Mäklare Eema Jakus Strand

Eema Jakus Strand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra hunnetorpsvägen 65A, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Södra hunnetorpsvägen 65A

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
950 000 kr
47 m²
1 rum
vån 2/2
3 448 kr/mån
20 213 kr/m²

På mycket bra läge har vi nöjet att presentera en trevlig etta på 47n kvm på andra våningen. Bakom entrédörren välkomnas vi av en ljus och trevlig bostad om 47 kvm. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden och man ser solen strålar slå mot golvet. Här finns ett stilrent kök med matplats, ett vardagsrum med snygg sovalkov samt badrum med badkar. Från sovalkoven nås den underbara inglasade balkongen som ligger i bra läge. Adolfsberg är ett trevligt flerfamiljsområde präglat med många grönområden och natur. Här bor du med cykelavstånd till centrum och Olympia. Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

 • Plus
 • Balkong
Jönköpingsgatan 29A, Husensjö, Helsingborgs kommun

Jönköpingsgatan 29A

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 295 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 771 kr/mån
21 765 kr/m²

Snart ges tillfälle att förvärva denna trevliga bostadsrätt på populära Husensjö, närmare bestämt på Jönköpingsgatan 29A. En halv trappa upp välkomnas ni in i en välplanerad bostad med ett fint kök med matplats, generöst sovrum samt ljust vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som vetter mot den grönskande omgivningen. Här finns ett nytt helkaklat badrum i sobra toner med tvättmöjligheter. Här bor ni otroligt bekvämt på omtyckta Husensjö med närhet till matbutik, grönområde, fina promenadspråk och goda bussförbindelser. Slå ansvarig fastighetsmäklare en pling för mer information!!

 • Balkong
Örby Sommarstad kolonilstuga nr 25 ..., Pålstorp, Helsingborgs kommun

Örby Sommarstad kolonilstuga nr 25 ...

Fritidshus
Pålstorp, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
357 000 kr
30 m²
1 rum
350 m² tomt

Välkommen till detta lugna paradis men ändå nära Råå hamn, Råådalen och Helsingborgs city ... På detta stugområde är man alldeles i närheten av Råås fantastiska strand och pittoreska uteliv vid Råå hamn, som man når med cykel på fem minuter. Bussen in till stan går precis utanför koloniområdet. Här har man sin egen lilla oas i denna trevliga stugby. På varje lott får man bygga en stuga på max 50 kvm, en redskapsbod samt ett växthus. Stugan säljes med alla möbler och husgeråd till synes samt så ingår alla verktyg, trädgårdsredskap och maskiner. Bara att överta direkt!! Den röda stugan med röda knutar är på ca 30 kvm. Innanför dörren möts vi av ett fint kök som ligger i öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet och matplatsen. I stugan finns ett WC och handfat. Trädgården inbjuder till många sköna och härliga stunder. Här finns ett praktiskt förråd, stor gräsmatta för lek och spring, underbara blommande planteringar. Det finns en liten källare under kolonin. Stugan går i perfekt harmoni och samklang med atmosfären runtomkring. Varmt välkommen på visning till denna pärla! För att få köpa en koloni på Örby Sommarstad så måste man vara skriven i Helsingborgs kommun.

 • Plus
Gullregnets Koloniområde Koloni nr 30 ..., Billesholm, Bjuvs kommun

Gullregnets Koloniområde Koloni nr 30 ...

Fritidshus
Billesholm, Bjuvs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
325 000 kr
30 m²
2 rum
220 m² tomt

På ett tyst, lugnt och grönskande område ligger denna trevliga kolonistuga. Kolonistugan är på ca 30 kvm med ett trevligt kök, sovrumsdel samt ett uterum/tvrum (ej isolerat). Intill kolonin ligger en förbränningstoalett. Det finns el indragit i stugan. Den härliga trädgården är som vackrast under vår/sommar då allt står in blomning och doftar gott. Trädgården på 220 kvm ligger i ett superbraläge, där man kan följa solens strålar hela dagen. Koloni säljes med i stort sett det mesta gällande inredning samt alla verktyg och maskiner. Ingår ej i köpet: Dammsugare, sakerna i fönster, på bordet, ljuskronan, gardinerna, kuddar och tv i uterummet. Kristallkrona, kaffebryggare, tavlorna med rosa ram, personliga saker, byrån på toa, svarta trädgårdsmöbler, krukorna på paviljongen med växt, stora blå krukan med växt samt röken i förrådet. På koloniområdet finns en klubbstuga, två allmänna toaletter och dusch. För att köpa en koloni i denna förening måste man bo inom en timmes avstånd. Inträdesavgift på 500kr. Varmt välkomna på visning!!

 • Plus
Bigarrågränden 30, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Bigarrågränden 30

Radhus
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 395 000 kr
115,5 m²
5 rum
6 618 kr/mån
12 078 kr/m²

På perfekt läge ligger Bigarrågränden 30, ett trevligt tvåplansradhus som fördelar sig på 115,5kvm. Gatan utanför är en återvändsgata med begränsad biltrafik vilket ger en perfekt möjlighet för barnen att leka i området. Vi välkomnas in i ett trevligt hem. Här finns ett fint kök med matplats. Ett generöst vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård som ligger i ett klockrent läge, fyra mycket bra sovrum samt två bra badrum. Till bostaden hör ett förråd som ligger i anslutning till radhuset med tvättmöjligheter. Till bostaden hör ett garage. Ett väldisponerat hem i ett lugnt och barnvänligt område. Vänta inte för länge - Slå fastighetsmäklaren en pling!!

 • Plus
 • Uteplats
Birkagatan 114, Ramlösagården, Helsingborgs kommun

Birkagatan 114

Villa
Ramlösagården, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
6 295 000 kr
175 m²
5 rum
851 m² tomt

Nu har vi fått äran att presentera ett klassiskt 60-talshus på Birkagatan 114. Ett välskött, omhändertaget och renoverat hus i 1 1/2 plan. Här möts man av en stor och härlig friköpt tomt om 851 kvm med en vackert anlagd trädgård, ifrån vilken man kan följa solen från tidig morgon till sen kväll. Huset är beläget på ett fritt och insynsskyddat läge på en lugn gata i ett trivsamt villakvarter, mitt i populära och barnvänliga "Gamla Ramlösagården". Som ett extra plus så finns en stor uppställningsplats för 2 bilar på tomten. Huset fördelar sig på två plan med många möjligheter för den stora familjen. På entréplan välkomnas vi in i ett snyggt kök med bra matplats med angränsande groventré med tvättstuga. I huset finns ett generöst vardagsrum som rymmer både stort matbord och soffmöblemang. Härifrån har man direkt utgång till det mysiga och öppna uterummet. På detta plan finns idag ett stort Master Bedroom, som med fördel kan delas av till två sovrum. Här finns ett helkaklat badrum med badkar. Trappan tar oss upp till andra våningen. Här möts vi av ett trevligt allrum. Idag finns här två till ytan bra sovrum, som även dom kan delas av om fler sovrum. önskas. Även på detta plan finns ett lyxigt helkaklat badrum. Nu är det dags för Birkagatan 114 att lämna över pinnen till nästa ägare, blir det ni?? Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Vildrosgatan 34, Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun

Vildrosgatan 34

Lägenhet
Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 350 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/2
5 505 kr/mån
27 647 kr/m²

Med detta utsökta läge har vi nöjet att presentera en fin marklägenhet i BRF BoKlok Rosen i Helsingborg. Bakom entrédörren välkomnas vi av en trevlig bostad om 85 kvm. Hallen välkomnar oss in, här finns god plats för avhängning. Ljusinsläppet från de stora fönsterna resulterar i en härlig känsla. Lägenheten har en smart planlösning, där vardagsrum, matplats och kök ligger tillsammans. Vägg i vägg med vardagsrumsdelen ligger sovrummen på vardera sida. Från vardagsrummet tar vi oss ut till uteplatsen, här ryms med enkelhet en loungegrupp. Avslutningsvis så finns här ett helkaklade badrum. Lyxigt utrustat med dusch, golvvärme och egen tvättavdelning. Denna bostad är belägen i ett nyproducerat område på Vasatorps Trädgård med närhet till utmärkta bussförbindelser till centrum, mataffärer och underbara Filborna Park med Barnens Skog. Slå mig en pling för mer information!!

 • Plus
 • Uteplats
Violstigen nr 2 på Koloniföreningen Sommarbyn Tornet ..., Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Violstigen nr 2 på Koloniföreningen Sommarbyn Tornet ...

Fritidshus
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
495 000 kr
40 m²
2 rum
350 m² tomt

Välkommen till Violstigen 2 på solig och härlig hörntomt i populära koloniföreningen Sommarbyn Tornet. På ett lugn och fridfullt läge ligger detta trevliga koloniområde. Här är man fortfarande nära stan men ändå så att man känner känslan av att vara ute i skog och natur. Här möts ni av en underbar kolonistuga som har det mesta. Stugan är på ca 40kvm fördelat på separat sovrum, med snyggt kök, trevlig matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt ett helkaklat badrum i sobra toner. Hela stugan har nyligen totalrenoverats invändigt. Tomten är på ca 350 kvm. På tomten finns fina träd och underbara odlingar. Här lever man ett lugnt och trivsamt koloniliv tillsammans med glada kolonister och stor gemenskap. Kommunalt vatten och avlopp finns indragit. Föreningen bildades 1905 på Wilson Park och hette då Föreningen Helsingborgs Koloniträdgårdar u. p. a. Till sitt nuvarande läge flyttade föreningen 1951. Föreningen bytte slutligen namn till Sommarbyn Tornet. Området är vackert beläget öster om Fredriksdals friluftsmuseum och granne med Brytstugans koloniförening samt vattentornet i Helsingborg. Med ca 20 minuters gångavstånd från city är det ett mycket centralt läge i staden. Busslinje 3, 4 och 7 stannar strax intill om man önskar använda kollektivtrafiken. På området finns 154 kolonistugor vackert inbäddade i lummiga trädgårdar. Kommunens detaljplan från 1967 reglerar områdets bestämmelser. Sommarbyn Tornets gemensamma byggnader är klubbstuga, dansbana, boulebana, lekyta, toaletter med dusch samt tvättstuga. Som köpare måste man vara skriven i Helsingborgs kommun för att kunna bli medlem i föreningen. Man har 30% odlingskrav på tomten.

