Mandelblomsvägen 4

Beddingestrand, Trelleborg Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153,2 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 222 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
50 447 kr/år
Antal besök
4 548
Dagar på Hemnet
25

I underbara Beddingestrand på fantastiskt läge med uppvuxen tomt ligger denna otroligt välplanerade villa. Husets entréplan erbjuder stort, arbetsvänligt kök med bra plats för matbord, generöst vardagsrum med plats för både matrumsmöblemang och soffgrupp. Från både kök och vardagsrum finns utgång till vidbyggt trädäck i söderläge. Entréplanet erbjuder även två sovrum och ett badrum med både badkar och dusch. Ovanvåningen är försett med ytterligare två bra sovrum samt ett stort härligt sällskapsrum med utgång till balkong i söder. Förvaringsutrymme och en toalett finns här också.
Källarplanet har bra takhöjd och här finns kanonutrymmen som verkstadsrum, hobbyrum/gillestuga, tvättstuga, matkällare och pannrum.
Huset har många fina kvalitéer som vattenburet värmesystem, fantastiskt planlösning, garage, härlig södertomt och ett läge med promenadavstånd till havet.

Miljön i Beddinge är fantastisk, här kan man njuta av sommar, sol och saltstänkta bad här finns bland annat golfbana, tennisbanor, affär, restauranger och busskommunikation.

Välkommen på visning

Fastigheten säljs med total friskrivningsklausul

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Trelleborg