Kommande

Borgenvägen 2

Barnarp, Jönköpings kommun Se på karta

5 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
164 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
613 m²
Byggår
2007
Kommande

Visning enligt överenskommelse, kontakta ansvarig mäklare.

Varmt välkomna till Barnarp och Borgenvägen 2. Ett fint hus med hörntomt på återvändsgata och dessutom nära såväl idrottsplats som skola. Ett bättre läge är svårt att hitta för en barnfamilj. Huset byggdes 2007 och har haft samma ägare sen det var nytt. Det är fortfarande i strålande skick och har en fenomenalt bra planlösning och fin mix mellan sociala öppna ytor och sovrum. På entréplanet finns köket, ett sovrum, badrum och tvättstuga samt ett stort vardagsrum där såväl soffan som matsalsbordet har sin naturliga plats. Här har ägarna också installerat braskamin, både värmande och en mysfaktor. Det övre planet består av ett vardagsrum mitt i omgivet av tre sovrum och ett badrum. Det övre våningsplanet är av mer privat och lugn karaktär, sovrummen är stora och det finns gott om stuvutrymmen.

Huset i sig är tilltalande och praktiskt att leva och bo i. Det erbjuder gott om naturligt ljusinsläpp och dess trädgård är i stort sett fri från insyn. Borgenvägen 2 är ett hus där det bara är att flytta in och börja bo.

Utanför ytterdörren finns närhet till kommunikation, dagis, grundskolor såväl som till natur och gångstråk. Att bosätta sig här inkluderar en lång lista av fördelar som förenklar livspusslet för dig och din familj. Lekplats finns i närområdet, det är promenadavstånd till skola och förskola och vill du ut i naturen så är den alltid nära.

Barnarp ligger cirka en mil från Jönköpings city, upp på höjderna söder ut. Kommunikationerna är utmärkta. Vill du förflytta dig in till stan har du både bussar, cykel- och bilväg precis in på knuten. Du cyklar in till Jönköping på runt 25 minuter på fina cykelvägar.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Christian Österberg

Bjurfors Jönköping
Mäklare Christian Österberg, Bjurfors Jönköping
0723-261100

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.