Mäklare Anton Bjärkenrud

Anton Bjärkenrud

Om mig

För att mäkla över tid behöver man älska att jobba med människor och affärer. Det räcker inte att ha jobbat med sälj innan, att vara hungrig eller sikta emot stjärnorna. Det är väldigt mycket jobb som kräver engagemang, fokus och vilja att nå lite längre än alla andra. Min karriär började inte som fastighetsmäklare utan den drömmen växte fram och jag utbildade mig under min föräldraledighet. Sen 2017 har jag förmedlat 320 hem här till nya och glada Brommabor och fler ska det bli!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tomtebobarnens gata 9, Annedal, Stockholms kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00

Tomtebobarnens gata 9

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromma
6 195 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/5
4 921 kr/mån
61 337 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna, väl omhändertagna och praktiska bostad. Lägenheten har genomgående högkvalitativa tillval och renoverats i med en stilsäker modern touch! Huset har ett av Linabergs bästa lägen och från balkongen kan du blicka ut emot ån, stadsradhusen och den härliga och bilfria innergården. Mycket populär planlösning med "bodel" samt dubbla badrum. Samtliga sovrum har en bra storlek och de sociala delarna präglas av senaste tidens teknik och stil. Ett av sovrummen är idag ett toppmodernt gym för den som jobbar hemma, men kan lätt också bli sovrum eller kontor då parketten under är bevarad! Hela bostaden är utrustad med smart-el(Plejd) som kan styras via Google Assistant. Både kök och badrum är fullutrustade när det kommer till vitvaror, även vinkyl. Köket rymmer stora sällskap och har ett fönster emot blivande park. Utöver allt detta erbjuder bostaden fantastiska förvaringsmöjligheter med platsbyggda garderober, klädkammare och smart förvaring. Här kommer ni bo i en ekonomiskt stabil och populär förening, som har låg belåningsgrad och äger sin mark! Varmt välkomna med frågor om bostaden, föreningen eller området!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Abrahamsbergsvägen 48, Abrahamsberg, Stockholms kommun

Abrahamsbergsvägen 48

Lägenhet
Abrahamsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromma
1 995 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
2 893 kr/mån
62 344 kr/m²

Varmt välkommen till denna perfekta etta i ett helt oslagbart skick. På mycket populär adress bjuds nu en av områdets ovanligt få ettor ut till försäljning! Lägenheten har fönster i härligt söderläge utan insyn samt ett rum med praktiska mått som gör att det finns gott om möbleringsalternativ. Badrummet är nytt samt riktigt bra arbetskök som är nyrenoverat, här slösas inga värdefulla kvadratmeter bort. Förvaring finns i platsbyggd originalgarderob. En perfekt förstabostad! Föreningen har 3 st hyresrätter kvar, mycket gott tekniskt skick samt god ekonomisk visibilitet. Samtliga stora renoveringar är klara(tak, stambyte, el, tvättstuga, fiber), 9 parkeringsplatser finns på den egna gården samt ytterligare en brf-lokal. För frågor om bostaden, föreningen eller området, tveka inte att höra av er! Varmt välkommen på visning!

Vidängsvägen 16, Traneberg, Stockholms kommun

Vidängsvägen 16

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromma
2 245 000 kr
34,8 m²
1 rum
vån 1/3
4 048 kr/mån
64 511 kr/m²

Varmt välkomna att flytta in i denna nyligen producerade etta med härlig och tilltagen altan i sydväst-läge. En bostad som byggts med genomgående hög standard, vita väggar, parkettgolv, grått och modernt kök med diskmaskin samt mycket fönster som gör att bostaden upplevs som ljus och trivsam. Plats finns för allt man kan önska samt ett rymligt och helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. Välskött & familjär förening nära kommunikationer och med populär kvarterskrog som hyresgäst. I mysiga och lugna Traneberg finns det gott om mysiga promenadstråk och parker och på någon minuts avstånd kommer du ner till Alvik, där du enkelt kan ta 12:an ut i Trädgårdsstaden eller tunnelbanans gröna linje antingen väster ut eller in emot stadens puls och liv. I Alvik finns bra restauranger, gym, affärer och caféer, på några minuters avstånd finns Mälarens glittrande vatten. Varmt välkommen med frågor om bostaden, föreningen eller området.

