Mäklare Eema Jakus Strand

Eema Jakus Strand

Om mig

Med 9 års erfarenhet arbetar jag idag med mitt drömyrke som fastighetsmäklare. Mitt stora intresse för fastigheter, inredning och mötet med människor gjorde mitt yrkesval enkelt. Jag gläds över att varje dag få träffa nya människor som är på väg att genomföra en av sitt livs största affär, där målet är att alltid överträffa kundernas förväntningar! Som mäklare och person är jag lyhörd, engagerad, personlig och mycket driven. Mitt mål är att Er försäljning ska vara trygg. Slå mig en pling!!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rååvägen 35E, Råå, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Rååvägen 35E, Råå, Helsingborgs kommun, bild 2
Rååvägen 35E, Råå, Helsingborgs kommun, bild 3

Rååvägen 35E

Lägenhet
Råå, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
4 875 000 kr
105 m²
4 rum
6 103 kr/mån
46 429 kr/m²

Ett hus från 1929 i bostadsrättsformat, totalt unikt i sitt slag. Där de nuvarande ägarna under de senaste åren har förvandlat detta hem från ordinärt till fullständigt fantastiskt. På Rååvägen 35E visar vi nu ett boende som passar utmärkt både för barnfamiljen och för er som helt enkelt vill bo riktigt bra på Råå. Husets alla golv är otroligt fina och tillsammans med de unika tapeterna och den smakfulla färgsättningen så skapas det magi i bostaden. Här möts de gamla, bevarade detaljerna, med de nya coola inslagen. På Råå härskar lugnet, men närservicen är det sannerligen inget fel på. Hungrig och tomt i kylen? Inga problem. Inom en radie av 300 meter finns restauranger på rad - och dessutom Råå köpcentrum. Precis bakom ryggen ligger stranden med en hänförande utsikt över Ven och Danmark. Perfekt inte minst för alla i området som har hund. Vi välkomnas in i hallen, med plats för avhängning och förvaring. I det sena 20-talet var man noga med att göra ett fantastiskt första intryck. Hela bostaden präglas av stora rum, luft, rymd och ljus. Köket är inget undantag. Ni som är vana vid generösa kök, kommer att bli nöjda här. Köket från Kvik är tidlöst. Köksinredningens enkla linjer, flörtar med ursprungsmiljöns äldre stil. Luckorna är i ljust trä och beslag i industriell stil. Arbetsbänkarna består av en stenkomposit från DK och ovanför sitter ett vitt italienskt kakel i fiskbensmönster. Den maskinella utrustningen består av en ILVE gasspis med elugn, fläkt (Falcon), diskmaskin, side-by-side kyl och frys med ismaskin. Öppet tillsammans med köket ligger matplatsen. Här finns plats för ett stort matbord intill den öppna spisen. Här prioriteras umgänge. Ta plats vid bordet eller vid köksbänken och samtala medans maten lagas. Några trappsteg ner, ligger det luftiga vardagsrummet. Ett generöst sällskapsrum med många möbleringsmöjligheter. Sitt ner i soffan och tänd en brasa även här. Intill vardagsrummet ligger ett sovrum eller walk-in-closet som rummet idag används till. Här finns ett lyxigt badrum som är ett sobert renoverat. Stor dusch och dubbla handfat med läckra kranar, det är de små detaljerna som gör det!! Tillbaka i vardagsrummet så följer vi trappan neråt. Här möts vi av en vinkällare med hög mysfaktor. Härnere ligger även tvättstugan och förråd. Åter vid köket så tar vi trappan uppåt. På ovanvåningen finns det två bra sovrum med plats för både säng och förvaring. Även på detta våningsplan finns ett badrum med dusch som nyligen renoverats. Utanför entrédörren så har man sin egna plats och sedan finns en gemensam innergård som används flitigt av de boende i huset. Innergården är öppen och rymlig med diverse planteringar, utemöbler, grill mm. Dessutom finns här cykelställ och soprum med källsortering. Detta är ett hem för er som söker ett unikt boende med många möjligheter. Välmående förening med god ekonomi, välskött fastighet och övernattningslägenhet. Parkeringsplats finns. Välkommen till Rååvägen 35E och välkomna hem!!

  • Premium
  • Uteplats
Uppåkragatan 14, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Uppåkragatan 14

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
1 625 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
4 050 kr/mån
29 545 kr/m²

Just nu får du 6 avgiftsfria månader och 10.000 kr i presentkort på IKEA om du köper en lägenhet i BoKlok Växthuset innan den 31 maj! På markplan finns den här trivsamma bostaden med en rymlig altan som vetter mot juvelen i kronan - en oas av en prunkande innegård. Den här tvårumslägenheten är kvadratsmart, ljus och har en inbjudande öppen planlösning. Dessutom har bostaden det där lilla extra; ett mysigt klubb- och växthus för större middagar och festligheter och där odlingsglädje färna får ta rum! Finns även tillgång till förråd, låsbart cykelförråd samt parkering med laddstation för bil. Inflyttningsklart våren/sommaren 2024! Varmt välkommen att boka visning med fastighetsmäklare Eema Strand!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Hiss
Jönköpingsgatan 42A, Husensjö, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Jönköpingsgatan 42A, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Jönköpingsgatan 42A, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Jönköpingsgatan 42A

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 350 000 kr
62,5 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 938 kr/mån
21 600 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en av de få 2,5:orna i HSB BRF VANJA I HELSINGBORG, närmare bestämt på Jönköpingsgatan 42A. Två trappor upp välkomnas ni in i en välplanerad bostad med ett stilrent kök som ligger öppet tillsammans med matplatsen. Intill matplatsen nås ett generöst och ljust vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som vetter mot den grönskande omgivningen. Vidare in genom den rymliga hallen finns ett stort sovrum samt ett helkaklat badrum i sobra toner med dusch. Här bor ni en stabil föreningen med god ekonomi. Här bor ni otroligt bekvämt på omtyckt område med närhet till det mesta. Skolor & förskolor, livsmedelsbutiker, promenadstråk, Fredriksdals trädgårdar, goda kommunikationer och med närhet till Helsingborg centrum. med närhet till matbutik, grönområde, fina promenadspråk och goda bussförbindelser. Slå ansvarig fastighetsmäklare en pling för mer information!!

  • Premium
  • Balkong
Bror Engkvists Gata 30, Lundsbäcks Koloniområde kolonilott nr 31 ..., Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun

Bror Engkvists Gata 30, Lundsbäcks Koloniområde kolonilott nr 31 ...

Fritidshus
Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
370 000 kr
40 m²
2 rum
400 m² tomt

Vi välkomnas in på lugnt och grönskande område precis utanför stan. Den mysiga och välskötta Västkuststugan är på ca 40 kvm. I stugan finns ett trevligt kök, ett vardagsrum med bra plats för soffa och ett härligt uterum. Här finns ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Som extra lyx finns det en toalett med vask. Den underbara trädgården är som vackrast under vår/sommar då allt står in blomning och doftar gott. Trädgården består av olika rum, där man kan följa solens strålar hela dagen. Den underbara trädgården på ca 400 kvm. På tomten finns både ett förråd och ett växthus. Varmt välkomna på visning till denna underbara, prunkande oas där man umgås över generationerna och glatt delar med sig av sina bästa odlingstips, recept och livsråd!! Koloni säljes med inredningen till synes samt med alla verktyg och maskiner. Kommunalt vatten och avlopp finns inkopplat. För att köpa en koloni måste man vara skriven i Helsingborgs kommun. Varmt välkomna på visning till denna lummiga oas!!

Husensjövägen 81A, Husensjö, Helsingborgs kommun

Husensjövägen 81A

Radhus
Husensjö, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 595 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/1
4 645 kr/mån
33 484 kr/m²

På Husensjö ligger detta idylliska och familjevänliga område. I Riksbyggen BRF Sara i Helsingborg bor man i en stabil och eftertraktad bostadsrättsförening. På perfekt gavelläge ligger Husensjövägen 81A, ett snyggt renoverat parhus på ett plan som fördelar sig på 77,5 kvm. På framsidan får man morgonsol och baksidan bjuder på kvällssol. Hallen hälsar er välkomna hem. Här finns goda avhängningsmöjligheter. Under fötterna ligger ett fint parkettgolv som är genomgående för hela bostaden. Till vänster finner vi ett stilrent, nytt kök, från Kvik. Köket erbjuder mycket förvaring och stor bänkyta tack vare de större underskåpen. Den extra breda hällen gör också matlagningen trevligare. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin samt ugn och micro. Här finns plats för ett köksbord framför fönstren, som vetter ut mot grönområdet utanför. Vidare in kommer vi till vardagsrummet. Detta är ett rum som bokstavligen badar i ljus. Här ryms soffmöblemang samt en läshörna, alternativt ett matbord för den som önskar. Utgången till den härliga och insynsskyddade trädgården nås härifrån. Detta är en av bostadens favoritplatser. Här finns möjlighet till en härlig sittgrupp och plats för grill. Bostaden har två sovrum. Ett stort ljust sovrum intill vardagsrummet, med plats för dubbelsäng och förvaring. Det andra sovrummet, ett perfekt barnrum, tonårsrum, kontor eller gästrum, nås från hallen. I hallen återfinns även ett badrum, en tvättstuga samt en generös klädkammare. Bostaden har även ett stort genomgående förråd med massor av plats. På Husensjö bor ni med närhet till det mesta. Skolor & förskolor, livsmedelsbutiker, promenadstråk, Fredriksdals trädgårdar, goda kommunikationer och med närhet till Helsingborg centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Paviljonggången 5B, Maria Park, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Paviljonggången 5B, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Paviljonggången 5B, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Paviljonggången 5B