Drottninggatan 176D, Norr, Helsingborgs kommun

Drottninggatan 176D

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
5 495 000 kr
102 m²
3 rum
vån 1/4
4 865 kr/mån
53 873 kr/m²

Solen skiner och överallt ser vi grönskan som slagit ut... Strax efter centrala Helsingborg, på norr, med Landborgspromenaden i ryggen och vattnet som naturlig gräns åt andra hållet ligger Drottninggatan 176D. Här bor Ni med direkt närhet till såväl hav, goda kommunikationer, natur, fina promenadstråk, kallbad, restauranger och livsmedelsbutiker. På denna populära adress har vi på Svenska Mäklarhuset fått förtroendet att förmedla ett hem som onekligen får hjärtat att slå lite snabbare. En optimalt belägen och rymlig trea på markplan med trevlig planlösning, mysig uteplats och egen garageplats med laddfunktion. I lägenheten finns ett fint kök med matplats med angränsande kontor, ett enormt vardagsrum med utgång till en härlig uteplats med trevlig utsikt, ett stort sovrum, ett tv-rum med snygga industriglasväggar och avslutningsvis ett sprillans nytt badrum i riktig läckert utförande med tvättmöjligheter. Det finns bostäder som spelar i en helt egen liga, som har allt det där som gör livet extra gott. Ett hem på högsta nivå, både bildligt och bokstavligt talat. Den som flyttar in i här kan se fram emot, bland annat: * Uteplats med havsutsikt * Otroligt stort vardagsrum * Ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter * Garageplats med laddbox Här bor du i en mycket stabil förening med god ekonomi, på en eftertraktad adress på ett av Helsingborgs bästa lägen, med badrocksavstånd till stranden och allt som staden har att erbjuda. Tveka inte att slå mig en pling och bli ägare av denna pärla.

 • Uteplats
 • Hiss
Senderöd Koloniförening, kolonilott nr 142, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Senderöd Koloniförening, kolonilott nr 142

Fritidshus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
585 000 kr
48 m²
2 rum
300 m² tomt

Vi har nu nöjet att förmedla en jättefin koloni uppe på populära Senderöd. I en tyst, lugn och grönskande oas ligger detta fantastiska koloniområde. Här är man fortfarande nära stan men ändå så att man känner känslan av att vara på landet. Väl inne på området befinner man sig ett lugn och en tystnad som måste upplevas. Denna otroligt fina och charmiga koloni om ca 48 kvm är smakfullt inredd med en sovalkov med plats för dubbelsäng, ett stilrent och vitt kök som är fullt utrustat, ett fint badrum med toalett och dusch. Vardagsrummet bokstavligen badar i ljus tack vare takrymden och de stora fönsterpartierna. Hela stugan är i mycket gott skick och snyggt renoverad. Den underbara trädgården är som vackrast under vår/sommar då allt står in blomning och doftar gott. Trädgården ligger bra i området, där man kan följa solens strålar hela dagen. På tomten som är på ca 300 kvm finns underbara planteringar, odlingar och vackra blommor. På tomten finns ett förråd samt ett underbart växthus. Övrig information: Kolonin säljes med alla inventarier, trädgårdsmöbler, trädgårdsredskap och trädgårdsmaskiner. Dock ingår ej vit smidessoffa, symaskinsunderrede, extrabord + 4 stolar under presseningen, espressobryggare, amerikakoffert, uppstoppade fåglar, några lösa blomkrukor samt två kaptenslampor För att köpa en koloni måste man vara skriven i Helsingborgs kommun. Välkommen att kontakta mig för vidare information samt att boka visning till detta underbara paradis!! Allmänt om Senderöds Koloniförening: Från början låg området på Pålsjö Östra och var då ett odlingslottsområde. Då kommunen skulle bebygga platsen för att staden skulle växa flyttades området 1980 till nuvarande plats och Koloniföreningen Senderöd bildades vilket innebär att området är det senaste tillskottet till Helsingborgs kolonibestånd. Föreningen arrenderar 85 190 m² och det finns 174 kolonilotter på området. Kolonilotterna skiftar i storlek mellan 279 m² upp till 592 m². Grusgångarna mellan kolonierna har namn efter blommor och träd. Varje kolonist håller sin bit av gången ogräsfri. Föreningens medlemmar är i blandade åldrar, allt från barnfamiljer till pensionärer som samlas via det gemensamma odlingsintresset. Ca 10-12 stugor säljs varje år. Det finns gemensamma duschar, toaletter samt tvättstuga att tillgå. Engagerade medlemmar har byggt ett nytt föreningshus som stod klart 2010, då föreningen firade 30 år, vilket föreningens medlemmar kan hyra till ett förmånligt pris. Föreningen har också en festplats med dansbana och scen för orkester. Här arrangeras bland annat midsommarfest och loppmarknad. Inom koloniföreningens domäner finns stora härliga grönområden. Det finns också en lekplats med gungor och sandlåda. År 2002 anlade föreningen en boulebana, och varje år arrangeras en boule-turnering mellan koloniföreningarna i Helsingborg. En inträdesavgift på 3 000kr betalas av nya medlemmar.

