande koncept när ni får besök.

Tomten på 1400 kvm är rymlig och här finns gott om bärbuskar och växtlighet.

Vattjom, som endast ligger en dryg kvarts bilfärd från Sundsvall, erbjuder i kombination med Matfors mycket för de som gillar att vara aktiva. Från hemmet finns lekpark, hockeyrink, skidspår, tennisplan och skoterled inom en radie på endast 100-500 m. Skolskjutsen ligger endast 50 m från hemmet och in till Matfors är det bara 2 km. In till Sundsvall tar det ca 15 minuter med bil och ca 20 minuter med buss.

Låter detta intressant? Kontakta ansvarig mäklare för en privat visning.

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri x Erik Olsson

Kontakta mäklaren

Mattias Berggren

Hoome Mäkleri x Erik Olsson
Mäklare Mattias Berggren, Hoome Mäkleri x Erik Olsson
072-085 40 40