Mäklare Cecilia Olofsson

Cecilia Olofsson

Om mig

Som född och uppvuxen i Älvängen, nu boendes i Nödinge känns det som en ära att få arbeta med fastighetsförmedling på sin hemmamarknad. Jag vill lyfta fram det allra bästa med just er bostad och se till varje individs önskemål och bostadsdrömmar, så oavsett om ni funderar på att köpa eller sälja bostad i Ale är ni välkomna att kontakta mig så berättar jag gärna mer om mig själv och hur vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för ert livs största affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gustavs väg 5, Skepplanda, Ale kommun

Gustavs väg 5

Villa
Skepplanda, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
3 795 000 kr
156 + 32 m²
8 rum
775 m² tomt

Välkomna hem till Gustavs väg 5 - en mycket hemtrevlig villa belägaen på en av Skepplandas absolut mysigaste gator. Bostadshuset är byggt 2003 och tillbyggt 2010 så nu erbjuds hela 190 kvm fördelat med en lättmöblerad och väl genomänkt planlösning. Denna enplansvilla kan användas precis så som ni önskar, oavsett om ni har en stor familj, gäster som ofta sover över eller om ni behöver jobba hemifrån. Entrén bjuder på en inbjudande hall, två helkaklade badrum, separat tvättstuga, 5 sovrum, 2 allrum samt ett stort välplanerat kök som får kreativiteten att flöda, här kan ni verkligen umgås med den som lagar maten eller laga mat många tillsammans. Från vardagsrummet når ni den mysiga baksidan, där det inglasade uterummet gör att våren kommer tidigt och hösten förlängs. Den stora altanen bjuder in till socialt umgänge och solens strålar har ni under hela dagen/kvällen. Omgiven av lummiga träd hoppar ni med fördel ner i badtunnan både kyliga sommarkvällar och härliga vinterdagar. Vill ni istället mysa på insidan kan ni med fördel tända en brasa i kaminen. På gångavstånd finner ni förskolor, lekplatser, skolor, matbutik, idrottsplats, vacker natur, elljusspår, simhall och vårdcentral. Ett par minuters gångväg ifrån huset finns också busshållplatsen där ni på 5 minuter är i Älvängen där pendeltåget tar er vidare in till centrala Göteborg på 20 minuter eller till Trollhättan på detsamma. Tåget avgår flera gånger i timman i rusningstrafik och är perfekt för er som vill pendla till arbete eller klara er utan bil. Varmt välkommen hem!

Norra Kilandavägen 16, Nödinge, Ale kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00

Norra Kilandavägen 16

Villa
Nödinge, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
2 895 000 kr
112 + 50 m²
5 rum
1 145 m² tomt

Med högt och centralt läge i Nödinge erbjuds nu möjligheten att skapa ett riktigt drömboende. Bostaden som är ifrån 1984 har en mycket trevlig planlösning med stora umgängesytor och fina ljusinsläpp. Du kliver in i huset på souterrängplan och här finner du en stor hall, tvättstuga, matkällare, allrum samt wc. En trappa upp har du ett stort kök med utgång till den härliga balkongen i västerläge, ett trevligt vardagsrum, två sovrum och badrum finns också på övre plan. Huset är i behov av omvårdnad och renovering, men förutsättningarna för att blir hur bra som helst finns, garage finns i souterrängplanet, och med naturen som granne kan detta bli en bostad att trivas i för många år framöver. I Nödinge finner du allt du behöver, här finns mataffärer, apotek, klädbutiker, restauranger, frisörer mm, allt inom gångavstånd från bostaden. Önskar du ett större utbud finns nybyggda Kongahälla Center ca 1 mil bort. Ifrån centrum tar du dig enkelt till Göteborg på endast 15 minuter med Alependeln. En kort cykeltur ifrån bostaden når du badsjö, idrottsplats, golfbana, motionsspår samt härliga promenadstråk med naturen tätt inpå. Om du istället för att motionera vill ägna dig åt svamp -och bärplockning är chanserna goda. En mil norrut ligger Alebacken som erbjuder utförsåkning under vinterns snöiga dagar. Förskolor och skolor nås inom 5-10 minuters promenad ifrån bostaden, busshållplats ligger precis nedanför huset, perfekt om du vill pendla och åka kollektivt. Välkommen på visning av Norra Kilandavägen 16, trevligt belägen i Nödinge.

