Spångavägen 120

Bromma Kyrka, Stockholms kommun Se på karta

12 495 000 kr

13 995 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
180 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
860 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2008
Driftkostnad
54 550 kr/år

Välbyggt lösvirkeshus från Fiskarhedenvillan som byggdes av nuvarande ägare 2008. Huset erbjuder entréplan med socialt vardagsrum med braskamin och utgång till altanen på baksidan av trädgården, kök med köksinredning från Ballingslöv med matplats vid burspråk, sovrum/hemmakontor, duschrum med bastu och pannrum med direktaccess till garaget. På övre plan finns ett väl tilltaget bad- och duschrum med tvätt och torkmöjligheter, tre bra sovrum samt möjlighet till ett fjärde om så önskas. Idag disponeras ytan som ett allrum och kontor med utgång till balkongen.

Det tidigare huset på tomten revs under mitten av 2000-talet för att ge plats till detta hus som då pålades utöver vad som krävdes, extraisolerades under samt fick ett mycket rymligt och vidbyggt garage för antingen en motorintresserad eller för en egenföretagare som vill ha sitt företagande hemma då garaget är klassad som en enskild byggnad vilket möjliggör uthyrning till eget företag. Detaljplanen medger företagsverksamhet på fastigheten. Plan trädgårdstomt skyddad från insyn, med uppväxta buskar, växthus, altan med uterum och swim-spa.

Garaget är ca 60 kvm, också pålat med två eldrivna garageportar, 3 ingångar samt förråd, wc och kontor med mindre kök. En komplett garage helt enkelt. För den som inte vill använda det som garage går det även att bygga om till en eller två uthyrningsdelar?

En modern familjevilla med många möjligheter, mitt i idyllen Bromma Kyrka. Bara att flytta in och trivas!

Varm välkommen att höra av er med frågor eller liknande om huset.

Försäljningsprocessen kommer pågå löpande men avslutas 16/12 varpå huset kommer att tas bort från marknaden och hyras ut.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Bromma

Kontakta mäklaren

Anton Bjärkenrud

Svensk Fastighetsförmedling Bromma
Mäklare Anton Bjärkenrud, Svensk Fastighetsförmedling Bromma
+46702413530

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.