Kommande

Wismarsvägen 6

Enskedefältet, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
107 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
608 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1930
Driftkostnad
48 300 kr/år
Kommande

Vad finns att inte älska med detta? Så självklar står villan där idag, och lika självklart faller man för den:) Kalla det vad du vill, låt livet bestämma hur du ska använda detta fina hus, charmen gör att även en mulen dag i mars blir solgul och himmelsblå. Om kvällssolen mot förmodan blir för stark kan du fälla upp parasollet. Nästan otillåtet smart och snyggt. Med robotgräsklippare får du mer tid till att träna! Och ja, här är det lätt att se barnen springa runt i huset, fram och tillbaka, hit och dit. Med sina kompisar hack i häl, alltid med ett skratt - Förresten, finns det något härligare än att höra barn skratta från hjärtat? Nej, troligtvis inte!

Välkommen in i hemtrevligheten! Hallen ligger mitt i hemmet, redan här känner du den varma atmosfären tydligt. Gott om plats för avhängning och klinker på golv. Maximalt slitstarkt om grusiga barnskor ska sparkas av, eller en geggig vagn parkeras. Den trädäckade altanen är redo direkt utanför dörren, så fort vädret bara är detsamma. Det börjar bra!

Köket är välplanerat med gott om bänkyta, bra förvaring och plats för hela familjen att dansa runt på golvet. Fönster mot morgonsolen så att inte tjänstefolket skulle försova sig och glömma bort att börja med frukosten i tid och övriga morgonbestyr. Att gömma diverse vitvaror bakom skåpluckor är ett smart sätt att hålla ett städat inryck. Vid fönstret passar ett mindre frukostbord perfekt. Är ni flera till middagen kan jag tipsa om att duka ett större bord i matrummet strax intill.

Vardagsrummet är vackert rum där soffan kan få bre ut sig om du vill. Att få hänga här med hela familjen här är något man verkligen kan se fram emot, eller hur? Det är typ helt omöjligt att säga var matplatsen slutar och vardagsrummet tar vid. Och varför skulle man vilja det? Det beror ju på hur man vill möblera. Det viktiga är att man kan umgås mycket och många, och det här är verkligen en generös yta för sociala tillställningar. Om ni är extra många kan ni duka ett rejält långbord utan att trängas det minsta.

Förbi vardagsrummet dukas middagen upp, här får hela familjen plats. Det är ju väldigt trevligt så här, i öppen planlösning. Men självklart går det att ändra användningsområde, om du till exempel behöver ytterligare ett sovrum.

Övre plan består av tre sovrum och ett badrum. Här är snedtaket smaksättare och höjer mysfaktorn alla dagar i veckan. Det större sovrummet är lagom stort för en dubbelsäng, med rejäl garderobslösning bakom smidiga skjutdörrar och räcker inte det är det hög tid för den årliga sorteringen.

De andra två är något mindre och blir ypperliga till barnen, eller gästen som vill stanna över natten. Alla rummen har samma fina plankgolv, enhetligt och snyggt. Här sover man garanterat gott. Men är ni jobba-hemma-sorten så kan de ju också funka fint som arbetsrum, men det är såklart helt upp till er.

Förresten, kolla in badrummet här uppe, hur fint!? Badrummet är lagom stort och inrett med både dusch och wc. Samtidigt är du så högt upp att du inte behöver oroa dig för insyn. Och när fler vill duscha samtidigt finns även ett större badrum i källaren.

Direkt nedanför trappan ligger ett bra allrum. Perfekt när man är flera i familjen och vill kunna umgås med egna kompisar. Eller att ha som gästrum, tonårsrum eller träningsrum. Precis vad du behöver, när du behöver det.

Badrummet nere har gott om plats, speciellt för dig som gillar att flaxa med armarna när du duschar. Det finns även bekvämligheter i form av tvättmaskin och torktumlare där.

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Fastighetsmäklare AB

Kontakta mäklaren

Rebecca Friis

BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
Mäklare Rebecca Friis, BOSTHLM Fastighetsmäklare AB
076-166 06 01

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.