Mäklare Anton Bjärkenrud

Anton Bjärkenrud

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kvarnbacksvägen 100, Riksby, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Kvarnbacksvägen 100

Lägenhet
Riksby, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromma

2 245 000 kr

41 m²

2 rum

2 396 kr/mån

54 756 kr/m²

Varmt välkomna till denna optimalt planerade och nyrenoverade 2 rok med fransk balkong i mycket stabil förening! Nyligen helt genomgångna ytskikt med nymålade väggar, nya golv i ek med klinker i hallen, ny elcentral installerad, nytt kök inklusive vitvaror, uppdaterat badrum och målade fönster. Lägenheten har ett rogivande sovrum med fönster i norr för svala sommarnätter och med grönska utanför samt fritt från insyn. Köket är renoverat i grått och modernt med nya vitvaror och i öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger ljus från två väderstreck. Golv i ekparkett och med sobra vita väggar. Badrum med ljusgrå plastmatta, kommod, spegel samt dusch, rummet har fönster för ljus och vädring. Föreningen har 318 lägenheter och 44 lokaler. Skuldsättningen är på låga 1713 kr/kvm (årsredovisning 20/21) Tillträde kan ske skyndsamt. Varmt välkomna med frågor om bostaden, föreningen eller området!

Adolfsbergsvägen 40, Mariehäll/Sundbyberg, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:15

Adolfsbergsvägen 40

Radhus
Mariehäll/Sundbyberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromma

7 295 000 kr

110 m²

5 rum

133 m² tomt

Varmt välkomna till detta härliga, familjära och mycket genomtänkta radhus, men plats för en stor familj! Här har nuvarande ägare bott sedan 1994 och som nu känner att det är dags att lämna över stafettpinnen till nästa familj. Huset har en mycket mysig entré där man via parkväg kommer fram till huset, området har ingen biltrafik i sig och alla hus har framsidor med prunkande trädgårdar/stenlagda uteplatser samt gemensam lekpark i mitten. Väl inne i huset möts du av ett praktiskt kök med plats för 4-6 sittande gäster och fullt utrustat. Men det som lockar blicken är nog det härliga och ljusa vardagsrummet som är husets absoluta hjärta med dess gröna baksida. Här ryms matsalsbord och soffa och dubbeldörrar leder dig ut till en härlig och lättskött baksida i söderläge med en stor altan. Entréplanet har dessutom ett väl tilltaget badrum med tvättpelare samt klädkammare/förråd! På husets andra våning har 3 st bra sovrum, varav det stora med fransk balkong. Här finns också en klädkammare samt badrum med badkar. Vinden har isolerats och är idag ett rum som knappt används men som med små medel kan göras till ett häftigt master bedroom, kontor eller tonårsdel. Vinden är inte medräknad i boytan och där finns ytterligare ca 17 kvm boa. Mariehäll är ett mycket mysigt och familjärt område med varierad stadsbild, det finns mycket villor, både stora och små samt mindre hyreshus med stora trädgårsdar. Det tar bara några minuter att promenera ner till Bromma Blocks eller Sundbybergs C och det finns gott om kommunikationer i och runt om Mariehäll. Från Sundbyberg tar det endast 9 minuter med Pendeltåget till Stockholms Central! Varmt välkomna med frågor om huset, området eller vad än ni kan tänkas undra. Hoppas vi ses på visningarna!

  • Plus
  • Uteplats
Vidängsvägen 16, Traneberg, Stockholms kommun

Vidängsvägen 16

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromma

2 350 000 kr

34,8 m²

1 rum

2 710 kr/mån

67 529 kr/m²

Accepterat pris! Visningar sker löpande och efter överenskommelse. Tillträde flexibelt. Först till kvarn. Varmt välkomna till denna nyligen producerade etta med härlig och tilltagen altan i sydväst-läge. En bostad som byggts med genomgående hög standard, vita väggar, parkettgolv, grått och modernt kök med diskmaskin samt mycket fönster som gör att bostaden upplevs som mycket ljus och trivsam. Plats finns för allt man kan önska samt ett rymligt och helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. Välskött & familjär förening. Nyligen sänkt avgift med 10%. En större amortering är redan gjord eller nära förestående då föreningen nyligen sålt två lägenheter. I mysiga och lugna Traneberg finns det gott om mysiga promenadstråk och parker och på någon minuts avstånd kommer du ner till Alvik, där du enkelt kan ta 12:an ut i Trädgårdsstaden eller tunnelbanans gröna linje antingen väster ut eller in emot stadens puls och liv. I Alvik finns bra restauranger, gym, affärer och caféer, på några minuters avstånd finns Mälarens glittrande vatten. Varmt välkommen med frågor om bostaden, föreningen eller området.

  • Uteplats

Visar alla 3