Herman Ygbergs väg 4, Smedslätten, Stockholms kommun

Herman Ygbergs väg 4

Lägenhet
Smedslätten, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromma
2 295 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/4
3 078 kr/mån
71 719 kr/m²

Varmt välkomna till denna mysiga lägenhet som är full av möjligheter för den som behöver. Lägenheten är genomgående i gott skick med otroligt mycket av originalcharmen bevarad med stora fönster och högst i tak. En härliga etta i vackra BRF Lärarinnehemmet i Smedslätten/Äppelviken. Fastigheten är en av Brommas absolut allra vackraste och byggd 1926. En trygg, solid och uppmärksam förening som har en helt underbar och stor trädgård med både odlingslådor, boulebana, grillplatser och planteringar med sittplatser kring. Här kan du verkligen leva "villalivet" om du vill! För frågor om föreningen, bostaden eller området, hör bara av er.

 • Hiss
Abrahamsbergsvägen 48, Abrahamsberg, Stockholms kommun

Abrahamsbergsvägen 48

Lägenhet
Abrahamsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromma
2 350 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
2 892 kr/mån
73 438 kr/m²

Accepterat pris & flexibelt tillträde. Visningar sker löpande, v g kontakta mäklaren. Varmt välkommen till en populär adress där nu en av områdets ovanligt få ettor bjuds ut till försäljning! Lägenheten har en balkong i härligt söderläge utan insyn samt ett rum med praktiska mått som gör att det finns gott om möbleringsalternativ. Badrummet är nyrenoverad vid stambyte samt mindre kök/kokvrå som gör att man inte slösar värdefulla kvadratmeter. Förvaring finns i platsbyggd originalgarderob. En klockren minilya med andra ord! Föreningen har 3 st hyresrätter kvar, mycket gott tekniskt skick samt god ekonomisk visibilitet. Samtliga stora renoveringar är klara(tak, stambyte, el, tvättstuga, fiber), 9 parkeringsplatser finns på den egna gården samt ytterligare en brf-lokal. För frågor om bostaden, föreningen eller området, tveka inte att höra av er!

Rundkyrkoallén 28E, Bromma Kyrka, Stockholms kommun

Rundkyrkoallén 28E

Lägenhet
Bromma Kyrka, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromma
2 175 000 kr
19 + 8 m²
1 rum
1 141 kr/mån
114 474 kr/m²

Priset är accepterat. Visas löpande, v g kontakta mäklaren. Tillträde kan ske per köparens önskemål. Varmt välkommen till en yteffektiv och perfekt planerad minivilla om totalt 27 kvm i söderläge! Huset ligger bakom och insprängt i grönska i ett väletablerat, tryggt och populärt område som angränsar till Bromma, Spånga och Sundbyberg. Arkitektritat med nordisk touch, funktionellt med modern standard och egen del av tomt samt parkeringsplats. Här kommer du bo med låga driftkostnader och i rogivande omgivning. Perfekt för dig som vill ha en lugn boendemiljö i en förening med trygg ekonomi och låga kostnader. Runt knuten finns buss 117 (Brommaplan - Spånga station) och en kort promenad bort även 113 (Islandstorget - Sundbyberg station) som tar dig till stan på kortast möjliga väg. I Bromma Kyrka finns även Bistro Bromma, ICA Bromma samt flertalet grönområden och naturreservatet Kyrksjölöten. Tillträdet är flexibelt.

 • Uteplats
Attundavägen 4C, Bromma Kyrka, Stockholms kommun

Attundavägen 4C

Lägenhet
Bromma Kyrka, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromma
2 275 000 kr
21,4 + 10,6 m²
1 rum
1 888 kr/mån
106 308 kr/m²

Accepterat pris & flexibelt tillträde. Visas löpande, v g kontakta mäklaren. Härligt Attefallshus i populärt och lugnt område. Bo i ett s k Tiny house och njut av att inte dela hus med någon annan än dig själv! Rymligt sovloft med stor garderob på halvplanet samt platsbyggd och smart förvaring, stort vardagsrum i öppen och social planlösning med fullutrustat kök. Plats för allt du behöver finns, högt i tak och med ett stort badrum. En tilltagen, insynsskyddad och solsäker altan rymmer de större altanmöblerna. Här bor du på totalt 32 välplanerade kvadrat med parkeringsplats inkluderad! Badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. I Bromma Kyrka bor du i väletablerade och familjära villakvarter, bussar finns i närheten till både Sundbyberg, Solna, Spånga eller Brommaplan. Kyrksjön med dess naturreservat ligger bara några minuter bort och bjuder på mysiga promenadstråk i äldre skog med en sjö i mitten. Tar du bilen en kort sträcka kan du komma till både tunnelbana eller pendel. Vill du handla så finns både Ica Bromma på promenadavstånd alternativt Bromma Blocks om du söker ett galleria med kläder mm Varmt välkommen att höra av er för mer information eller visningar.

 • Uteplats
Herman Ygbergs väg 8, Äppelviken, Stockholms kommun

Herman Ygbergs väg 8

Lägenhet
Äppelviken, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromma
2 695 000 kr
38 m²
2 rum
vån 4/4
3 834 kr/mån
70 921 kr/m²

Visningar sker löpande - kontakta mäklaren. Tillträde flexibelt - priset accepterat. Varmt välkomna till denna ljuvliga och insynsskyddade vindsvåning i populära BRF Lärarinnehemmet i Smedslätten/Äppelviken. Fastigheten är en av Brommas absolut allra vackraste och byggd 1926. Det är mycket få bostäder här som har balkong och dessa säljs därför väldigt sällan. Denna lägenheten är välplanerad och full av möjligheter för den som behöver. Idag disponeras lägenheten som en minitvåa men kan utan problem användas som en med rymlig etta. Fastigheten och lägenheten är genomgående i gott skick med otroligt mycket av originalcharmen bevarad. En trygg, solid och uppmärksam förening som har en helt underbar och stor trädgård med både odlingslådor, boulebana, grillplatser och planteringar med sittplatser kring. Här kan du verkligen leva "villalivet" om du vill! För frågor om föreningen, bostaden eller området, hör bara av er.

 • Balkong
 • Hiss
Söderberga allé 50, Söderberga Allé, Stockholms kommun

Söderberga allé 50

Lägenhet
Söderberga Allé, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromma
3 300 000 kr
109 m²
4 rum
vån 3/4
6 267 kr/mån
30 275 kr/m²

Visningar sker löpande. Kontakta mäklaren för bokning. Hjärtligt välkomna på visningen av denna eftertraktade och härliga fyra med barndel! Lägenheten ligger högt upp med utsikt emot två väderstreck, med dubbla badrum, samt två avskilda sovrum lämpar sig denna perfekt för familjen. Med ett stort och fullutrustat kök där tillgång till en riktigt härlig balkong finns. Gott om förvaring i bostaden samt naturliga platser för mer förvaring. Vardagsrummet är grandiost och så tilltaget att ni här kan både få plats med de största av soffgrupper och fortfarande ha gott om plats kvar för annat! Närhet till ICA, Pizzeria, fina strövområden, buss, t-bana Islandstorget och Råcksta, förskola o grundskola runt hörnet (Beckombergaskolan samt Raul Wallenberg skola), badhus, samt Bromma sjukhus. På cykelavstånd ligger Mälaren med flera utomhusbad såsom Ängbybadet och Kaananbadet. Vällingby centrum med modern galleria med stort sett allt vad gäller affärer mm. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9