  • Plus
Åsvägen 3, Älvängen, Ale kommun
  • Tor 25 apr kl 18:00
Åsvägen 3, Älvängen, Ale kommun, bild 2
Åsvägen 3, Älvängen, Ale kommun, bild 3

Åsvägen 3

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
5 995 000 kr
155 + 46 m²
5 rum
954 m² tomt

På Åsvägen 3, som är mycket fint renoverad och har en väl genomtänkt planlösning på hela 155+46 kvm, finns alla förutsättningar för ett bekvämt och behagligt liv framöver. Fina, påkostade materialval i såväl köket från 2018 med både vinkyl och kolsyrat vatten i kran, och lyxiga materialval på golv och övriga ytskikt. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och en direkt känsla av hemma när man kliver in genom ytterdörren gör slutresultatet riktigt trevligt. Tomten är insynsskyddad, lättskött och soldränkt under större delen av dygnet. Här finns gott om plats för hela familjens behov, oavsett om det gäller studsmatta, hemmaträning, lata dagar i en solstol eller grillkvällar med vänner. Från det ena inglasade uterummet har ni en härlig vy över Göta älv, här kan ni beskåda vackra solnedgångar och ha fina stunder med familjen. Ni välkomnas in i källarplanets stora hall, här finns ett sovrum, tvättstuga, ett stort allrum, en wc samt ett helt nyrenoverat badrum med dusch och bastu. Ifrån källarplan når du också det stora förrådet samt ett dubbelgarage med plats för både bilar, cyklar och annat som kan tänkas ta plats. En trappa upp möts ni av en öppen, luftig och ljus planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum, här finns verkligen ytor för att umgås med familj och vänner. Här finns också en braskamin installerad som skänker både värme och mysfaktor. Även ett helkaklat badrum, två sovrum och gott om förvaring finns på detta plan. Från vardagsrummet tar ni er ut till baksidans stora träaltan i etage, och här tar du dig med fördel ett dopp i den uppvärmda poolen med tak. I västerläge finns också en inglasad balkong samt på husets kortsida ett inglasat uterum. (Säljaren kommer att ta med sig jacuzzin) Lekplatser ligger ett stenkast bort, skolor och förskolor finns i närområdet, liksom busshållplats och pendelstationen hittar ni på promenadavstånd! Från Älvängens station går pendeltåget flera gånger i timmen, och tar er till Göteborg eller Trollhättan på endast 19 minuter. I Älvängen finns också alla förutsättningar för ett aktivt liv, både för vuxna och barn. Innebandy, fotboll, dans, parkour, handboll, gympa, gym eller härliga skogspromenader är några av aktiviteterna ni kan välja på. Här finns något för alla. Med flera matbutiker, caféer, vårdcentraler, frisörer, pizzerior, gym och andra butiker hittar du på hemmaplan. Skulle ni mot förmodan inte göra det så har ni 5 minuter till Ale Torg alternativt 15 minuters bilfärd till Kongahälla köpcenter i Kungälv. Välkomna till huset med en känsla av lyx där ni kan bo behagligt i många år framöver.

  • Premium
Nordgärdesvägen 39, Surte, Ale kommun

Nordgärdesvägen 39

Radhus
Surte, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
3 495 000 kr
135 + 59 m²
7 rum
342 m² tomt

Här är bostaden för dig som önskar ett hus med stora ytor både i form av flera sovrum och härliga umgängesytor. En halvtrappa upp ifrån entrén når du kök, vardagsrum och utgång till husets baksida där du kan slå dig ned på uteplatsen och blicka ut över trädgård och små odlingslådor. På husets framsida finns två balkonger, en med utgång ifrån ett av sovrummen, och en med utgång ifrån vardagsrummet, så här finns verkligen möjlighet att njuta av dagens soltimmar. Övre plan har tre sovrum och ett fint renoverat badrum, källarplan inrymmer tvättstuga, en liten klädkammare och två stora rum perfekt för aktivitet eller för att se en film en mörk vinterkväll. Surte är en mycket trivsam del av Ale Kommun och gränsar i söder mot Göteborgs kommun. Från huset promenerar eller cyklar du till pendeltågsstationen där tågen morgon och eftermiddag avgår mot Göteborg med 15 minuters mellanrum, vill du istället ta bussen har du 5 minuters gångväg ner till busshållplatsen. Vill du ta bilen så finns det pendelparkering i anslutning till tågstationen. Uppskattar du ett aktivt friluftsliv når du Vättlefjäll i öster med naturreservat, flera badsjöar och vandringsleder. Rakt över gatan ligger också Surte idrottsplats med flera fotbollsplaner. Surteskolan som är en mycket omtyckt skola, bra förskolor samt tennisplan finns också i direkt närhet på gångavstånd till huset. Surte centrum erbjuder restauranger, ölbryggeri, mataffär, blomsterbutik mm. Varmt välkommen till Nordgärdesvägen 39.

  • Energieffektiv
Liljegången 8, Nödinge, Ale kommun

Liljegången 8

Radhus
Nödinge, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
3 995 000 kr
156 m²
6 rum
371 m² tomt

