Knopvägen 8B

Alnö, Sundsvalls kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
117 m²
Biarea
117 m²
Tomtarea
703 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
47 500 kr/år

Letar du efter ett hus med det där lilla extra så har du kommit helt rätt.
Omgående innanför dörrarna slås man av en känsla av lyx.
Det är allt från påkostade materialval, utsikt över Alnösundet och Alnöbron, ett stort garage och relaxavdelning med stjärnhimmel i taket.

På entréplan kliver du först in i en rymlig hall som leder dig vidare till ett vardagsrum med en öppen planlösning mot köket.
Den eleganta "bardisken" är det som skiljer vardagsrum och kök åt vilket gör detta utrymme optimalt för familjehäng eller för att socialisera under middagar med vänner på besök.

Från vardagsrum och kök har du ett stort glasparti ut mot den svävande altanen och härifrån har du enastående utsikt utöver Alnösundet och Alnöbron, tänk dig att stå och laga mat till den vyn!
Vidare på entréplan finns 3 sovrum och ett kontor/extra allrum med skjutdörrar samt en toalett och ett lite större badrum.

I suterrängvåningen finns de praktiska utrymmena, en stor och rymlig tvättstuga och ett stort garage som rymmer det mesta. Men här finns också relaxavdelningen med bastu, dusch och ett inkaklat bubbelbadkar med stjärnhimmel i taket ovanför.

Alnö, eller Norrlands Hawaii som det också kallas, erbjuder fina sandstränder, restauranger ute vid vattnet och bra naturliv i helhet. Området passar de flesta.
På samma gata har du en lekplats och på gångavstånd finns skola, dagis, mataffär, busshållplats och gym. In till Sundsvall Centrum är det bara 10 km och dit går det bussar hela tiden och med bil tar det bara runt 15 minuter.

Välkommen att uppleva något extra på Knopvägen 8b!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Sundsvall

Kontakta mäklaren

Joakim Lundström

HusmanHagberg Sundsvall
Mäklare Joakim Lundström, HusmanHagberg Sundsvall
073-154 44 30