Skoldalsvägen 31

Edsberg - Landsnora, Sollentuna Se på karta

10 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
186 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
983 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
31 000 kr/år

Nu finns möjlighet till en unik och mycket påkostad villa, ombyggd näst intill från grunden, med bästa solläge och gott om bekvämligheter som relaxdel, pooldäck, öppen spis och frikostiga förvaringsutrymmen. Allt i ett hem med rejält stora rum och flera väldigt spatiösa, öppna sällskapsytor för ett rikt socialt liv.

Stora fönster ger en ljus och solig innemiljö och tomten har ett högt, fritt läge där du alltid har sol någonstans från tidig morgon till sen kväll. Uteplatser runt hela huset - från pooldäck och altan till balkong längs hela framsidan - ger möjligheter till sköna frukoststunder, sol och bad kring poolen under dagen och sedan långa mysiga eftermiddagar och kvällar med familj och vänner på altandäcket. Trädgårdens baksida ger känslan av att vara alldeles själv, långt från grannar och trafik.

Villan är ursprungligen byggd 1976 men har fått en total makeover som gjort huset näst intill som nytt, med modern och mycket hög standard vad gäller såväl interiör och ytor som bekvämligheter och driftsekonomi. Förvandlingen har genomförts av noggrant utvalda och kunniga hantverkare vilket innebär högsta kvalitet från grunden till de små detaljerna.

Resultatet är en bostad som har allt att önska av sociala rum både uppe och nere, fyra rymliga sovrum och inte minst ett inspirerande och härligt kök med maximal elegans och funktion. Vardagsrum, kök och matsal är samlade i en mycket väl tilltagen öppen umgängesdel med fantastisk rymd och plats för mycket gästfrihet.

Två badrum samt en separat toalett är praktiskt både till vardags och när man har gäster, alla är dessutom inredda för att vara njutbara att vara i, vart och ett med påkostad design och utvalt badrumsmöblemang. Relaxdelen är förstås extra lyxig med bastu och bubbelbadkar. Villan har även riktigt bra förvaringsutrymmen och välinredda garderober i alla rum, samt ett stort varmförråd och gott om extra ytor i garaget.

Interiören är genomgående stilren och elegant, extra påkostad i kök och badrum men även i övrigt väldigt smakfull med vitlaserat ekparkettgolv och träpanel i taket. Alla våtutrymmen har likadana klinkers på golv och väggar i exklusivt utförande som skapar en fin helhet. Trappan är i valnöt och glas från Trappspecialisten i Sollentuna.

Grundläggande och exteriöra åtgärder inkluderar dränering inför trädgårdsarbeten, ny vattenburen golvvärme efter bergvärmeinstallationen vilket ger en mycket skön komfort, flertalet nya större fönster och altandörrar, pool och altan, ny entré samt plantering av en rad vackra växter och blommor, grusgång och stenläggning. För samtliga åtgärder se separat lista.

Tomten på närmare 1 000 kvm är rejält uppdaterad precis som huset, en trädgård med karaktär av skogstomt med skärgårdskänsla och murpartier. Trädgården har också trevlig växtlighet i form av både blommor, frukt och bär, som rosor, pioner, lavendel, rabarber, vinbär och hallon. Trädgården är också väldigt insynsfri på båda sidor vilket ger en skön frihet att tillbringa nästan all ledig tid utomhus på sommaren när det är fint väder. Elegant stenläggning på framsidan skapar en välkomnande entré till huset.

Utöver ett enastående fint hem får du här ett riktigt önskeläge på en lugn återvändsgata där inte ens trafiken på Danderydsvägen stör friden eftersom huset bildar en barriär mot södersidan av tomten. Utöver trädgårdens naturkänsla är det nära till trevliga grönområden för promenader, löpning och aktiviteter, främst kring Edsviken där du har strandpromenad och

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB