Majorsbacken 1 A och B

Fjällbacka, Tanums kommun Se på karta

19 500 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
176 m²
Biarea
62 m²
Tomtarea
393 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1880
Driftkostnad
45 800 kr/år

Välkommen till Majorsbacken i Fjällbacka här finner ni ett vinterbonat och välskött fritidshus med annex och med en oemotståndlig charm och havsutsikt. Här erbjuds ett väldisponerat boende med bland annat fantastisk utsikt, öppen planlösning, härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor och en uthyrningsbar extrahus om 2 rum och kök . Huset är i gott skick och erbjuder ett okomplicerat helg- och semesterboende. Den trevliga tomten består av två fastigheter Fjällbacka 187:13 om 227 m² som är bebyggd med två bostadshus och Fjällbacka 137:3 om 166 m² som är obebyggd (som går att bebygga med ett bostadshus) totalt tomtyta är 393 m² och ett garage och en parkeringsplatser som finns på den egna tomten, vilket ger utmärkta möjligheter till avkoppling. Här är det lätt att trivas!

Huset är mycket trevligt beläget med närhet till det bästa FJÄLLBACKA har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på det omgivande området! Havet ligger endast en minut bort och till Fjällbacka centrum är det ungefär 50 meter. Dessutom finns det Restauranger, badbrygga, matbutiker, lekplats, badplats och fina vandringsleder i området. Fastigheten visas enligt överenskommelse med fastighetsmäklaren!

Obs! Att fastigheterna säljs genom sluten budgivningsförfarande, vilket innebär att man inte får reda på vad för bud som ligger!

Vi ses på Majorsbacken 1

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Kontakta mäklaren

Leif Fourong

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Mäklare Leif Fourong, Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
+46707463507