Högdalsgatan 33A

Ånestad, Linköpings kommun Se på karta

5 350 000 kr

5 975 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
178 m²
Tomtarea
760 m²
Byggår
1975
Energiklass
F
Driftkostnad
40 656 kr/år
Antal besök
3 842
Dagar på Hemnet
14

I attraktiva, stads- och naturnära Ånestad välkomnas ni här till en klassisk KB-villa på Högdalsgatan 33 A! Stora sällskapsytor och genomgående moderna och väl genomtänkta renoveringar kännetecknar detta hus som har plats för den stora familjen med möjlighet till fem bra sovrum. Tomten ligger i ypperligt sydvästläge och rymmer plats för både lek, avkoppling och odling - allt bakom en tät och insynsskyddande häck. Låga driftkostnader med effektiv luftvärmepump!

Från någon av de tre bilplatserna i garage, carport eller utomhus nås husets entré och groventré via stensatt gång under skyddande tak. Groventrén är otroligt rymlig och leder direkt till tvättstuga med gott om plats för förvaring. Från huvudentrén öppnar hallen upp sig och fördelar stort vardagsrum i vinkel och ett nyrenoverat, modernt kök i grått. Intill köket ligger ett stort sovrum och också ett mysigt sällskapsrum med stor matplats. På entréplan finns dessutom ett helkaklat badrum med golvvärme. Övre plan fördelar tre sovrum och en möblerbar hall där också ett renoverat duschrum finns. Den ljusa ekparketten är genomgående på entréplan och sätter tillsammans med de sobra färgvalen en härlig atmosfär på hela boendet. Stora och många fönster släpper in rikligt med ljus medan grönskan utanför håller insynen borta. Genomgående väl underhållet med bl.a. syllbyte och ventilerat golv, nya elcentraler, takbehandling, nya fönster, panel ena gaveln, nya ytskikt och ny tillbyggnad som några av renoveringarna att nämna. Nyligen renoverades och inreddes också ett kontor i del av garaget, vilket har egen ingång.

Här bor ni kort gångväg från omtyckta Ånestadsskolan med dess omgärdande, stora skogsparti, flera förskolor, mataffär, lekplatser och busshållplats samtidigt som det är kort cykelväg till både stadskärnan, US i garnisonen, SAAB och de oändliga strövområdena vid Tinnerö.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Sofia Tjernberg

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Sofia Tjernberg, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46701076707

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.