Kommande

Namn 309

Annersia, Östersunds kommun Se på karta

5 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
2 001 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
37 835 kr/år
Kommande

Utsökt och tilltalande som får flyttankarna på språng. Välkommen till fantastiska Namn i en villa som uppfördes 2011 på en tomt med bedårande utsikt över Storsjön och Östersund. Att bo här torde innebära en framtid utan oönskade överraskningar och framförallt en helt underbar framtid i ett helt fantastiskt hus. Villan är smakfull och planerad med skarpt öga för estetik och i en design som gifter sig med härliga lantliga läge och dess härliga sociala utrymmen på altan, uterum och det ljusa köket som ligger i öppen planlösning med matplats och vardagsrum.

Villan välkomnar med asfalterad infart som leder er ner till dubbelgaraget och den grönskande och härliga tomten som erbjuder milsvid vy över Storsjön och Östersund. Tomten erbjuder plats för barn med spring i benen och har sociala ytor på altan och i det inglasade uterummet. På tomten finns en praktiskt förrådsbyggnad.

Stenlagd gångyta leder er in till den välkomnande entrén där bostaden trivsamt öppnas upp via en rymlig hall som erbjuder öppet upp mot nock och redan härifrån hänförs ni av den bedårande utsikten. På villans entréplan finner ni ett badrum med dusch, sovrum, tvättstuga/teknikrum med groventré och ett stort socialt kök med köksö som ligger i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Här finns en värmande braskamin och utgång till altanen och det trivsamma inglasade uterummet. En trappa upp finns det privata planet där ni möts av ett rymligt utrymme med plats för mysigt tv-hörna och utgång till vindskyddad balkong. På detta plan tre rymliga och rogivande sovrum samt ett stort badrum med dusch, där det är förberett för jacuzzi.

Namn är ett populärt område på bekvämt avstånd från centrala Östersund. Här bor man i lantliga omgivningar med villakvarterets fördelar och lekkamrater till barnen. Från Namn går fin cykelväg och det trafikeras frekvent av bussar som förenklar. Området är aktivt och här finns fina cykel och vandringsleder.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Jim Edelsvärd

Bjurfors Östersund
Mäklare Jim Edelsvärd, Bjurfors Östersund
0725199300

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.