Tulpangatan 5

Bjuv, Bjuvs kommun Se på karta

3 395 000 kr

3 795 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
155 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
840 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
20 632 kr/år

Varmt välkomna till Tulpangatan 5.

Under fötterna ligger en slitstark, snygg klinker som sedan övergår till ett fint golv som är genomgående för hela huset. Finns gott om plats för förvaring och avhängning.

Till vänster från entrén nås det funktionella och fina köket. Här finns full maskinell utrustning i form av; Kyl och frys, induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt micro. I köket har man goda arbetsytor och förvaring bakom köksluckorna. I köket inryms en stor matplats som maximerar samkvämsmöjligheterna när man bjuder in vänner till fest eller familjemiddagar.

Kök och matplats ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Ett underbart rum som upplevs otroligt ljust tack vare de stora fönsterpartierna som vetter mot trädgården och det fria läget. Här kan med enkelhet möblera med stor soffgrupp och tillhörande möblemang.
Vi tar oss ut till det underbara trädäcket. Möblera upp med fina utemöbler, solstolar och grill, allt ryms.

Intill köket ligger en seperat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Härifrån kommer man vidare ut till det ombyggda garaget.

I huset finns idag fem sovrum. Master Bedroom med egen utgång till trädäcket och sedan perfekta barnrum, kontor eller gästrum.

Det finns två helkaklade badrum. Här samsas wc, handfatskommod och duschhörna om utrymmet i det ena. Och ett härligt badkar i det andra.

Mångfacetterad trädgårdstomt med gräsytor, rabatter, stort trädäck och pool.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Eema Jakus Strand

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Eema Jakus Strand, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-4064828