 • Plus
Lundsbäcks koloniförening, Rosengången kolonilott nr 151 ..., Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun

Lundsbäcks koloniförening, Rosengången kolonilott nr 151 ...

Fritidshus
Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
345 000 kr
40 m²
2 rum
400 m² tomt

Välkommen till Rosengången nr 151 på solig och härlig tomt uppe på populära Lundsbäcks Koloniområde. På ett lugn och fridfullt läge ligger detta trevliga koloniområde. Här är man fortfarande nära stan men ändå så att man känner känslan av att vara ute i natur. Här möts ni av en fin kolonistuga. Stugan är på ca 40 kvm fördelat på två rum och ett bra kök samt ett wc. Tomten är på ca 400 kvm och här finns bl a. tre äppleträd, ett körsbärsträd, hallon, vinbär och vindruvor. På tomten finns det stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. Vill man odla och plantera så är detta verkligen den perfekta kolonin. Samtliga möbler samt inventarier i stugan ingår i köpet samt alla verktyg, maskiner och samtliga utemöbler medföljer. Här lever man ett lugnt och trivsamt koloniliv tillsammans med glada kolonister och stor gemenskap. Kommunalt vatten och avlopp finns indragit. Som köpare måste man vara skriven i Helsingborgs kommun, för att kunna bli medlem i föreningen. Man har ett 30% odlingskrav på tomten.

Bärnstensgatan 30, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 30

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 995 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/8
5 386 kr/mån
24 479 kr/m²

Med detta utsökta läge har vi nöjet att presentera en riktigt snygg lägenhet i HSB Brf Runan i Helsingborg. Lägenheten ligger på tredje våningen. Vi välkomnas vi av en ljus och hemtrevlig bostad om 81,5 kvm. Redan i hallen får man bra känsla i bostaden. Den genomgående bostaden tillsammans med ljusinsläppet från de stora fönsterna resulterar i en luftig känsla. Lägenheten har ett sprillans nytt kök i en fin grön ton , ett generöst vardagsrum varifrån man når den underbara inglasade balkongen som ligger i ett perfekt västerläge. I bostaden finns ett genreöst sovrum med gott om plats för en stor härlig säng och förvaring, ett andra sovrum som även det är i bra storlek. Avslutningsvis så finns här ett helkaklat badrum i gråatoner och egen tvättavdelning. Denna bostad är belägen i ett populärt område på Ättekulla, med närhet till utmärkta bussförbindelser till centrum, mataffärer och underbar natur precis utanför dörren. Tveka inte att slå mig en pling!!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kolonilott nr 142 i Koloniföreningen Brytstugan i Helsingborg, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Kolonilott nr 142 i Koloniföreningen Brytstugan i Helsingborg, Fredriksdal, Helsingborgs kommun, bild 2
Kolonilott nr 142 i Koloniföreningen Brytstugan i Helsingborg, Fredriksdal, Helsingborgs kommun, bild 3

Kolonilott nr 142 i Koloniföreningen Brytstugan i Helsingborg

Fritidshus
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
295 000 kr
40 m²
1 rum
405 m² tomt