Lägenhet
Maria Park, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 350 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
5 724 kr/mån
29 012 kr/m²

Välkomna till en jättefin trerumslägenhet som ni absolut inte vill missa! Lägenheten är belägen i gamla delen utav Maria Park som uppfördes 1926 och ritades av medicinalstyrelsens arkitekt Carl Westman. Bostaden, huset och närmiljön andas kulturhistoria! Här flödar det av charm och rymd. Föreningen har en stor gemensam innergård vilken nyttjas fritt av de boende. Här kan ni grilla, äta kvällsmat och hålla uppskattade släktmiddagar, allt med en grönskande park som inramning. Parkera på föreningens gemensamma uppställningsplatser och ta hissen eller trapporna upp till denna charmiga lägenhet på andra våningen. Det första som möter er är en ljus hall med goda avhägningsmöjligheter. Rakt fram möter ni bostadens hjärta. Här har ni kök och vardagsrum öppet mot varandra vilket ger en lättmöblerad yta för både matbord och soffmöblemang. Här umgås ni med vänner och familj samtidigt som ni lagar mat i köket som erbjuder bra arbetsytor samt en komplett maskinpark. Vi går vidare in till den mer privata delen av bostaden. Här finns två sovrum, där det största ger plats åt dubbelsäng, nattduksbord samt goda förvaringsmöjligheter i den väggfasta garderoben. Det andra rummet är ett bra sovrum, kontor eller barnrum. I anslutning till hallen utanför sovrummen finns en praktisk klädkammare. I lägenheten har ni ett stort helkaklat badrum i neutrala färger. Badrummet är utrustat med dusch, handfat i kommod och wc. Badrummet är renoverat 2006 i samband med att hela fastigheten renoverades och föreningen bildades. Vägg i vägg med badrummet finns tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och bra med förvaring. I attraktiva Maria Park bor ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till hav och salta bad - varför inte rulla ner med cykeln till populära Pålsjöbadet? I Mariastaden finns bl a livsmedelsaffär, frisör och restaurang. Ett stenkast från bostaden finner ni bland annat - förskola och skola och även underbara promenadstråk i Pålsjö skog. Bra pendlingsmöjligheter i form av goda kommunikationer och nära ut till 111:an, E4:an & E6:an för er som tar bilen. Välkomna hem!

  • Premium
  • Hiss
Uppåkragatan 14, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Uppåkragatan 14

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/4
5 300 kr/mån
27 708 kr/m²

Just nu får du 6 avgiftsfria månader och 10.000 kr i presentkort på IKEA om du köper en lägenhet i BoKlok Växthuset innan den 31 maj. På markplan finns den här trivsamma bostaden med en rymlig altan som vetter mot juvelen i kronan - en oas av en prunkande innegård. Den här trerumslägenheten är kvadratsmart, ljus och har en inbjudande öppen planlösning. Dessutom har bostaden det där lilla extra; ett mysigt klubb- och växthus för större middagar och festligheter och där odlingsglädje färna får ta rum! Finns även tillgång till förråd, låsbart cykelförråd samt parkering med laddstation för bil. Inflyttningsklart våren 2024! Varmt välkommen att boka visning med fastighetsmäklare Eema Strand!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
BoKlok Växthuset, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • 4 lediga bostäder

BoKlok Växthuset

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 625 000 kr
55-72 m²
2-3 rum
4 050 kr/mån

Nu har vi nya lägre priser i BoKlok kvarteret Växthuset i attraktiva Mariastaden! Här bor du i ljusa, rymliga lägenheter med balkong eller altan, som alla vetter mot juvelen i kronan - en oas i form av en prunkande innergård utformad för att ge inspiration åt alla dina sinnen. Om du köper en lägenhet i BoKlok Växthuset innan 31 maj, bjuder vi på månadsavgiften i hela 6 månader! Om du är IKEA Family medlem får du dessutom ett presentkort värt 10.000 kr på IKEA - perfekt när du ska inreda ditt nya hem!

  • Nybyggnadsprojekt
Senderödsvägen 20, Senderöds Koloniförening, kolonilott nr 50  ..., Mariastaden, Helsingborgs kommun

Senderödsvägen 20, Senderöds Koloniförening, kolonilott nr 50 ...

Fritidshus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
695 000 kr
40 m²
2 rum
405 m² tomt

Vi har nu åter nöjet att förmedla en av de attraktiva kolonierna uppe på populära Senderöd. I en tyst, lugn och grönskande oas ligger detta fantastiska koloniområde. Här är man fortfarande nära stan men ändå så att man känner känslan av att vara på landet. Väl inne på området befinner man sig ett lugn och en tystnad som måste upplevas. Denna otroligt fina koloni om ca 40 kvm är smakfullt inredd med ett sovrum med plats för säng, ett fint och ljust kök som ligger öppet tillsammans med vardagsrummet. Här finns ett badrum med dusch. Hela stugan är i mycket gott skick och snyggt renoverad. Den underbara trädgården är som vackrast under vår/sommar då allt står in blomning och doftar gott. Trädgården ligger bra i området, där man kan följa solens strålar hela dagen. På tomten som är på ca 405 kvm finns det plats för planteringar, odlingar och vackra blommor. På tomten finns ett förråd på samt ett otroligt fint växthus. Renoveringar som dagens ägare utfört: 2022 - Installerat luftpump, byggt växthus. 2023 - Nya plattor. Övrig information: Gräsklippare ingår ej i köpet. Det finns möjlighet att bygga ett växthus på 12 kvm om man så önskar. För att köpa en koloni måste man vara skriven i Helsingborgs kommun. Välkommen att kontakta mig för vidare information samt att boka visning till detta underbara paradis!! Allmänt om Senderöds Koloniförening: Från början låg området på Pålsjö Östra och var då ett odlingslottsområde. Då kommunen skulle bebygga platsen för att staden skulle växa flyttades området 1980 till nuvarande plats och Koloniföreningen Senderöd bildades vilket innebär att området är det senaste tillskottet till Helsingborgs kolonibestånd. Föreningen arrenderar 85 190 m² och det finns 174 kolonilotter på området. Kolonilotterna skiftar i storlek mellan 279 m² upp till 592 m². Grusgångarna mellan kolonierna har namn efter blommor och träd. Varje kolonist håller sin bit av gången ogräsfri. Föreningens medlemmar är i blandade åldrar, allt från barnfamiljer till pensionärer som samlas via det gemensamma odlingsintresset. Ca 10-12 stugor säljs varje år. Det finns gemensamma duschar, toaletter samt tvättstuga att tillgå. Engagerade medlemmar har byggt ett nytt föreningshus som stod klart 2010, då föreningen firade 30 år, vilket föreningens medlemmar kan hyra till ett förmånligt pris. Föreningen har också en festplats med dansbana och scen för orkester. Här arrangeras bland annat midsommarfest och loppmarknad. Inom koloniföreningens domäner finns stora härliga grönområden. Det finns också en lekplats med gungor och sandlåda. År 2002 anlade föreningen en boulebana, och varje år arrangeras en boule-turnering mellan koloniföreningarna i Helsingborg. En inträdesavgift på 3 000kr betalas av nya medlemmar.

Kadettgatan 54C, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 54C

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 395 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/3
6 252 kr/mån
16 034 kr/m²

En bostad som du inte vill missa! Tre rum och kök på Västra Berga med extra allt! Den välplanerade lägenheten är om 87 kvm och är tveklöst ett hem att trivas i, både bildligt och bokstavligt talat. Lägenheten ligger på ett perfekt gavelläge med fönster i tre väderstreck. Bostaden är disponerad med snyggt kök med matplats, ett generöst vardagsrum, en inglasad balkong, två bra sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter Ett fantastiskt hem som måste upplevas! Till lägenheten hör ett stort förråd. På Västra Berga bor ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, stora grönområde, lekplatser och här ligger även en omtyckt förskola och en grundskola till och med årskurs nio. Med närhet till fina miljöer i Pålsjö skog och i Fredriksdalsparken med museum, friluftsteater och kaffeservering. I angränsande område ligger Ringstorps- samt Stattena Centrum och här erbjuds bland annat matbutik, gym och apotek. På bara 10 minuters gångavstånd bort har du även Ica Maxi, Citygross samt Lidl. Bussförbindelserna till centrum, övriga stadsdelar och Väla fungerar mycket bra, medan Maria Station för tågresenären ligger bara ett par hundra meter bort. Välkomna till HSB Brf Berga - en omtyckt förening på bra läge! Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

  • Plus
  • Balkong
Uppåkragatan 14, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Uppåkragatan 14

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
1 675 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
4 050 kr/mån
30 455 kr/m²

Just nu får du 6 avgiftsfria månader och 10.000 kr i presentkort på IKEA om du köper en lägenhet i BoKlok Växthuset innan den 31 maj. Den här tvårumslägenheten är charmig, ljus och har en rymlig altan som vetter mot juvelen i kronan - en oas av en prunkande innegård utformad att ge inspiration åt alla dina sinnen. Dessutom har bostaden det där lilla extra; ett mysigt klubb- och växthus för större middagar och festligheter och där odlingsglädje färna får ta rum! Finns även tillgång till förråd, låsbart cykelförråd samt parkering med laddstation för bil. Planerad inflyttning våren/sommaren 2024! Varmt välkommen att boka visning med fastighetsmäklare Eema!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 28, Söder, Helsingborgs kommun

