Storgatan 68

Aneby, Aneby kommun Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
111 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
809 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1960
Driftkostnad
34 747 kr/år

På Storgatan 68 kan vi nu erbjuda en trivsam familjevilla i ett av Anebys mest centrala läge. Här bor du med ett stenkast från centrum, med närhet till skolomsorg och naturområde. Sin närhet till det mesta gör att denna villa ligger belägen med ett bra läge. Tomtens trädgårdsyta känns väl tilltagen och insynsskyddad.

Detta boende har under senare år genomgått stora renoveringar. Här byggdes övervåningen till med ny takkonstruktion vilket resulterade i tre stora sovrum, totalyta om 18 kvm. Huset har försetts med nytt yttertak, tilläggsisolerat och komplett med nya plåtanslutningar 2018. Huset är fint vitmålat och möter snyggt det gråa taket och de mörkröda detaljerna i fönster och dörrar. Invändigt möter du i entréplanet ett renoverat kök. Snyggt med skåpsluckor i vitt mot mörka bänkskivor och vitt kakel. I anslutning mot kök finns matdel för större matbord samt vardagsrum som ger plats åt soffa och tv-möbel. Entréplanet har också en helkaklad toalett med dusch. Tidlöst med svart klinker och vitt kakel. I detta våningsplan finns också ett sovrum.

En trappa upp når du bostadens sovdel. Här finns det tre stora sovrum. Genomgående fina ytskikt, trägolv. Gott om ljusinsläpp från flertalet fönster. Toalett finns på övervåningen. En trappa ner i källaren når du först en hall som ger access till matkällare, tvättstuga med dusch, pannrum och hobbyrum.

Sammantaget är detta ett mycket trevligt hus där du bara kan flytta in utan att tänka på stora renoveringar. Huset värms praktiskt via fjärrvärme.

Varmt välkommen med din intresseanmälan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Kontakta mäklaren

Eddie Källner

Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Mäklare Eddie Källner, Svensk Fastighetsförmedling Tranås
+46705863800