Nyproduktion

Elvas gata 15

Falla, Hallsberg Se på karta

4 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
181 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
27 400 kr/år
Nyproduktion

Ett unikt boende, med en totalyta på ca 181 kvm som kommer både överraska och imponera. Denna villa har en helglasad atriumgård som ger ett fantastiskt ljus i hela huset och ger möjligheten för en såväl insynsskyddad och vindstilla innergård. I denna atriumgård kan man ha exempelvis en loungegrupp, matgrupp och grill, en perfekt sällskapsyta både dagtid och nattetid! Huset är beklätt i ljus stående träpanel som bryts av med svart fönsterfoder för en modern look.

I villan möts man av en rymlig entré med utsikt mot atriumgården dels genom de helglasade dubbeldörrarna och även fönsterpartierna bredvid. Entrén erbjuder också plats för förvaring samt en stor klädkammare där man kan förvara säsongskläderna. I anslutning till entrén finns även ett utav husets badrum. Badrummen i huset är dekorerade med stora klinker- och kakelplattor - för en exklusiv känsla. Huset har även arbetsrum, två sovrum och ett allrum. Villans master bedroom är beläget i husets östra del, här har man ett rymligt rum med tillgång till en stor walk-in-closet. Husets andra badrum är placerat intill master bedroom som har en lyxig dubbeldusch och dubbelhandfat.

Sedan kommer vi till köket, här har vi först och främst en stor köksö där man har både plats för umgänge och möjligheten att laga mat samtidigt som man har kontakt med middagens gäster tack vare utsikten över matplatsen, vardagsrummet och atriumgården. Köket är även utrustat med ugn och mikrovågsugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och hel kyl och frys. Vardagsrummet har öppen planlösning mot matplatsen och vidare till köket samt dubbeldörrar ut till atriumgården. Atriumgården ger alla sällskapsrum, entré och hall en känsla av att sitta utomhus och vara nära naturen.

Byggherren för detta hus har lyckats fått tag i denna tomt i ett nybyggt och populärt område, här kommer det byggas fler unika villor! I detta område har man närhet till bland annat skolor, naturen, Hallsbergs centrum och det belysta Långängspåret för både löpturer och skidturer när vintern är här. Hallsberg erbjuder mycket fritidsaktiviteter såsom simning, gym, fotboll, hockey, tennis, golf, ridning och mycket mer. Ett perfekt boende för dig som vill ha det lilla extra och samtidigt bo i ett fridfullt område.

Välkomna att höra av er för att ha chansen att bo riktigt bra - i ett boende i särklass!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Arboga