Sturegatan 28

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/4
4 504 kr/mån
19 938 kr/m²

I omtyckta Brf Tegelstenen kan vi nu presentera en trerummare med väl genomtänkt planlösning. Mysig balkong som nås från vardagsrummet, tilltagna sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter, vilken lyx. Denna hemtrevliga lägenhet erbjuder goda ytor och genomgående för lägenheten är ett härligt ljusinsläpp med fönster i olika vädersträck. Här möts ni av hallen med generösa avhängningsmöjligheter och möjlighet till ännu mer förvaring finns naturligtvis i den stora klädkammaren. Från hallen når ni förutom kök och sovrum hemmets vardagsrum som är stort med god sällskapsyta för både soffgrupp och matdel. Köket har många goda egenskaper, här kan man förvara mängder i skåp och lådor samtidigt som det finns goda arbetsytor till kökets alla sysslor. Matgruppen ryms gott och väl vid fönsterpartiet. Lägenheten har ett helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter. På Sturegatan i Helsingborg bor ni i ett lugnt område med närhet till det mesta. Här finns fina grönområden för trevliga promenader. Området har närhet till förskolor, skolor, gymnasium och sporthall. Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hårlemans allé 9, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Hårlemans allé 9

Lägenhet
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 595 000 kr
63 m²
2 rum
vån 6/6
5 151 kr/mån
25 317 kr/m²

Med detta utsökta läge har vi nöjet att presentera en fin lägenhet högst upp i HSB BRF Brunnsparken. Bakom entrédörren välkomnas vi av en trevlig bostad om 63 kvm. Hallen välkomnar oss in, här finns plats för avhängning och gott om förvaring klädkammaren till höger. Ljusinsläppet från de stora fönsterna resulterar i en luftig känsla. Lägenheten har en smart planlösning, där kök med matplats och kök ligger intill vardagsrummet. Från vardagsrummet tar vi oss ut till den härliga balkongen med fantastisk utsikt. Tillbaka i hallen så når vi bostadens sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter. Denna bostad är belägen i ett familjevänligt område med naturen i form av Ramlösa Brunnsparken precis utanför dörren. I parken finns vackra promenadstråk och fina lekplatser för barnen. I närområdet finns förskola, skola, restauranger och bra kommunikationer i form av både buss och tåg. För pendlaren nås E6:an på bara några få minuter. Välkomna till HSB Brf Brunnsparken - en omtyckt förening på bra läge! Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

  • Balkong
  • Hiss
Himmelriksgränden 4A, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Himmelriksgränden 4A

Lägenhet
Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 5/5
4 018 kr/mån
34 214 kr/m²

Välkomna till denna fantastiskt mysiga och välplanerade 3:a på ett av Helsingborgs bästa lägen. Letar Du efter ett rofyllt hem, mitt i stadens hjärta behöver du inte leta längre! Här har ni närhet till vacker natur från Kärnanparkens härliga grönska, samtidigt som hela stadens utbud ligger precis utanför porten ... Efter att ha passerat föreningens portgång, korsat den mysiga och gemensamma innergården och klivit in i huset, slås man av lugnet som råder. Vi tar hissen eller trapporna högst upp i huset, till ett helt eget våningsplan. Välkomna in genom dörren och direkt in i hallen som är öppen till både kök och vardagsrum. Den första blicken in gör att man bara vill se mer. Här möts man av denna ombonade lägenhet om 70 kvm. Direkt till höger kommer vi in i köket med matplats. Köket ligger öppet tillsammans med det luftiga vardagsrummet. De framtagna och vitmålade takbjälkarna lyfter detta rummet ytterligare. Här finns god plats för soffa, soffbord och tv-möbel. Vidare in i lägenheten når vi två bra sovrum i lägenhetens ände, avskilt och privat från resten av lägenheten. Ett till ytan något mindre sovrum som passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor och ett större sovrum med gott om plats för dubbelsäng och även gott om förvaring i form av garderober. Tillbaka vid entrén finner vi ett uppfräschat badrum. Här har vi vitkaklade och vitmålade väggar och en ljus plastmatta på golvet. I badrummet finns ett handfat i kommod, wc och badkar. Söker ni detta: En bostad mitt i pulsen men på ett tyst och stillsamt läge, en trea med kvadraten på rätt ställe, en stabil förening med bra avgifter och med hiss?! Då är detta garanterat lägenheten för er!! Missa inte denna chansen. Slå mig en pling!!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Uppåkragatan 14, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Uppåkragatan 14

