Fjuckby Bengtsberg 272

Storvreta, Uppsala kommun Se på karta

4 290 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6,5 rum
Boarea
155 m²
Tomtarea
1 749 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
26 967 kr/år
Antal besök
3 024

Varmt välkommen till ett fint hus med garage samt solceller som installerades 2022 som ger er MYCKET låga driftskostnader! Här bor ni lantligt men endast 20 minuter bort befinner du dig i centrala Uppsala. Villan är byggd 2015 och erbjuder genomgående ljusa fräscha ytskikt, stort ljusinsläpp och ett rejält garage om ca 33 kvm samt plats för fyra bilar framför garaget med laddbox! Den generösa altanen inbjuder till grill, bad i spabad och trevliga middagar i solen.

Fiber finns i huset.

Öppen planlösning med stora fönster i kök och vardagsrum för ett enastående ljusinsläpp. Det finns hela 5 sovrum, allrum/sällskapsrum, vardagsrum, tvättstuga/groventré, badrum, gäst-Wc och fullt utrustat kök med stor matplats. Den härliga trädgårdstomten är barnanpassad med en stor gräsmatta samt ett fint lekhus. Häckar finns för visst insynsskydd (vintergrön liguster).

Fjuckby ligger ca 20 min från centrala Uppsala och har ett smidigt läge intill E4:an. Här bor ni med härlig natur samtidigt som ni bor intill Storvreta som erbjuder livsmedelsbutiker, restauranger samt flertalet grundskolor och förskolor. Fjuckby är ett lugnt och familjärt område med närhet till skogen och ett naturreservat med historiska Högstaåsen. Där finns gott om stigar för promenader, löpning, cykling, grillning och bärplockning. I närheten går skolbussar.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv

Kontakta mäklaren

Emil Haraldsson

Widerlöv
Mäklare Emil Haraldsson, Widerlöv
0702-33 62 57