Falluddsvägen 44

Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun Se på karta

3 895 000 kr

4 495 000 kr -13 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
1 557 m²
Byggår
2023

Varmt välkomna till denna nybyggda villa på natur-, och vattennära Faludden, Älvkarleö!

Denna fantastiska bostad är perfekt för hela familjen med sina 122 kvadratmeter och smarta planlösning. När du kliver in möts du av ett rymligt och modernt kök som smidigt övergår i vardagsrummet i en öppen planlösning. Genom de stora fönstren översvämmas rummet av naturligt ljus, och du kan enkelt ta dig ut till den stora altanen på imponerande 87 kvadratmeter. Altanen är perfekt för sommarens grillkvällar och njutning av solnedgångar, eftersom den är riktad mot väster och bjuder på den bästa solläget.

I detta hus finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Med inte mindre än fyra sovrum finns det gott om plats för både vuxna och barn att ha sina egna personliga utrymmen. Dessutom finns det ett extra separat allrum, vilket ger ännu mer flexibilitet för aktiviteter eller avkoppling.

För att göra morgnarna smidiga och bekväma finns det två helkaklade badrum i huset. Det ena är utrustat med en dusch för snabba uppfriskningar, medan det andra är utrustat med ett lyxigt badkar där du kan koppla av och varva ner efter en lång dag. Dessutom finns en separat tvättstuga för att göra den dagliga tvätten enkel och praktisk.

Du kommer att uppskatta den behagliga värmen i hela huset, tack vare den vattenburna golvvärmen. Den ger en jämn och skön värme som sprider sig över alla ytor och gör det extra bekvämt för hela familjen att vistas i huset året runt.

Huset är omgivet av en generös tomt med gott om utrymme för lek och rekreation. Uppfart med plats för flera bilar.

Denna nybyggda villa erbjuder allt du kan önska dig för att skapa en bekväm och trivsam livsmiljö för hela familjen. Kom och upplev den själv, och låt oss visa dig det bästa av modern design och funktionalitet i ditt nya drömhem!

I detta fantastiska visningshus har du möjligheten att utforska en unik bostad och samtidigt upptäcka potentialen för att bygga ditt drömhus med liknande tillhörigheter på andra tomter i området. Vi är glada över att kunna erbjuda dig denna möjlighet och uppmuntrar dig att kontakta den ansvariga mäklaren för att få mer information om tillgängligheten. Så ta chansen att uppleva detta visningshus och tänk på de möjligheter som finns att bygga något liknande på andra tomter i området. Det är totalt 12 st tomter det finns möjlighet att välja emellan. Kontakta den ansvariga mäklaren idag för att ta reda på mer om tillgängligheten och börja planera för ditt framtida drömhem!

På Falludden bor du med fantastiskt läge i Älvkarleö med direkt närhet till natur och vatten. Några hundra meter från tomterna finns strand/vatten för bad samt så finns det ev. möjlighet för båtplats. Övrigt i närområdet finns allt ett boende behöver, Älvkarleby kommun erbjuder i Skutskär och Älvkarleby allt man kan tänkas behöva. Skolor, restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer till Gävle/Tierp/Uppsala/Stockholm och mycket, mycket mer. Aktiviteter som golfbana, padel, Laxön, camping. motorstadion etc.! Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information om närområdet!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

David Töyrylä

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare David Töyrylä, SkandiaMäklarna Gävle
070-694 01 99