Vi välkomnas in på lugnt och grönskande område precis utanför stan. Den röda kolonistugan med vita knutar, är på ca 40 kvm. Vi välkomnas in i den mysiga stugan som direkt erbjuder ett underbart vardagsrum med plats för både soffa och säng. Vidare in i stugan finns ett fint kök med det man behöver. Här finns god plats för ett matbord. Från köket tar man sig ut till trädgården. Den underbara trädgården på ca 405 kvm. Här finns en stor gräsmatta, fina rabatter och olika odlingar och mycket mycket mer. Trädgården är uppdelad i olika rum, så att man följa solens strålar hela dagen , från morgon till kväll. Det finns en soluppvärmd utedusch. På tomten finns ett härligt trädäck samt förråd. Kolonin säljes med inredning, verktyg och maskiner till synes. Dock ingår ej personliga saker, kaffekoppar, ljuslykta fotogen, diverse krukor och vas med guldlock, Området är vackert beläget öster om Fredriksdals friluftsmuseum och granne med Tornets koloniförening samt vattentornet i Helsingborg. Med ca 20 minuters gångavstånd från city är det ett mycket centralt läge i staden. Busslinje 3, 4 och 7 stannar strax intill om man önskar använda kollektivtrafiken. På området finns 211 kolonistugor vackert inbäddade i lummiga trädgårdar. Koloniföreningens gemensamma byggnader är klubbstuga, dusch och toaletter på fyra olika ställen i området. Som köpare måste man vara skriven i Helsingborgs kommun för att kunna bli medlem i föreningen. Inträdesavgiften är 1 500kr. Föreningen har gemensamma städdagar. Varmt välkomna på visning. Slå mig en pling för mer information!!

 • Premium
Tulpanstigen 9 på Koloniföreningen Sommarbyn Tornet ..., Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Tulpanstigen 9 på Koloniföreningen Sommarbyn Tornet ...

Fritidshus
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
749 000 kr
40 m²
2 rum
300 m² tomt

Något av det bästa som Sommarbyn Tornet har har att erbjuda Helsingborgarna ... Finns det något mer idylliskt än en koloni på sommaren? En oas centralt i Helsingborg med välskötta kolonistugor, i alla färger och former, välskötta prunkande trädgårdar med små grusade gångar mellan kolonierna, omgivna av naturstråk. Tuplanstigen nr 9 ligger mitt i området med en fantastisk trädgård. Trädgården är en oas med flera uteplatser att njuta av både solen och lugnet. Trädgården ligger insynsskyddat och är verkligen en fristad. Dagens ägare har skapat en väldigt underhållsfri koloni. Tomten är på ca 300 kvm och på tomten finns ett extra hus "Lillstugan" på tomten är byggt 2019. För den odlingsintresserade finns det odlingsmöjligheter. Stugan är ca 40 kvadratmeter och är nybyggd 2011. Utvändigt har huset ett klassiskt utseende men interiören är modern med ett stort rum som vardagsrum, som ligger öppet tillsammans med ett stilrent lantligt kök med köksö, bra sovrum och ett snyggt wc med öppet upp till nock. Möbler ingår i köpet. Allmän information: Föreningen bildades 1905 på Wilson Park och hette då Föreningen Helsingborgs Koloniträdgårdar u. p. a. Till sitt nuvarande läge flyttade föreningen 1951. Föreningen bytte slutligen namn till Sommarbyn Tornet. Området är vackert beläget öster om Fredriksdals friluftsmuseum och granne med Brytstugans koloniförening samt vattentornet i Helsingborg. Med ca 20 minuters gångavstånd från city är det ett mycket centralt läge i staden. Busslinje 3, 4 och 7 stannar strax intill om man önskar använda kollektivtrafiken. På området finns 154 kolonistugor vackert inbäddade i lummiga trädgårdar. Kommunens detaljplan från 1967 reglerar områdets bestämmelser. Sommarbyn Tornets gemensamma byggnader är klubbstuga, dansbana, boulebana, lekyta, toaletter med dusch samt tvättstuga. Som köpare måste man vara skriven i Helsingborgs kommun för att kunna bli medlem i föreningen. Man har 30% odlingskrav på tomten.

 • Plus
Bärnstensgatan 2, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 2

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 650 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/7
3 998 kr/mån
28 947 kr/m²

I populär och omtyckt förening, erbjuds nu denna stilfulla och ljusa tvårummare. Alla ytskikt är genomgående i mycket bra skick. Dessa 57 välplanerade kvadratmetrar är fördelade med ett snyggt kök, matplats som ligger öppet tillsammans med vardagsrummet, ett sovrum i bra storlek samt ett badrum i smakfulla toner. Lägenhetens inglasade balkong är verkligen pricken över i:et. Hiss finns. Här bor man med direkt närhet till underbar natur, bekvämt avstånd till centrum, mataffär, träningsanläggningar samt populära förskolor och skolor. Vill du vara först att se denna ytterst snygga bostaden, tveka ej att slå ansvarig fastighetsmäklare en pling!!

