Segeltorpsvägen 57A

Älvsjö Herrängen, Stockholm Se på karta

9 650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Biarea
87 m²
Tomtarea
718 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
37 200 kr/år
Antal besök
23 560
Dagar på Hemnet
15

Fantastiskt 20-talshus i totalt 4 plan med stor friköpt tomt! Med total yta på över 200 kvm och på populär adress med Långsjön runt hörnet!

**Anmäl intresse för närvaro på visningen. Riktlinjer för visning - För att du inte ska riskera att missa inbjudan till en eventuell förvisning samt att vi ska minska köbildning, vänligen boka din närvaro via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online". Besökare som har bokat närvaro och anmält intresse får förtur och ej bokade besökare får snällt vänta på sin tur. Vi kommer maximalt ha 6st sällskap samtidigt närvarande inne på visningen.

Entréplan:
-Välkomnande entré/farstu med goda avhängnings-/avställningsytor.
-Luftigt och lättmöblerat allrum med en härlig öppen spis. Läckert golv i originalparkett.
-Från allrummet nås inglasad veranda/loggia.
-Stort matrum med gott om plats för större matbord.
-Modernt kök med massa arbetsytor och förvaring. Köksbänk är i kompositsten och all nödvändig teknisk utrustning finns med Kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och micro.
-Köksö ger serveringsmöjligheter även i köket.
-Utgång till husets stora altan i perfekt solläge.

Övre plan:
-Rogivande master bedroom med platsbyggd garderob. Utgång till härlig balkong i sydligt läge.
-Sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaring.
-Arbetsrum/sovrum även här med goda förvaringsmöjligheter.
-Badrum med dusch och WC.
-Läcker spiraltrappa tar er till inredd vind.

Vindsplan:
- Inredd vind i häftigt stuk perfekt som sovrum och arbetsrum. Fungerar även utmärkt som rum för sociala sammanhang.

Bottenplan:
-Relaxavdelning med dusch, badkar och bastu.
-WC.
-Stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.
-Pannrum/förråd
-Källarförråd/matkällare.

Fastigheten är belägen i ett mycket barnvänligt område med närhet till det mesta, bland annat flertalet förskolor och skolor. Med en kort promenad når du till exempel omtyckta Herrängens skola. Även Johan Skyttes och Långbrodalsskolan ligger nära till hands.

I området finns även ett brett utbud av olika lekparker där närliggande Stubbängsparken utgör en inhägnad lekplats med gungor, linbana, klätterställningar, rutschkanor, fotbollsplan och stor sandlåda som besöks flitigt av boende i kvarteret.

Ett par hundra meter ifrån huset finns mysiga Herrängens gård, som är ett populärt stopp för en fika eller en bit mat. Nere vid vattnet ligger en nybyggd brygga med sittbänkar längst ut. På vintern är den perfekt att sitta på för att byta om till skridskor och sedan kliva ut på Långsjön. När isen är över 20 cm tjock plogar kommunen en 1600 meter lång sjöisbana. På sommaren kan bryggan istället användas som startplats för simturen. I anslutning till gården finns även fotbollsplan och tennisbana.

Vid Långsjö badplats, en kort promenad bort, finns såväl stora gräsytor som restaurang nere vid vattnet. I närheten ligger också Långbro park där Långbro värdshus huserar med sitt omtyckta kök. Även Älvsjöskogens naturreservat ligger nära och erbjuder bland annat fina och belysta motionsspår. Allt detta på promenadavstånd från huset!

Buss 144 och 141 finns på behagligt avstånd från huset och tar dig till både Älvsjö och Fruängen med anslutande tunnelbana samt pendeltåg.

Ett hus som inte får missas - varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Rosenberg

Notar
Mäklare Andreas Rosenberg, Notar
0709-997921
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019