Karlsgatan 1

Ekeby, Bjuvs kommun Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
823 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1930
Driftkostnad
49 898 kr/år

På liten lugn gata i centrala Ekeby ligger Karlsgatan 1. En totalrenoverad och mycket välskött fastighet med bostadshus i 1,5-plan, nybyggt dubbelgarage med kontorsdel, isolerad gäststuga samt trädgård som rymmer både terrass, pool & jacuzzi. Innanför den charmiga gula fasaden döljer sig ett otroligt hem, som taget ur ett inredningsmagasin! Påkostade materialval och välplanerade öppna ytor med möjlighet att disponera bostadens olika rum utefter familjens storlek & behov. Huset ligger högt beläget med kringliggande vackra gamla byggnader och utsikt över öppen äng.

Entrén på husets baksida leder in i rymlig och öppen hall med praktisk 3 meter lång garderobsförvaring från golv till tak. Den nyinsatta spiraltrappan som leder upp till ovanvåningen tar liten plats och här har taket öppnats upp ytterligare för att skapa ljus & rymd. Det intilliggande köket totalrenoverades 2020 med inredning från IKEA i vit högglans, nya integrerade vitvaror, köksö och bänkskiva i lyxig marmorerad komposit. Lång arbetsyta utan överskåp, mängder med förvaring och stilsäkra svarta detaljer - ett riktigt drömkök. Det stora vardagsrummet rymmer plats för både rejäl matplats intill ett vackert spröjsat fönster med djupa fönsterkarmar, samt soffhörna i motsatt ände. Kaminen är placerad i mitten och tillför både värme och mysfaktor. Hela entréplan har enhetlig interiör med släta väggar målade i den mest perfekta grå nyansen, vitlaserat parkettgolv och ljusgrå stora klinkerplattor. Det är extra högt i tak och ljusinsläpp från alla fyra väderstreck.

Två trappsteg ner från vardagsrummet finns ett delvis öppet rum med stora fönsterpartier och pardörrar i glas som leder ut till terrassen på framsidan. Här nås både jacuzzin och den inbyggda poolen. Rummet brukas idag som sovrum men passar utmärkt som bibliotek eller loungehörna. Bostaden erbjuder ytterligare tre sovrum i varierad storlek, rejält gäst-wc och ett stort nyrenoverat badrum. Här har en takkupa med dubbla fönster byggt till för extra utrymme och ljus, och badrummet bjuder på duschvägg i glas tillsammans med trendig svart inredning och stora vackra kakel- och klinkerplattor.

2017 Uppfördes en ca 88kvm stor isolerad garagebyggnad på gjuten platta med inbyggd golvvärme. Garaget med dubbel garageport har klinkergolv och spotlights i taket och rymmer plats för flera fordon, förvaring, verkstad eller annan hobbyverksamhet. Här finns även en separat kontorsdel om 32kvm med egen ingång, kökshörna och toalett, perfekt för egenföretagaren eller för uthyrning. Via nedgrävd kulvert värms garagebyggnaden upp med samma nyinstallerade Nibe luft-/vattenpump som huvudbyggnaden.

Här har inget lämnats åt slumpen och hela fastigheten är genomgående renoverad och omhändertagen från insidan och ut. Ett boende med stora möjligheter, där ni kan flytta rakt in och trivas från första stund! Välkommen att anmäla ditt intresse för att komma på visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Kontakta mäklaren

Jenny Nilsson

Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
Mäklare Jenny Nilsson, Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
+46733580931