 • Balkong
 • Hiss
Senderöd Koloniförening, Kolonilott nr 111, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Senderöd Koloniförening, Kolonilott nr 111

Fritidshus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
385 000 kr
20 m²
1 rum
300 m² tomt

Nu inväntar vi snart sommaren och vad är väl inte härligare än att köpa sig en liten kolonilott. Här finns stora möjligheter för den som känner att det kliar i fingrarna och som vill skapa sin egna oas i ett av Helsingborgs populäraste koloniområde. På Senderödskoloniområde väntar fantastiska kolonilott nr 111 på en ny ägare. Den mysiga kolonistugan är på ca 20 kvm. I stugan finns ett vardagsrum med bra plats för soffa och möblemang som ligger i öppen planlösning med ett trevligt kök och en ljus och fin matplats. Det finns indraget vatten och el i stugan. På baksidan av kolonin finns ett wc med handfat. Trädgården inbjuder till många sköna och härliga stunder. Olika rum delar upp trädgården. Här plockar man sina egna äpplen och påtar i trädgården hur mycket man vill. Stugan går i perfekt harmoni och samklang med atmosfären runtomkring. Den underbara tomten är på ca 300 kvm. På tomten finns ett rymligt förråd. Stugan säljes med alla inventariet, utemöbler, trädgårdsredskap och maskiner till synes. För att köpa en koloni måste man vara skriven i Helsingborgs kommun. Varmt välkomna på visning till denna underbara, prunkande oas där man umgås över generationerna och glatt delar med sig av sina bästa odlingstips, recept och livsråd! Allmänt om Senderöds Koloniförening: Från början låg området på Pålsjö Östra och var då ett odlingslottsområde. Då kommunen skulle bebygga platsen för att staden skulle växa flyttades området 1980 till nuvarande plats och Koloniföreningen Senderöd bildades vilket innebär att området är det senaste tillskottet till Helsingborgs kolonibestånd. Föreningen arrenderar 85 190 m² och det finns 174 kolonilotter på området. Kolonilotterna skiftar i storlek mellan 279 m² upp till 592 m². Grusgångarna mellan kolonierna har namn efter blommor och träd. Varje kolonist håller sin bit av gången ogräsfri. Föreningens medlemmar är i blandade åldrar, allt från barnfamiljer till pensionärer som samlas via det gemensamma odlingsintresset. Ca 10-12 stugor säljs varje år. Det finns gemensamma duschar, toaletter samt tvättstuga att tillgå. Engagerade medlemmar har byggt ett nytt föreningshus som stod klart 2010, då föreningen firade 30 år, vilket föreningens medlemmar kan hyra till ett förmånligt pris. Föreningen har också en festplats med dansbana och scen för orkester. Här arrangeras bland annat midsommarfest och loppmarknad. Inom koloniföreningens domäner finns stora härliga grönområden. Det finns också en lekplats med gungor och sandlåda. År 2002 anlade föreningen en boulebana, och varje år arrangeras en boule-turnering mellan koloniföreningarna i Helsingborg. En inträdesavgift på 3 000kr betalas av nya medlemmar.

Kompanigatan 14, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Kompanigatan 14

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/4
6 035 kr/mån
32 083 kr/m²

Det finns lägenheter som sticker ut bland mängden och sen finns det lägenheter som spelar i en egen liga, som har allt det där som gör livet extra gott och som så sällan kommer ut på marknaden. Den välplanerade lägenheten är om 84 kvm med solig balkong i söderläge och är tveklöst ett hem att trivas i, både bildligt och bokstavligt talat. På omtyckta och populära Tågaborg finns nu en unik trea med ett fantastiskt ljusinsläpp. Öppenheten mellan kök och vardagsrum förstärker detta hems fantastiska atmosfär och inbjuder till sociala tillställningar. Ett fantastiskt hem som måste upplevas! På Kompanigatan 14 bor du endast med 10 minuter promenadavstånd från centrum och granne med Kopparmölleparken samt Vikingsbergsparken och en bit bort vackra Pålsjöskog, med fina promenadstråk - vackraste vägen dit är att gå landborgspromenaden med utsikt över vackra Öresund och Danmark. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar. Här bor du i stabil och välskött förening. Med hiss- vad mer kan man önska? Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

 • Balkong
 • Hiss
Malmögatan 5A, Eneborg, Helsingborgs kommun

Malmögatan 5A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 050 000 kr
45 m²
1 rum
vån 4/4
3 266 kr/mån
23 333 kr/m²

Med detta utsökta läge har vi nöjet att presentera en mycket ljus och fin lägenhet i populära föreningen HSB BRF Malmgården i Helsingborg. Lägenheten ligger på fjärde våningen. Vi välkomnas vi av en ljus och hemtrevlig bostad om 45 kvm. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden. Att vara högst upp i huset ger ett otroligt lugn och ljusinsläppet från de stora fönsterna resulterar i en hemtrevlig känsla. Lägenheten har en smart planlösning med ett snyggt kök med matplats, ett rymligt vardagsrum med utgång till den underbara balkong som ligger i direkt västerläge. I vardagsrummet finns ett mindre sovrum bakom skjutdörrsgarderoben. Avslutningsvis så finns här ett helkaklat badrum i sobra toner. Välkomna till detta trevliga läge som erbjuder cykelavstånd till shoppinggator, restauranger, barer, universitetet och strandpromenader. Här kommer ni att trivas och kunna koppla av i ett lugnt och trevligt område. Slå mig en pling för mer information!!

