Näset 189

Alnö - Näset, Sundsvalls kommun Se på karta

2 895 000 kr

3 295 000 kr -12 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
164 m²
Tomtarea
1 880 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
61 686 kr/år

Välkommen ut till Näset på nord-östra Alnö, här har vi nu en riktig drömvilla med något som passar de flesta.

Till villan hör en sjöbod nere vid havet cirka 150 meter från fastigheten, ett garage med dubbla portar, stora altaner som omfamnar nästan hela huset med både takad, öppen och inglasade delar. Här har du också båtplats via båtklubben till en låg kostnad av endast 500kr per år när du bor i området.

Alnö är sedan länge ett av Sundsvalls mest populära områden, och åker man hit så förstår man varför. Det fina lantliga läget här i Näset på Alnö ger verkligen svar på tal till det numera vanligt myntade uttrycket "lantligt läge - nära stan". Du tar dig faktiskt hela vägen härifrån till Sundsvalls centrum på ca 20 minuter, det måste ändå vara definitionen av att bo på landet nära stan?

Villan rymmer på entréplan en hall med klinkers och goda avhängningsytor, ett badrum med tillhörande tvättstuga renoverat 2018. Ett vardagsrum som får en härlig rymd i det fina naturliga ljusinsläppet och den öppna planlösningen mot köksdelen, från vardagsrummet tar du dig ut till altanen på baksidan. Ett kök med gott om bänkyta och förvaring samt en köksö - detta är verkligen ett kök för den matlagningsintresserade. På entréplan finns också två stycken sovrum varav ett med en stor klädkammare. På övreplan finner du ett stort Allrum som får ett härligt ljusinsläpp från både balkongen samt takkupan. Från balkongen får du även lite havsutsikt. Här uppe finns också en toalett samt två stycken alkover som både varit sovrum samt kontor och lekrum genom åren.

På fastigheten finner du ett stort garage med dubbla portar, en gäststuga med egen altan, bastu, dusch, kokvrå och ett separat sovrum om så önskas, utanför gäststugan finns även en liten lekstuga. På tomten står även ett växthus. Tomten är lättskött och bjuder in till sociala sammankomster, här har du en fin tomt för lek och aktivitet.

På Alnö finns det mesta man söker i serviceväg bland annat: mataffär, lokaltrafik, vårdcentral, apotek, pizzeria, restauranger, flertalet badplatser och skolor.

På denna fastighet finns något för de flesta. Denna villa måste man verkligen uppleva på plats!

Driftskostnaderna avser även garage, gäststuga samt spabad.

Välkommen att anmäla dig/er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sundsvall

Kontakta mäklaren

Mathias Jonsson

Bjurfors Sundsvall
Mäklare Mathias  Jonsson , Bjurfors Sundsvall
070-685 58 85

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.