Mäklare Cecilia Olofsson

Cecilia Olofsson

Om mig

Som född och uppvuxen i Älvängen, nu boendes i Nödinge känns det som en ära att få arbeta med fastighetsförmedling på sin hemmamarknad. Jag vill lyfta fram det allra bästa med just er bostad och se till varje individs önskemål och bostadsdrömmar, så oavsett om ni funderar på att köpa eller sälja bostad i Ale är ni välkomna att kontakta mig så berättar jag gärna mer om mig själv och hur vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för ert livs största affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nordgärdesvägen 39, Surte, Ale kommun

Nordgärdesvägen 39

Radhus
Surte, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
3 950 000 kr
135 + 59 m²
7 rum
342 m² tomt

Här är bostaden för dig som önskar ett hus med stora ytor både i form av flera sovrum och härliga umgängesytor. En halvtrappa upp ifrån entrén når du kök, vardagsrum och utgång till husets baksida där du kan slå dig ned på uteplatsen och blicka ut över trädgård och små odlingslådor. På husets framsida finns två balkonger, en med utgång ifrån ett av sovrummen, och en med utgång ifrån vardagsrummet, så här finns verkligen möjlighet att njuta av dagens soltimmar. Övre plan har tre sovrum och ett fint renoverat badrum, källarplan inrymmer tvättstuga, en liten klädkammare och två stora rum perfekt för aktivitet eller för att se en film en mörk vinterkväll. Surte är en mycket trivsam del av Ale Kommun och gränsar i söder mot Göteborgs kommun. Från huset promenerar eller cyklar du till pendeltågsstationen där tågen morgon och eftermiddag avgår mot Göteborg med 15 minuters mellanrum, vill du istället ta bussen har du 5 minuters gångväg ner till busshållplatsen. Vill du ta bilen så finns det pendelparkering i anslutning till tågstationen. Uppskattar du ett aktivt friluftsliv når du Vättlefjäll i öster med naturreservat, flera badsjöar och vandringsleder. Rakt över gatan ligger också Surte idrottsplats med flera fotbollsplaner. Surteskolan, förskola samt tennisplan finns också i direkt närhet till huset. Surte centrum erbjuder restauranger, ölbryggeri, mataffär, blomsterbutik mm. Varmt välkommen till Nordgärdesvägen 39.

Östergård 415, Hålanda, Ale kommun

Östergård 415

Villa
Hålanda, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
4 395 000 kr
174 + 15 m²
6 rum
1 674 m² tomt

Omgivet av ängar och härlig natur ligger denna lantliga dröm med bäcken som porlar intill och trädlinjen som skärmar av. Helt omgiven av ängar och skog, utan insyn och med solläge hela dagen kan ni här förverkliga drömmen om ett lantligt boende. Är odlingar och blommor, eller kanske en liten hönsgård något du drömt om? Då är du varmt välkommen till detta varsamt omhändertagna hus från 1915 som genomgående renoverats med bevarad charm. Ett väl tilltaget hus med tre sovrum, allrum och nyrenoverat badrum på övre planet. Entréplanet bjuder på härliga sällskapsytor med vardagsrum, en fantastisk matsal och ett stort kök med praktisk arbetsyta och plats för familjens köksbord. Källare med tvättstuga, dusch, förråd och pannrum. Stort garage med möjlighet till lägenhet ovanför. Om önskas finns också möjlighet att få köpa till ca 6 ha mark som angränsar till fastigheten, perfekt om man på sikt önskar bygga ett litet stall med betesmark. I omgivningarna runt denna lilla pärla finner du fina promenadstigar, badsjön Hålsjön och Café torpet som bjuder in till både våffelfika och musikkvällar med kända artister. Ifrån bostaden har du endast 500m till busshållplatsen där bussen tar dig till Älvängen station på ca 30 min så du snabbt och lätt kan hoppa på tåget till Göteborg C eller Trollhättan C. Detta är en chans du inte får missa, välkommen hem till Östergård 415!

Gamla vägen 20, Älvängen, Ale kommun

Gamla vägen 20

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
5 495 000 kr
165 m²
5 rum
1 927 m² tomt

Äntligen kan vi nu presentera ett hemtrevligt hus på populära Gamla vägen i Älvängen, en lugn gata på höjden med naturen nära. Innanför den välkomnande entrén möts ni av en stor och ljus hall som sedan leder er ned till källarplanet och in till rummen på entréplan. Här finns ett sovrum, wc, kök och ett stort vardagsrum i vinkel. Från köket tar du dig ut på altanen och den härliga trädgården med både gräsmatta för lek underbara blommor och plats för egna små odlingar. Husets övervåning inrymmer två sovrum och ett badrum med dusch. En trappa ned i bostaden finner ni en stor tvättstuga, gott om förvaringsmöjligheter, ett stort och ljust sovrum och det härliga relax/badrummet med både dusch, bastu och en härlig yta att sitta och varva ned i efter en arbetsam vecka. Med utgång ifrån relaxavdelningen finns en stor altan med härligt solläge. Här är ett hus ni kan trivas i många år framöver, läget i Älvängen är centralt med direkt närhet till skolor, förskolor, idrottsanläggningar och pendel som tar dig till både Göteborg och Trollhättan. Centrumkärnan i Älvängen erbjuder tre matbutiker, caféer, restauranger, frisörer, blomsterbutik och klädbutiker. Är friluftsliv ett stort intresse har du här både fina promenadstråk, aktivitetspark och små skogsområden för svamp och bärplockning. Lite söder om Älvängen hittar du Alebacken där du kan åka skidor vintertid och cykla downhill sommartid. Ca 1 mil norr om Älvängen hittar du Ale Golfklubb med en 18-håls golfbana i fin miljö. Varmt välkommen till Gamla Vägen 20!

Kvarnbäcksväg 270, Älvängen, Ale kommun

Kvarnbäcksväg 270

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
2 495 000 kr
82 m²
4 rum
1 978 m² tomt

Vad passar väl bättre nu när sommaren är i antågande än att få möjligheten att överta denna lilla dröm precis intill Hultasjön. På denna natursköna tomt med solläge större delen av dagen finns ett hemtrevligt hus renoverat i lantlig stil med mycket av den gamla charmen bevarad. Fastigheten ligger en bit ut på landet, och närmsta centrumkärna är Älvängens centrum där du finner matbutiker, vårdcentral, klädbutik, blomsteraffär samt flera restauranger. En förskola finns i Starrkärr, fler förskolor och skolor finns i Älvängen och Alafors, dit du tar bussen på 25 minuter, busshållplats finns ca 5 minuters promenad ifrån bostaden. Denna enplansvilla har tre sovrum, ett kök renoverat under senare år, kombinerat badrum/tvättstuga samt ett stort ljust vardagsrum med braskamin och utgång till altanen. Här kan du sitta under trädens gröna kronor och blir det för varmt tar du stigen bort och svalkar dig i sjön. Trädgården har både rhododendron, syrén, fruktbuskar samt möjlighet till små odlingar om så önskas. Här finns också ett stort valnötsträd som ger nötter att skörda om man önskar. Tänk att få tillbringa kommande somrar i denna idyll, välkommen hem till Kvarnbäcks väg 270 .

Visar alla 4