Landavägen 568

Frillesås, Kungsbacka Se på karta

3 580 900 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
1 082 m²

EN TOMT KVAR! Drömmer du om en egen villa? Här har vi glädjen att presentera en friliggande villa i en lantlig idyll. Området är avskilt med en blandning av skog och öppna landskap. På cykelavstånd (eller några minuter med bil) finner du både golfbana och salta bad.
Här har du möjligheten att förvärva en nyproducerad villa till ett attraktivt pris. Det är Smålandsvillan som levererar huset och kalkylen baserar sig på deras oerhört populära Villa Fredriksdal. Priset gäller för en totalkalkyl. Med detta har du ett nyckelfärdigt hus att bara flytta in i. Inget ovanvåning att inreda - allt är klart. Du kan självklart välja vilket annat hus du vill ur Smålandsvillans sortiment.
Villa Fredriksdal är 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Eller vad sägs om: rymlig hall, stort och ljust kök, fyra sovrum, två toaletter, ett härligt vardagsrum och ett allrum till barnen.
Visst låter det som en dröm!? Addera till den fina genomsikten som finns från båda ytterdörrarna. Vad mer behöver man säga? Kanske att ett enplanshus dessutom är lättskött.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kungsbacka