 • Plus
 • Balkong
Lilla strandgatan 5, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun

Lilla strandgatan 5

Lägenhet
Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
395 000 kr
15,8 m²
1 rum
4 011 kr/mån
25 000 kr/m²

Vi välkomnar er till en välbevarad och charmig fastighet från 1898. En fastighet med mycket karaktär, vacker innergård, mitt i Helsingborgs innerstad. Lilla Strandgatan 5 är idag ett hotell, där du som kund har möjlighet att äga ditt egna hotellrum i bostadsrättsform. Detta hotellrum kan du använda för eget bruk eller hyra ut genom föreningens gemensamma drifttjänst. Föreningen godkänner juridisk person och rummet genererar bra avkastning. Lilla Strandgatan 5 ligger mitt i city med gångavstånd till allt staden har att erbjuda, såsom Knutpunkten, Norra Hamnen och ett dopp i Öresund, men också till biblioteket med härliga Stadsparken utanför där Ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering och busstider är extra lyx! I hotellets absoluta närhet erbjuds också några av Helsingborgs populäraste restauranger. Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

 • Plus
Södra hunnetorpsvägen 110, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Södra hunnetorpsvägen 110

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 375 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 530 kr/mån
19 231 kr/m²

Här bor ni på toppläge på andra våningen i huset, med bra ljusinsläpp och härlig utsikt över lugn innergård. Trevligt kök med bra matplats, härlig inglasad balkong och ett stort, lättmöblerat vardagsrum och två rymliga sovrum med plats för både säng och garderob. Här finns också ett helkaklat badrum i sobra toner. På Adolfsberg bor ni i ett lugnt område med fina gång- och cykelvägar, grönområden och med närhet till natursköna Jordbodalen. I området finns också matbutiker, bensinstationer och en hel del snabbmatsrestauranger. Bussförbindelserna fungerar mycket bra och Ramlösa Station för tågresenären ligger bara några kilometer bort. Välkomna till Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 12 - en omtyckt förening på bra läge! Tveka inte att slå mig en pling!!

 • Plus
 • Balkong
Anders Pers väg 1, Glumslöv, Landskrona kommun

Anders Pers väg 1

Radhus
Glumslöv, Landskrona kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 450 000 kr
185 + 12 m²
647 m² tomt

På ett mycket bra läge i Glumslöv ligger detta familjevänliga kedjehus på Anders Pers väg 1. Det är en återvändsgata med begränsad biltrafik vilket ger en perfekta möjlighet för barnen att spela landhockey eller fotboll på dessa. Området är uppbyggt på 60-talet. Huset är en riktig 60-talspärla som bara väntar på att få nya ägare. Planlösningen fördelar sig på hela 185 kvm på två plan. Här finns stor potential för den händige eller för dem som vill flytta in och bo in sig och sedan skapa sitt drömboende efterhand. Huset ligger på en friköpt tomt om 647 kvm och har en solig och barnvänlig trädgård med härliga ytor för lek o.d. I natursköna Glumslöv bor man ett stenkast från havet och med fantastisk natur runt knuten. Härifrån tar man sig lätt till centrala Helsingborg, Lund och Malmö både via tåget i Rydebäck och via buss. Väljer man att pendla med bil så är man ute på E6an på nolltid. Glumslöv är en plats att trivas på, här finns nämligen något för alla. I orten finns det flera bra förskolor och skola upp till årskurs 9. Ett drömläge helt enkelt. Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

 • Plus
Lundsbäcks koloniförening kolonilott nr 54, Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun

Lundsbäcks koloniförening kolonilott nr 54

Fritidshus
Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
385 000 kr
40 m²
2 rum
632 m² tomt

Vi välkomnas in på lugnt och grönskande område precis utanför stan. Den mysiga och välskötta Västkuststugan är på ca 40 kvm. I stugan finns ett trevligt kök, ett vardagsrum med bra plats för soffa och ett härligt uterum. Här finns ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Som extra lyx finns det en toalett med vask. Den underbara trädgården är som vackrast under vår/sommar då allt står in blomning och doftar gott. Trädgården består av olika rum, där man kan följa solens strålar hela dagen. Den underbara trädgården på ca 632 kvm. På tomten finns ett praktiskt förråd. Varmt välkomna på visning till denna underbara, prunkande oas där man umgås över generationerna och glatt delar med sig av sina bästa odlingstips, recept och livsråd!! Kommunalt vatten och avlopp finns inkopplat. För att köpa en koloni måste man vara skriven i Helsingborgs kommun. Varmt välkomna på visning till denna lummiga oas!!