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
BoKlok Housing AB
2 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
5 300 kr/mån
29 097 kr/m²

Just nu får du 6 avgiftsfria månader och 10.000 kr i presentkort på IKEA om du köper en lägenhet i BoKlok Växthuset innan den 31 maj! På markplan finns den här trivsamma bostaden med en rymlig altan som vetter mot juvelen i kronan - en oas av en prunkande innegård. Den här trerumslägenheten är kvadratsmart, ljus och har en inbjudande öppen planlösning. Dessutom har bostaden det där lilla extra; ett mysigt klubb- och växthus för större middagar och festligheter och där odlingsglädje färna får ta rum! Finns även tillgång till förråd, låsbart cykelförråd samt parkering med laddstation för bil. Inflyttningsklart våren/sommaren 2024! Varmt välkommen att boka visning med fastighetsmäklare Eema Strand!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Huggaregatan 25, Bjuv, Bjuvs kommun

Huggaregatan 25

Radhus
Bjuv, Bjuvs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
800 000 kr
80 m²
4 rum
468 m² tomt

I Gunnarstorp ligger detta familjevänliga område. Parhus från 1929, som bara väntar på att få nya ägare. Planlösningen fördelar sig på 80 kvm på två plan. Här finns stor potential för den händige att skapa sitt drömboende. Huset ligger på en friköpt tomt om 468 kvm och har en solig och barnvänlig trädgård med härliga ytor för lek o.d. På tomten står ett äldre förråd. Detta är verkligen ett hus med enorma möjligheter!! Slå mäklaren en pling för mer information!!

Trädgårdsgatan 2, Ekeby, Bjuvs kommun

Trädgårdsgatan 2

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 995 000 kr
154 + 45 m²
3 525 m² tomt

Är ni som många andra, som drömmer om att hitta ett hus med många möjligheter?! Huset är beläget i ett fridfullt och lugnt område i Ekeby. Här finner ni detta trevliga hus som bara väntar på att få nya ägare och att få bli omhändertagen. Omgiven av trevliga grannar och en underbar natur. Trevlig planlösning som fördelar sig på två plan. Här finner ni ett rymligt kök, ett generöst vardagsrum samt matsal. Tre bra sovrum. Från hallen nås ett helkaklat badrum. Den härliga trädgården liggerbakom huset. Här finns en uppställningsplats för bilen. På tomten finns det stora förråd. Sammanfattningsvis är detta ett bra hus med oändligt många möjligheter. Så frågan är bara; När ses vi??

  • Plus
Planteringsvägen 112B, Miatorp, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Planteringsvägen 112B

Lägenhet
Miatorp, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
5 148 kr/mån
15 308 kr/m²

Här bor ni på toppläge på andra våningen i huset med bra ljusinsläpp och härlig utsikt över den lugna innergården åt ena hållet och tallskogen åt det andra. Lägenheten har ett fint kök med bra matplats, härlig balkong och ett stort, lättmöblerat vardagsrum samt ett rymligt sovrum med plats för både säng och garderob. Här finns också ett helkaklat badrum i sobra toner (som stambytes 2020/2021) samt en bra klädkammare. På Miatorp bor ni i ett lugnt område med fina gång- och cykelvägar, grönområden och rester av den gamla tallplanteringen från 1800-talets början finns kvar i form av Tallskogen. I området finns också matbutiker, bensinstationer och en hel del snabbmatsrestauranger. På bara några minuter nås även Knähaket - en populär badstrand men också ett känt ställe för havsöringfiske. Bussförbindelserna fungerar mycket bra och Ramlösa Station för tågresenären ligger bara ett par hundra meter bort. Välkomna till HSB Brf Palsternackan - en omtyckt förening på bra läge! Tveka inte att slå mig en pling!!

  • Plus
  • Balkong
Byalagsgatan 29, Eskilsminne, Helsingborgs kommun

Byalagsgatan 29

Villa
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
7 995 000 kr
187 + 64 m²
5 rum
1 086 m² tomt

Varmt välkomna till detta fantastiska hus på Eskilsminne. Huset är byggt 1939 och år 2021-2022 blev huset tillbyggt och är idag ett stort enplanshus med källare. Här bor man med en mycket hög livskvalitet i ett väldigt omtyckt och populärt område. Här finns ett generöst vardagsrum med öppet upp till nock som ligger öooet tillsammans med ett härligt kök med matplats, fyra mycket bra sovrum, två helkaklade badrum, en funktionell källare och en trädgård med stor potential för den trädgårdsintresserade. Ett fulländat hem med otroliga ytor som funkar lika bra till vardag som till fest. Som boende på Eskilsminne bor ni bekvämt med närhet till bland annat Jordbrodalens mysiga promenad och löpstråk. Bara en kort cykeltur bort finner ni matbutik, vårdcentral, gym och padelhall. Närmsta busshållsplats ligger en kort promenad bort och tar er bekvämt ner till Helsingborgs centrum och för er som pendlar med bil når ni motorvägen smidigt. Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Senderöd Koloniförening, kolonilott nr 142, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Senderöd Koloniförening, kolonilott nr 142

Fritidshus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
495 000 kr
48 m²
2 rum
300 m² tomt

Vi har nu nöjet att förmedla en jättefin koloni uppe på populära Senderöd. I en tyst, lugn och grönskande oas ligger detta fantastiska koloniområde. Här är man fortfarande nära stan men ändå så att man känner känslan av att vara på landet. Väl inne på området befinner man sig ett lugn och en tystnad som måste upplevas. Denna otroligt fina och charmiga koloni om ca 48 kvm är smakfullt inredd med en sovalkov med plats för dubbelsäng, ett stilrent och vitt kök som är fullt utrustat, ett fint badrum med toalett och dusch. Vardagsrummet bokstavligen badar i ljus tack vare takrymden och de stora fönsterpartierna. Hela stugan är i mycket gott skick och snyggt renoverad. Den underbara trädgården är som vackrast under vår/sommar då allt står in blomning och doftar gott. Trädgården ligger bra i området, där man kan följa solens strålar hela dagen. På tomten som är på ca 300 kvm finns underbara planteringar, odlingar och vackra blommor. På tomten finns ett förråd samt ett underbart växthus. Övrig information: Kolonin säljes med alla inventarier, trädgårdsmöbler, trädgårdsredskap och trädgårdsmaskiner. Dock ingår ej vit smidessoffa, symaskinsunderrede, extrabord + 4 stolar under presseningen, espressobryggare, amerikakoffert, uppstoppade fåglar, några lösa blomkrukor samt två kaptenslampor För att köpa en koloni måste man vara skriven i Helsingborgs kommun. Välkommen att kontakta mig för vidare information samt att boka visning till detta underbara paradis!! Allmänt om Senderöds Koloniförening: Från början låg området på Pålsjö Östra och var då ett odlingslottsområde. Då kommunen skulle bebygga platsen för att staden skulle växa flyttades området 1980 till nuvarande plats och Koloniföreningen Senderöd bildades vilket innebär att området är det senaste tillskottet till Helsingborgs kolonibestånd. Föreningen arrenderar 85 190 m² och det finns 174 kolonilotter på området. Kolonilotterna skiftar i storlek mellan 279 m² upp till 592 m². Grusgångarna mellan kolonierna har namn efter blommor och träd. Varje kolonist håller sin bit av gången ogräsfri. Föreningens medlemmar är i blandade åldrar, allt från barnfamiljer till pensionärer som samlas via det gemensamma odlingsintresset. Ca 10-12 stugor säljs varje år. Det finns gemensamma duschar, toaletter samt tvättstuga att tillgå. Engagerade medlemmar har byggt ett nytt föreningshus som stod klart 2010, då föreningen firade 30 år, vilket föreningens medlemmar kan hyra till ett förmånligt pris. Föreningen har också en festplats med dansbana och scen för orkester. Här arrangeras bland annat midsommarfest och loppmarknad. Inom koloniföreningens domäner finns stora härliga grönområden. Det finns också en lekplats med gungor och sandlåda. År 2002 anlade föreningen en boulebana, och varje år arrangeras en boule-turnering mellan koloniföreningarna i Helsingborg. En inträdesavgift på 3 000kr betalas av nya medlemmar.

  • Plus
Södra hunnetorpsvägen 65A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Södra hunnetorpsvägen 65A

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
750 000 kr
47 m²
1 rum
vån 2/2
3 448 kr/mån
15 957 kr/m²

På mycket bra läge har vi nöjet att presentera en trevlig etta på 47n kvm på andra våningen. Bakom entrédörren välkomnas vi av en ljus och trevlig bostad om 47 kvm. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden och man ser solen strålar slå mot golvet. Här finns ett stilrent kök med matplats, ett vardagsrum med snygg sovalkov samt badrum med badkar. Från sovalkoven nås den underbara inglasade balkongen som ligger i bra läge. Adolfsberg är ett trevligt flerfamiljsområde präglat med många grönområden och natur. Här bor du med cykelavstånd till centrum och Olympia. Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

  • Plus
  • Balkong
Lilla strandgatan 5, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun

Lilla strandgatan 5

Lägenhet
Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
450 000 kr
10,4 m²
1 rum
vån 3
5 037 kr/mån
43 269 kr/m²

