Grindvaktsvägen 10

Björnö, Norrtälje kommun Se på karta

5 425 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
163 m²
Tomtarea
605 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
24 700 kr/år

Välkommen till denna trevliga bostad (byggd 2020) i två plan från Smålandsvillan och yteffektiva 163 kvm. Entré till öppen planlösning med kök och vardagsrum , generöst med ljusinsläpp ger en härligt öppen känsla. Kök med matplats och snickerier från Vedum och vitvaror från Bosch.

Vardagsrum som delas av mot köket av en bardisk och här kan man ha socialt umgänge samtidigt som man färdigställer middagen. Vardagsrummet har en sällskapsdel och en matsalsdel och här finns även en utgång till uteplatsen i söder. I övrigt finns i entréplanet ett stort sovrum, badrum samt groventré/tvättstuga.

Tar man sedan trappan upp till det övre planet möts man av ett stort allrum som lämpar sig väl för tv-rum eller lekrum för de yngre. På detta plan har du också tre sovrum samt badrum och klädkammare.

Tomten ligger något högt med utsikt över ängar i söder. Vill man sedan under den varmare delen av året svalka sig så går man ner till badklippan vid havet ca 100 m.

Ett härligt boende med närhet till Norrtälje och samtidigt naturen inpå knutarna.

Buss som går flera gånger dagligen och upplyst gång- och cykelbana till Norrtälje ca 100 m. Skola F-6 ett par minuter med bil och in till Norrtälje några minuter med bil eller cykel.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Staffan Westerberg

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Staffan Westerberg, Mäklarhuset Norrtälje
0709406990
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas