Mäklare Staffan Westerberg

Staffan Westerberg

Om mig

Att engagera mig, få förtroendet av både säljare och köpare och skapa den optimala länken till "affären är min drivkraft". Mitt mål är att vara hjälpsam och lyhörd inför alla parter och med erfarenhet och personligt engagemang få er att känna er trygga genom hela försäljningsprocessen. Jag är uppvuxen strax söder om Norrtälje i skärgården och bor även i denna fantastiska miljö. Jag har en gedigen bakgrund med 15 år i branschen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grindbyvägen 10, Grovstanäs, Norrtälje kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00
Grindbyvägen 10, Grovstanäs, Norrtälje kommun, bild 2
Grindbyvägen 10, Grovstanäs, Norrtälje kommun, bild 3

Grindbyvägen 10

Fritidshus
Grovstanäs, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 775 000 kr
72 m²
4 rum
2 645 m² tomt

Fritidshus för åretruntbruk i lugn miljö på solig och öppen tomt. Huset har öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med generösa fönsterpartier mot söder. Här finns även 3 sovrum varav ett med ingång utifrån samt badrum. Stor altan delvis under tak i söder med sol hela dagen. Öppen tomt med mycket sol som kombinerat med gräsmattor, berg i dagen och perenner som tillsammans med i övrigt den vackra naturtomten bildar en tilltalande fastighet. På fastigheten finns även ett förråd. Ett fritidshus med ljust och bra läge i ett lugnt område med skärgården runt hörnet. Möjlighet till båtplats finns i föreningen. Fastigheten ligger bra i området med närhet till bad och båtplats.(se områdeskarta). På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 10 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder. Buss till Norrtälje från Furusundsvägen går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se

 • Premium
Issöbacken 11, Gummarö, Norrtälje kommun
Issöbacken 11, Gummarö, Norrtälje kommun, bild 2
Issöbacken 11, Gummarö, Norrtälje kommun, bild 3

Issöbacken 11

Fritidshus
Gummarö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 250 000 kr
105 m²
4 rum
2 175 m² tomt

Härligt året runt boende, fritidshus- eller permanent om 105 kvm med öppen planlösning, högt i tak och fina materialval i det lugna och populära Gummarö. Fastigheten ligger högt och det stora altandäcket mot väster är helt inssynsskyddat med kvällsol. Även på framsidan finns ett altandäck där man kan njuta av morgonsolen till frukost. Huset har en välkomnade hall som sedan övergår i en öppen planlösning med kök och vardagsrum. Takhöjd upp i nock med läckra vinklar och generösa fönsterpartier ger denna planlösning mycket luft och ljus. Här finner du också ett sovloft som ger de där extra bäddarna. Den öppna planlösningen har utgång till det stora altandäcket i väster och här finns även en järnkamin som värmer skönt lite kallare dagar. Huset har tre sovrum varav med ett med klädkammare och utgång till altanen i väster, tvättstuga med groventré samt badrum med vackert ljust kakel, en mörk fondvägg som tillsammans harmoniserar med det beiga klinkergolvet. Golven är antingen klinker eller ekparkett med golvvärme och väggarna går i ljusa färger vilket ger ett ljust och fräscht intryck. Tomten ligger högt och har gräsmattor för lek och spel som kombinerats med perenner och grusgångar till en vacker helhet i övrigt är det naturtomt. På fastigheten finns även ett förråd om 15 kvm. Möjlighet till båtplats finns ca 700 m och inom området finns två badplatser och ytterligare en badplats inom 500 m. En fräsch fastighet i lugn miljö och i ett härligt område med avskildhet och närhet till vattnet. En riktig Roslagsdröm. Gummarö ligger vid Hattsundet som mynnar ut i Norrtäljeviken. Till Vreta handel med livsmedelsbutik och Pizzeria är det ca 4 km. Här är också bussen till Norrtälje. Norrtälje nås på 15 min med bil och Stockholm strax under timmen.

 • Premium
Fiskarudden Furusundsvägen 39, Hysingsvik, Norrtälje kommun
Fiskarudden Furusundsvägen 39, Hysingsvik, Norrtälje kommun, bild 2
Fiskarudden Furusundsvägen 39, Hysingsvik, Norrtälje kommun, bild 3

Fiskarudden Furusundsvägen 39

Fritidshus
Hysingsvik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 475 000 kr
143 m²
4 rum
4 414 m² tomt

Välkommen till en fastighet med högt och ostört läge. Här är en verklig oas med sjöutsikt och egen brygga nere vid Edsviken (havsvik). Huset passar både som fritids- och permanentboende med stora och insynsskyddade altandäck i söderläge med sol hela dagen. Huset har öppen planlösning med stort vardagsrum, kök, badrum, toalett samt tre sovrum ( med möjlighet att göra om till fyra sovrum). En härligt murad spis samt vedspis i köket ger en skön värme lite kallare dagar. Stor tomt insynsskyddad tomt som gränsar mot allmänning i tre väderstreck. Tomt med gräsmattor som kombinerats med träd och perenner till en vacker helhet. En stor del av tomten är naturtomt med större träd. På fastigheten finns ett flertal hus såsom isolerat gästhus 30 kvm med bastu, dusch och relax- / gästrum, stor dubbelcarport ca 60 kvm med snickarbod, garage och separat vedbod, lekstuga samt en fin jordkällare. Egen brygga 300 m från fastigheten i Edsviken som i sin tur mynnar ut i havet. Runt hörnet finns en fantastisk skärgård med många små öar där man kan hitta sin egen klippa och badplats. Ängsö nationalpark ca 15 min. Solöbadet samt Marholmen Restaurang & Spa ca 5 min med bil, Högmarsö Krog och Furusunds Värdshus ca 20 min med båt. Fastigheten ligger 10 min från Norrtälje och 50 min från Stockholm. Busshållplats ca 400 meter från fastigheten med SL-buss som går flera gånger dagligen till Norrtälje och Furusund.

 • Premium
Finsta stationsväg 14, Finsta, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Finsta stationsväg 14, Finsta, Norrtälje kommun, bild 2
Finsta stationsväg 14, Finsta, Norrtälje kommun, bild 3

Finsta stationsväg 14

Villa
Finsta, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 995 000 kr
80 + 75 m²
5 rum
1 512 m² tomt

Trevlig fastighet i bra område på plan tomt. Hus i ett plan med källare. Huset har 3 sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt förråd och tvättstuga. Stor härlig altan under tak. På fastigheten finns också en carport/ enklare garage för parkering och förvaring. Tomten är plan med gräsmattor och ligger centralt i Finsta men i härlig miljö med utsikt över ängar där bl a Finstaån rinner förbi utanför tomten. Bra boende i en fin miljö. I området finns en pizzeria med rättigheter och kiosk och förskola och skola upp till årskurs 6. Buss flera gånger dagligen ca 5 min. Med bil är avståndet till Stockholm ca 45 min, till Norrtälje ca 10 min och till pendlarparkering vid E18 ca 5 min.

 • Premium
Solbacksvägen 3, Gräddö, Norrtälje kommun
 • Sön 17 mar kl 16:00
Solbacksvägen 3, Gräddö, Norrtälje kommun, bild 2
Solbacksvägen 3, Gräddö, Norrtälje kommun, bild 3

Solbacksvägen 3

Fritidshus
Gräddö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 975 000 kr
121,5 m²
5 rum
1 152 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett boende mitt i populära Gräddö. Här finns en trevlig villa med gästhus och härliga altandäck som har sol hela dagen. Villa med öppen planlösning. Härliga sällskapsutrymmen med utgång till det stora altandäcket som löper runt huset och där du kan välja din alldeles egna plats efter hur solen skiner. Vardagsrum med tv-hörna och läshörna som är öppet mot köket med matplats. Innanför köket en tvättstuga och i andra änden av huset finns sovdelen med fyra sovrum och i anslutning till dessa ett badrum och en separat toalett. Huset går i ljusa färger och har mycket fönster vilket ger mycket luftigt och ljust intryck. Här finns kommunalt vatten och avlopp. På taket finns solceller (12000 kWh/år) som kombineras med batteriladdning (12 kWh) som kan användas när elen är som dyrast och detta tillsammans sänker dina driftskostnader avsevärt Via altandäcket tar man sig till det fräscha gästhuset (byggt 2021 om 25 kvm) med takhöjd upp i nock. Huset inrymmer allrum, kök, sovrum samt badrum med dusch. Det är perfekt för generationsboende eller gästhus när man har besök och för eventuell uthyrning. På fastigheten finns också ett förråd om 15 kvm. Gräddö har mataffär (ICA ombud för apotek och systembolag), gästhamn med båtmack, glasscafé, kajakuthyrning, gemytliga Kvarnudden med hemtrevlig restaurang. Hit tar ni er med SL-buss eller bil. Restid med bil från Stockholm är ca 1 tim. och 15 min och cirka 25 min till charmiga Norrtälje med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer, bibliotek, badhus, konsthall med mera.

 • Premium
 • Energieffektiv
Styrmansgatan 10, Centralt - Kvisthamra, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Styrmansgatan 10, Centralt - Kvisthamra, Norrtälje kommun, bild 2
Styrmansgatan 10, Centralt - Kvisthamra, Norrtälje kommun, bild 3

Styrmansgatan 10

Villa
Centralt - Kvisthamra, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
6 975 000 kr
173 + 98 m²
7 rum
1 095 m² tomt

Välkommen till denna vackra villa från 30-talet med flertalet sovrum och sällskapsutrymmen. Fastigheten ligger centralt belägen i Kvisthamra med uppvuxen vacker trädgårdstomt. Huset har allt man behöver i två plan med källare. Här finns sällskapsutrymmen, 5 sovrum, tre hallar, kök badrum toalett, spaavdelning tvättstuga och förråd. Vardagsrum och matrum i fil som som tillsammans med hallen och den vackra trappan till det övre planet ger en härlig äldre atmosfär. På det övre planet finns flertalet sovrum med fina snedtak och sjöutsikt. I källaren har man ett lyxigt spa med jacuzzi och bastu och här finns också ett sovrum för generationsboende med egen utgång. Ett trevlig boende centralt i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Kvisthamraviken och naturen men samtidigt bara 10 min promenad från den fina stadskärnan. För den aktiva barnfamiljen finns här alltid något att göra. Sommartid kan man bada vid Kärleksuddens sandstrand, ta båten ut i skärgården eller varför inte spela tennis på grusbanorna nere i Societetsparken. Vintertid kan man åka slalom i Kvisthamrabacken. Fotbollsplaner, ishall, badhus och gym ligger också nära. I området finns både förskola och grundskola åk F-6. Fina gång- och cykelvägar ner på stan.

 • Premium

Visar alla 6