Vi välkomnar er till en välbevarad och charmig fastighet från 1898. En fastighet med mycket karaktär, vacker innergård, mitt i Helsingborgs innerstad. Lilla Strandgatan 5 är idag ett hotell, där du som kund har möjlighet att äga ditt egna hotellrum i bostadsrättsform. Detta hotellrum kan du hyra ut genom föreningens gemensamma drifttjänst samt använda för eget bruk i kortare perioder. Föreningen godkänner juridisk person och rummet genererar bra avkastning. Lilla Strandgatan 5 ligger mitt i city med gångavstånd till allt staden har att erbjuda, såsom Knutpunkten, Norra Hamnen och ett dopp i Öresund, men också till biblioteket med härliga Stadsparken utanför där Ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering och busstider är extra lyx! I hotellets absoluta närhet erbjuds också några av Helsingborgs populäraste restauranger. Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Gyhultsvägen 44, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Gyhultsvägen 44

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 249 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/5
5 932 kr/mån
26 459 kr/m²

Denna moderna bostadsrätt i Mariastaden är en praktisk och stilfull bostad där inflyttning skedde 2019 och erbjuder en bekväm och trivsam atmosfär. Lägenheten har en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en öppen och sammanhängande yta som är perfekt för umgänge. Här kan familjen njuta av måltider tillsammans, och vänner kan lätt interagera medan du lagar mat. En stor och härlig balkong är ansluten till vardagsrummet och erbjuder en plats att njuta av solen och lugnet. Det är en underbar plats för att koppla av. Bostadsrätten är ljus och luftig, tack vare stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Detta ger en känsla av öppenhet och gör att rummen känner sig ännu större. Förvaringsutrymmen finns det gott om i denna bostads. I den rymliga hallen hittar du en stor skjutdörrsgarderob för att hålla dina ytterkläder och andra föremål organiserade. Båda sovrummen erbjuder gott om förvaring, och master bedroom har en lyxig klädkammare för att förvara dina kläder och personliga tillhörigheter samt att det i detta rummet även finns en skjutdörrsgarderob. Badrummet är rymligt och modernt, med bekvämligheter för avkoppling och skönhetsvård. Här finns även tvättmöjligheter med en tvättmaskin och torktumlare. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt i Mariastaden en bekväm och välorganiserad livsmiljö med en härlig öppen planlösning, gott om förvaring och en underbar balkong. Det är en plats att kalla hemma och trivas i. Anmäl ert intresse till ansvarig fastighetsmäklare redan idag för att boka in en dag och tid för visning.

  • Balkong
  • Hiss
Byalagsgatan 43A, Eskilsminne, Helsingborgs kommun

Byalagsgatan 43A

Radhus
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 275 000 kr
122,4 m²
5 rum
vån 1/2
9 361 kr/mån
26 757 kr/m²

Välkomna till detta stilfulla och jättefina tvåplansradhus i omtyckt radhuskvarter på Eskilsminne. Radhuset är signerat år 2019, där samtliga materialval är noga utvalda för att skapa en modern och lyxig känsla. Bostaden är disponerad på 5 rum och kök, tre bra sovrum, två badrum och en separat tvättstuga. Mycket familjevänlig planlösning med härliga sällskapsytor och fint trädäck på baksidan i soligt läge. Direkt närhet till underbar natur, bekvämt avstånd till centrum, mataffär, träningsanläggningar samt populära förskolor och skolor. Nästintill oförskämt bra läge, slå mäklaren en pling för mer information!!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Domaregatan 13B, Elineberg, Helsingborgs kommun

Domaregatan 13B

Lägenhet
Elineberg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 695 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 512 kr/mån
24 745 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet erbjuder 68,5 kvadratmeter med ljusa och luftiga utrymmen. Belägen högst upp i huset ger den inglasade balkongen en spektakulär utsikt över Öresund och möjligheten att se ända till Danmark. Det är som att ha en panoramavy från din egen bostad! Lägenheten har nyligen genomgått renoveringar, inklusive köket och badrummet, vilket ger dig ett modernt och fräscht boende. Ytskikten är också uppdaterade, vilket ger ett inbjudande och smakfullt hem. Med två rymliga sovrum, ett välutrustat kök och ett bekvämt vardagsrum finns det gott om plats för familj och vänner att samlas. Den inglasade balkongen förlänger boendeytan och erbjuder en underbar plats att koppla av och njuta av den fantastiska utsikten året runt. Läget på Elineberg är oslagbart med närhet till stadens puls, tågstationen och havet. Skolor och mataffärer finns också i närheten, vilket gör detta till ett perfekt område för bekvämt boende. Denna bostad är inte bara ett hem utan också en möjlighet att uppleva havsutsikten varje dag. Missa inte chansen att äga denna pärla på Elineberg i Helsingborg! Kontakta oss för mer information och visning. Anmäl er på visning redan idag! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller [email protected]. Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: - Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att: 1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande. 2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 38