Kommande

Böle 203

Annersia, Östersunds kommun Se på karta

8 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
206 m²
Tomtarea
1 681 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
35 529 kr/år
Kommande

Unik chans till en hänförande elegant och rymlig villa med 6 rum på 206 kvm, uppförd och färdigställd under 2021 med arkitektens genomtänkta tankar flödande genom bostaden på ett sätt som inte lämnar något kvar att önska sig! Utemiljön erbjuder vackra stensättningar, grönskande ytor och utrymmen där man gärna socialiserar och umgås och som pricken över I:et finns den rymliga garagebyggnaden som både ger värme åt bilen men även insynsskydd till gårdsmiljön.

Planlösningen är mycket genomtänkt där huset är om två plan, smart indelat med sociala och privata delar för att passa den medvetne och moderna husköparen. På entrévåningen välkomnas ni av entréhallen som med magnifik takhöjd, ljusgenomsläpp och bra förvaring välkomnare er in. En genial sällskapsdel med köket centralt som överblickar ett långsträckt vardagsrum med matsal och braskamin. Härliga fönstersättningar och tilltalande takhöjd i kombination med utgång till en uteplats/altan gör rummet till en plats där vänner och familj umgås. Den mer privata delen av entréplanet erbjuder tre rogivande sovrum, allrum, klädkammare, förråd, ett modernt badrum och groventré med välutrustad tvättstuga – allt för att underlätta vardagspusslet ytterligare. En trappa upp erbjuds föräldradelen med ett exklusivt och lyxigt badrum med spakänsla. Ett master bedroom där dubbelsäng och förvaring får plats och härifrån erbjuds utgång till balkongen på solsäker yta som erbjuder utsikt ner mot Storsjön. Interiör, finish på materialval och ytskikt – stilsäkert utvalt och i harmoni med bostaden både exteriört och interiört, fönster och dörrar, ytskikt och maskinpark, där val har gjorts med största omsorg om design och kvalitet.

Tomten på 1681 kvm omringar huset med en trevlig och lättskött trädgård, med härliga lekytor, stensatta gångar, garage med förvaring och trevliga uteplatser altaner gör fastigheten till något utöver det vanliga. Vid Storsjön bara strax över vägen finns en allmänning där man gärna tar ett dopp på sommartid. Förutom ett idylliskt och sjönära boende får du här ett lugn och lantlig livskvalitet fast det bara tar några minuter att ta dig till centrala Östersund med bil. Böle ligger ca 6km söder om Östersund, vackert beläget med fin utsikt över Storsjön, Frösön och Östersund. I Böle finns en omtyckt skola (årskurs F-5) och här finns Restaurang Källan. Ta chansen att flytta ut på landet med närhet till natur och vatten.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Jim Edelsvärd

Bjurfors Östersund
Mäklare Jim Edelsvärd, Bjurfors Östersund
0725199300

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.