Nu finns ett mycket välvårdat och fint renoverat hus äntligen till försäljning i barnvänliga och populära Börsagården i Nödinge. Här är det bara att flytta in för att leva och bo under många år framöver, huset är i bra skick och har en väldigt trevlig planlösning. I entrén möts du av en ljus hall som tar dig in till vardagsrum och det stora öppna köket från 2014. Köket har allt du kan tänkas önska, stora ytor, fina material och gott om förvaring. Den stora köksön binder samman köket med vardagsrummet och skapar goda förutsättningar för umgänge och sällskap. Innanför köket finns den trivsamma tvättstugan med en groventré som leder ut till husets framsida. På entréplan finns också två sovrum och ett lyxigt nyrenoverat badrum med dusch. Övervåningen har 2 sovrum, en klädkammare, badrum med badkar och ett rymligt allrum. Detta kan du antingen ha som sällskapsrum, eller om så önskas bygga ytterligare sovrum. Med utgång ifrån vardagsrummet på nedre plan har du en stor altan med solläge hela dagen att tillbringa alla sommarens dagar på. I trädgården finns både syrén, tulpaner och små pallkragar för odlingar. Börsagården är mycket centralt beläget i populära Nödinge, vilket gör boendet perfekt för barnfamiljen. Ifrån bostaden går barnen på gångväg direkt till skolan på bara 10 minuter, och fortsätter du promenaden når du inom några minuter Nödinge Centrum som erbjuder mataffärer, frisör, apotek, klädbutiker, restauranger och café. Härifrån tar du dig enkelt med Alependeln in till Göteborg på bara 20 minuter. Önskar du ett större utbud av butiker och restauranger har du nybyggda Kongahälla center i Kungälv, 10 minuters bilresa ifrån Nödinge Centrum. På gångavstånd ifrån bostaden har du badsjö, idrottsplats, promenadstråk, golfbana och vintertid även skidspår, vilket gör detta boende perfekt för ett aktivt liv. Tar du bilen en mil norrut finner du Alebacken där du kan åka skidor och snowboard under vinterns snöiga dagar. Här är verkligen ett hus där ni kommer att trivas, varmt välkommen till Liljegången 8!

  • Plus
Alkalievägen 19A, Bohus, Ale kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Alkalievägen 19A

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
1 195 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 925 kr/mån
29 506 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga etta! Med ett gångavstånd på 5 minuter till pendelstationen ligger Alkalievägen 19A, mitt i hjärtat av Bohus. Fina ytskikt genomgående, rymligt välplanerat kök och balkong med ljuvlig morgonsol! Riksbyggens BRF Solbacken är en välskött och trevlig förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga och en trevlig innergård. Den består av 454 lägenheter och 53 uppgångar, alla med nyinstallerade kodlås och nya portar. Här bor du mycket centralt med närhet till Bohus centrum med nyöppnad Coop, sushirestaurang med mera. Buss- och pendelstation ligger precis runt hörnet där du når Göteborg med tåg på ca 14 minuter, du har även närhet till Kungälv och det nya shoppingcentrumet Kongahälla Center där du finner allt du kan tänkas behöva. Jennylund, med fina grönområden och badsjöar finner du en kort promenad bort.  Du är varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Göteborgsvägen 50A, Surte, Ale kommun
Göteborgsvägen 50A, Surte, Ale kommun, bild 2
Göteborgsvägen 50A, Surte, Ale kommun, bild 3

Göteborgsvägen 50A

Villa
Surte, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
7 995 000 kr
310 + 60 m²
11 rum
933 m² tomt

Med mycket centralt läge i Surte erbjuds nu möjligheten att förvärva en stor fastighet fint renoverad med mycket fina material. Bostaden är idag inredd med 3 lägenheter på entréplan/övre plan samt 1 lägenhet i källarplan, ett stort förråd finns också i anslutning till bostadshuset. Lägenhet A är på ca 150 kvm i två plan med ingång ifrån huset baksida. Lägenhet B är på ca 80 kvm på entréplan, lägenhet C är också på ca 80 kvm, båda med ingång ifrån huset framsida. Lägenhet C är på ca 80 kvm beläget i källarplan med ingång ifrån husets framsida. Bostaden är helrenoverad under senare år och har fina materialval med helkaklade badrum. Här kan du antingen flytta in med din stora familj, alternativt taxera om fastigheten och nyttja den som en hyresfastighet för uthyrning av lägenheter. Fastigheten säljs tillsammans med angränsande fastighet Ale Surte 4:34 som är en grusplan för parkering belägen i anslutning till bostaden. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och för att boka in dig på visning.

  • Premium
Rördalsvägen 150, Bohus, Göteborgs kommun

Rördalsvägen 150

Övrigt
Bohus, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
695 000 kr
3 rum
1 500 m² tomt

Vill du höra fågelkvitter till morgonens tidiga soltimmar, eller vill du bara njuta av tystnaden och lugnet av susande trädkronor? Då kan detta vara något för dig! På Rördalsvägen 150 ges nu möjlighet för dig som önskar köpa ett bostadsarrende avseende tre små stugor på ofri grund. Byggnaderna är i varierande skick, samtliga är delvis renoverade eller påbörjade. Den gråa stugan har ett kök, vardagsrum samt sovrum. Den röda stugan har förberett för badrum och kök, här är ytterväggarna tilläggsisolerade och har ny panel. Den svarta byggnaden är nybyggd och här är förberett för kök, badrum, vardagsrum och sovloft. El finns men inget vatten. Välkommen till denna natursköna skogsglänta där du kan njuta av natur och växter när inpå.

Visar alla 8