Kommande

Långbrodalsvägen 69

Älvsjö Långbro, Stockholms kommun Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Biarea
73 m²
Tomtarea
620 m²
Byggår
1920
Driftkostnad
52 208 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Långbrodalsvägen 69! Här bor du på eftertraktad adress i Långbros trevliga villaområde med närhet till både skolor, förskolor, service och kommunikationer. Här bor du med en trevlig tomt som är lättskött och lekvänlig med plana ytor med fruktträd och en altan som nås från vardagsrummet. Altanen som vetter lugnt mot tomtens baksida blir en perfekt plats att anordna trevliga middagar på och i nära anslutning på tomten finns en trevlig grillplats.

I huset slås du av välplanerade våningsplan med ett stort vardagsrum, ett ljust kök, tre sovrum och ett renoverat badrum på entréplanet. Vid entrén välkomnas ni direkt av ett gott ljus och en planlösning som är trevligt planerad med ett stort vardagsrum som leder vidare till altanen och tomten. Köket är i god storlek och ger plats för matgrupp till hela familjen, vilket även ryms i vardagsrummet. Ta trappan upp från köket till övervåningen där du kan nyttja sovrum, kontor, balkong och husets andra badrum. Från hallen leder trappan dig ner till källarplanet med en rymlig tvättstuga, förråd, matkällarförråd, bastu och garage.

Här bor ni i ett mycket populärt villaområde med närhet till flertalet förskolor, skolor bl.a. Långbrodalsskolan, Johan Skyttesskolan och Kämpetorpsskolan. På promenadavstånd nås Älvsjö Centrum som är en knutpunkt med mycket goda kommunikationer genom flera pendeltågslinjer, samt mängder av busslinjer. Här finns även god service med matbutiker, apotek, gym mm. Området i Älvsjös villaområde erbjuder dessutom allt ifrån mysiga caféer som Fru Marias bak, till häftiga smakupplevelser vid tvåstjärniga Michelinrestaurangen Aloë. På promenadavstånds nås Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Här finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

Kontakta mäklaren

Kelly Ståhl

Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen
Mäklare Kelly Ståhl, Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen
0768613118

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.