 • Plus
Bjäregatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun

Bjäregatan 13

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 275 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/5
5 051 kr/mån
18 750 kr/m²

På tredje våningen, välkomnas ni hem till ett fint boende om två rum och kök. Här stiger man in i en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i den rymliga klädkammaren. Badrummet med tvättmöjligheter nås härifrån. Planlösningen är optimal tack vare de välutnyttjade kvadratmetrarna. Här kan både en och två personer trivas. Snyggt kök med matplats samt ett generöst vardagsrum med sundsutsikt. Rymligt sovrum med utgång till balkongen. Vill ni bo i en stabil och välskött förening, mitt i hjärtat på Eneborg, med närhet till allt som staden har att erbjuda, så tveka inte att slå mig en pling!!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Senderöd Koloniförening, Kolonilott nr 16, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Senderöd Koloniförening, Kolonilott nr 16

Fritidshus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
695 000 kr
48 m²
2 rum
406 m² tomt

I detta grönskande koloniområde ligger detta fantastiska paradis. Här är man bara en liten bit utanför centrala Helsingborg men ändå så känns det som att har hamnat på landet. Den vita stugan med blåa knutar är på ca 48 kvm. Vi välkomnas av en underbar, öppen veranda. Vidare in finns ett fint kök som ligger i öppen planlösning med matplasten som verkligen badar i ljus. I stugan finns ett mysigt sovrum , klädkammare samt ett badrum med dusch, wc och tvättmöjligheter. Trädgården är på ca 406 kvm och inbjuder till många sköna och härliga stunder. Olika rum delar upp trädgården. Här finns ett praktiskt förråd, underbara planteringar och odlingar. Stugan går i perfekt harmoni och samklang med atmosfären runtomkring. Övrig information: För att köpa en koloni måste man vara skriven i Helsingborgs kommun. Kolonin säljes med alla möbler (både inne och ute), verktyg, trädgårdsredskap och maskiner. Varmt välkomna på visning till denna underbara, prunkande oas där man umgås över generationerna och glatt delar med sig av sina bästa odlingstips, recept och livsråd!! Allmänt om Senderöds Koloniförening: Från början låg området på Pålsjö Östra och var då ett odlingslottsområde. Då kommunen skulle bebygga platsen för att staden skulle växa flyttades området 1980 till nuvarande plats och Koloniföreningen Senderöd bildades vilket innebär att området är det senaste tillskottet till Helsingborgs kolonibestånd. Föreningen arrenderar 85 190 m² och det finns 174 kolonilotter på området. Kolonilotterna skiftar i storlek mellan 279 m² upp till 592 m². Grusgångarna mellan kolonierna har namn efter blommor och träd. Varje kolonist håller sin bit av gången ogräsfri. Föreningens medlemmar är i blandade åldrar, allt från barnfamiljer till pensionärer som samlas via det gemensamma odlingsintresset. Ca 10-12 stugor säljs varje år. Det finns gemensamma duschar, toaletter samt tvättstuga att tillgå. Engagerade medlemmar har byggt ett nytt föreningshus som stod klart 2010, då föreningen firade 30 år, vilket föreningens medlemmar kan hyra till ett förmånligt pris. Föreningen har också en festplats med dansbana och scen för orkester. Här arrangeras bland annat midsommarfest och loppmarknad. Inom koloniföreningens domäner finns stora härliga grönområden. Det finns också en lekplats med gungor och sandlåda. År 2002 anlade föreningen en boulebana, och varje år arrangeras en boule-turnering mellan koloniföreningarna i Helsingborg. En inträdesavgift på 3 000kr betalas av nya medlemmar.

Lilla strandgatan 5, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
Lilla strandgatan 5, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Lilla strandgatan 5, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Lilla strandgatan 5

Lägenhet
Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
475 000 kr
16,5 m²
1 rum
4 390 kr/mån
28 788 kr/m²

Vi välkomnar er till en välbevarad och charmig fastighet från 1898. En fastighet med mycket karaktär, vacker innergård, mitt i Helsingborgs innerstad. Lilla Strandgatan 5 är idag ett hotell, där du som kund har möjlighet att äga ditt egna hotellrum i bostadsrättsform. Detta hotellrum kan du använda för eget bruk eller hyra ut genom föreningens gemensamma drifttjänst. Föreningen godkänner juridisk person och rummet genererar bra avkastning. Lilla Strandgatan 5 ligger mitt i city med gångavstånd till allt staden har att erbjuda, såsom Knutpunkten, Norra Hamnen och ett dopp i Öresund, men också till biblioteket med härliga Stadsparken utanför där Ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering och busstider är extra lyx! I hotellets absoluta närhet erbjuds också några av Helsingborgs populäraste restauranger.

 • Premium

Visar 1 - 25 av 27