Kommande

Ekhagsvägen 4B

Ekeby, Upplands Väsby kommun Se på karta

9 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
1 125 m²
Byggår
2018
Kommande

BOKAD VISNING KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE - Johan Bulut, 073 267 67 10!

Denna arkitektritade familjevilla uppfördes 2018 med genomgående exklusiva materialval samt med fokus på känsla och kvalitet. Här får du ett riktigt drömboende med en hög teknisk standard, smakfull inredning, generös takhöjd samt härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier från golv till tak. En underbar altan sträcker sig runt huset och erbjuder ett flertal sittplatser med möjlighet att njuta av solen till solnedgången. Dessutom finns ett generöst pooldäck runt poolen på framsidan och ytterligare en trädäckad terrass på baksidan insprängd i det framtagna berget. Här finns även ett Attefallshus perfekt för generationsboende eller för uthyrning.
Den genomtänkta och välplanerade planlösningen är familjevänlig med öppna och sociala ytor på övre plan med eldstad i vardagsrummet som även har en öppen planlösning mot kök och matplats. Den generösa takhöjden ger en härligt känsla av ljus och rymd tillsammans med stora fönsterpartier. På övre plan finns Master bedroom och ett smakfullt badrum. En trappa ner ligger ytterligare tre bra sovrum, ett allrum och ett stort badrum med härlig bastu och dubbla duschar.
Här erbjuds ett bekymmersfritt och bekvämt boende med ett naturnära läge i lugna och natursköna Ekeby.

****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för förhandsvisning eller maila på [email protected] ******

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Upplands Väsby

Kontakta mäklaren

Johan Bulut

Bjurfors Upplands Väsby
Mäklare Johan Bulut, Bjurfors Upplands Väsby
0732-67 67 10

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.