Rosengårdsvägen 171

Dragonvreten, Vallentuna kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
310 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
55 849 kr/år

Nu saluförs denna enplansvilla i kanske områdets mest eftertraktade LÄGE - Rosengårdsvägen 171.

Här erbjuds en fantastisk kombination av moderna uppgraderingar och en traditionell charm.

Huset har genomgått flera bra investeringar, vilket bland annat inkluderar takbyte, 3-glasfönster, ny panel och ny el, vilket ger en långsiktig och hållbar lösning för de nya ägarna. Se komplett renoveringslista under "övrigt".

Den generösa trädgården som omger huset är verkligen en oas av lugn och ro. Här finns gott om utrymme för avkoppling, lek och trädgårdsarbete. Med skogen som närmsta granne och utan insyn från grannar, är trädgården ett perfekt ställe att koppla av och njuta av naturen.
Här finns även en vacker stengrill där du kan bjuda in vänner och familj för att njuta av god mat och trevligt sällskap. Tillhörande förråd på både fram-/ och baksidan. Garage och parkeringsplats finns några promenadsteg bort.

Interiören är ljus och luftig med generösa sällskapsutrymmen, fina detaljer och mycket goda förvaringslösningar. Här finns gott om plats för en stor familj eller för dig som önskar stora ytor för hemmakontor och hobbyverksamhet.

Huset är inte bara modernt på grund av de tidigare nämnda investeringarna, utan har också Philips HUE installerat i flera rum. Philips HUE är en innovativ lösning för smart belysning som erbjuder en rad olika funktioner och fördelar. Med systemet kan du styra belysningen i ditt hem via en app på din mobiltelefon eller en röstassistent som till exempel Google Home eller Amazon Alexa. Du kan enkelt justera belysningen i olika rum eller zoner, ändra färgtemperatur och skapa olika stämningar och scenarier i ditt hem.
Du kan även ställa in tidsbaserade rutiner som gör att lamporna tänds och släcks automatiskt vid en viss tidpunkt, eller anpassa belysningen efter soluppgång och solnedgång.

Det tåls att upprepas - läget på Rosengårdsvägen 171 är svårslaget. Närhet till skolor, förskolor, matbutiker och allmänna kommunikationer. Här finns också tillgång till en mängd olika fritidsaktiviteter såsom, golf, lekparker, skogspromenader och badplatser.
Läs gärna mer om områdets samfällighetsförening på www.dragonvreten.se

Huset är förbesiktigat och blir doldafel-försäkrat i 10 år efter köp.

Välkommen med din intresseanmälan IDAG!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Vallentuna

Kontakta mäklaren

Martin Skarin

HusmanHagberg Vallentuna
Mäklare Martin Skarin, HusmanHagberg Vallentuna
070 - 430 25 25