Fjälkvarn 120

Fjäl, Östersund Se på karta

2 775 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
200 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
2,2 ha
Byggår
1954
Driftkostnad
33 300 kr/år
Antal besök
13 706
Dagar på Hemnet
14

Bostaden som du drömmer om? Vad sägs om ett stort bostadshus i två plan med energieffektiv uppvärmning, stor sjötomt med egen strand, båthus, grillkåta och dubbelgarage. Ett rofyllt läge på landet med bekvämt pendlingsavstånd från Östersund.

Ett familjevänligt bostadshus i lantliga omgivningar. Här ryms med råge den stora familjen och här erbjuds gott om utrymmen och extra vrår. Tre rofyllda sovrum samt massor av plats för socialt umgänge på båda plan men även i grillkåtan och lusthuset. På entréplan finns två kaklade badrum, kök, stort matrum, två sovrum och ett härligt vardagsrum med öppet upp mot nock. I Souterrängplan finns ett stort vardagsrum, hobbyrum, två förråd, sovrum, teknikrum med bergvärmeanläggningen och tvättstuga med WC och möjlighet till dusch. Ett praktiskt dubbelgarage med motordrivna portar och verkstadsdel.

Tänk att få gå ner till den egna stranden och bada eller kanske ta en tur med båten i solnedgången. Här kan du odla din egen potatis, påta i trädgården och låta barnen och hunden springa fritt på tomten utan att vara orolig för biltrafik. Mindre lada till förvaring och en härlig skogsdunge. Det är äkta livskvalité på riktigt när man bor i Jämtland. Denna idyll måste upplevas på plats, den härliga känslan insupas och jag kan garantera att ni inte kommer gå besvikna från denna visning!

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB