Odelbergsvägen 75

Enskede gård, Stockholms kommun Se på karta

9 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
148 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
546 m²
Byggår
1931
Driftkostnad
26 192 kr/år
Antal besök
8 279
Dagar på Hemnet
8

I Enskede Gårds villaidyll erbjuds nu en sällsynt möjlighet att bli ägare att denna fantastiska 3-plans villa i suterräng! Huset håller genomgående en mycket hög standard och lämnar få saker att önska.

Här finns en härlig, friköpt, tomt om 546 kvm med gräsmatta, växtlighet och en enorm altan i två olika nivåer där man kan följa solen från frukost till den sena grillkvällen. På husets sydvästra sidan finns gruslagd infart för parkering för två personbilar.

I entréplanet ligger ett enhetligt och snyggt trägolv med vitlasering. Här inryms ett ljust & välutrustat kök som renoverades 2014 med alla bekvämligheter samt ett luftigt vardagsrum med intilliggande matsalsdel. På övre plan hittar vi fyra sovrum i varierande storlekar samt ett utrymme med wc/dusch som renoverades 2013. I källarplanet har utrymmet bilats ur och renoverats under 2016. Här finns ett lyxigt badrum/spa, en modern tvättstuga, ett mindre sovrum samt ett större allrum med egen entré.

I Enskede Gård bor du med direkt närhet till både vacker natur och stadspuls. Här bor du på höjden och slipper bli lika utsatt vid perioder med stor nederbörd. Från huset är det endast några minuters promenadavstånd till kommunikationer. Slakthusområdet kommer vara under ombyggnation under kommande år vilket innebär förändringar vad gäller tunnelbanetrafiken. Besök gärna länken för att läsa mer:

https://nyatunnelbanan.se/sv/soderort-om

Från huset kan du promenera bort till Enskedeparkens bageri för en lyxig frukost i vacker miljö, för att sedan spendera några timmar i sköna Vårflodsparken. Lunchen kan sedan med fördel avnjutas hos Enskede värdshus. I närheten finns allt Gamla Enskede kan erbjuda såsom den omtalade restaurangen Gamla Enskede Matbod, Robin Delselius bageri och med en lite längre promenad nås även Skogskyrkogården, Globen Shopping och Tolv där du har ett stort utbud av butiker, restauranger, bowling och andra spännande aktiviteter.

Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede

Kontakta mäklaren

Alfred Gunnarsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
Mäklare Alfred Gunnarsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
070-574 39 35

Visningstider

 • 23
  sep
  Imorgon kl. 17:30–18:30
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 26
  sep
  Sön 26 sep kl. 13:00–14:00
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.