Gunnarssons väg 4

Älvängen, Ale kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
136 m²
Biarea
94 m²
Tomtarea
1 422 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
41 501 kr/år

Nu ges möjligheten att få ett trivsamt boende på en omtyckt och lugn gata i södra delen av populära Älvängen. Huset har både entréplan, ett övre plan och en källare, så här finns gott om utrymme för den stora familjen. Entréplan erbjuder två rymliga sovrum, badrum, kök med utgång till den inglasade balkongen, samt ett stort vardagsrum med ljusinsläpp ifrån tre håll. Tar du trappan upp en våning finner du ytterligare två sovrum, ett badrum, och två klädkammare. Längst ned i bostaden finner du stora umgängesytor genom den stora gillestugan som med fördel kan användas som ett mysigt TV-rum eller varför inte som aktivitetsrum för den som önskar. I källarplan finns också, dusch och bastu, tvättstuga, förråd och matkällare.
Bostaden är omgiven av en stor grönskande trädgård där det finns plats för både odlingar, lek och middagsbjudningar. Med utsikt ifrån balkongen blickar du ut över trädgården och kan njuta av sol och varme, för att sedan krypa in under taket när kylan tränger sig på.

På gång och cykelavstånd ifrån bostaden finner ni förskolor, skolor, matbutiker, idrottsplats, vacker natur, gym, vårdcentral och pendelstationen som på 20 minuter tar er in till centrala Göteborg eller Trollhättan.
I Älvängen finns alla förutsättningar för ett aktivt liv, både för vuxna och barn. Innebandy, fotboll, dans, parkour, handboll, gympa, gym eller härliga skogspromenader är några av aktiviteterna ni kan välja på. I närområdet har ni löpspår med elljus samt välskötta AleBacken där ni åker skidor vintertid och cyklar downhill på sommaren.
Med flera matbutiker, caféer, vårdcentraler, frisörer, pizzerior, gym och andra butiker hittar du det mesta du kan behöva på hemmaplan. Skulle ni mot förmodan inte göra det så har ni 7 minuter till Ale Torg eller 15 minuters bilfärd till nybyggda Kongahälla köpcenter i Kungälv.

Varmt välkomna till Gunnarssons väg 4 !

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ale

Kontakta mäklaren

Cecilia Olofsson

Svensk Fastighetsförmedling Ale
Mäklare Cecilia Olofsson, Svensk Fastighetsförmedling Ale