HusmanHagberg Kungsbacka

HusmanHagberg Kungsbacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Furuhällsvägen 4, Frillesås, Kungsbacka kommun

Furuhällsvägen 4

Villa
Frillesås, Kungsbacka kommun
6 725 000 kr
147 + 86 m²
8 rum
1 527 m² tomt

Varmt välkomna till denna vackra 40-tals pärla med en hänförande infattning i form av ljuvlig trädgård. Villan har många charmiga originaldetaljer som bevarats och vårdats väl. De tidstypiska detaljerna gifter sig fint med de smakfulla och varsamma förändringar som nuvarande ägare gjort interiört för att få ett modernt fungerande hem i 40-tals tappning där förnuft och känsla samsas. Här bjuds vi på tre våningsplan som i dag är uppdelade och utgör ett generationsboende. Övre plan är en lägenhet med sin separata entré. Entréplan och källarplan utgör en enhet och har två separata ingångar ifall någon vill dela upp ytterligare. Det finns badrum på alla tre våningsplan. För den som önskar använda hela villan som en enhet är det dessutom enkelt att göra det utan direkta ingrepp. I dess nuvarande form är det perfekt för olika konstellationer som för den som vill ha verksamhet hemma, hyra ut en lägenhet eller helt enkelt dela bostad med barn, föräldrar eller vad som. När du en dröm om att öppna ditt eget, vad det nu skulle vara, bed and breakfast, din egen salong, trädgårdscafé, showroom eller vad du nu har för dröm. Här finns alla möjligheter att förverkliga den. Trädgården är magisk, här finns det så många vackra rum att trivas i. Allt ifrån utekök med utematsal till hönshus och allt däremellan. Äppleträd och päronträd som ger frukt från de tidiga sorterna i augusti till vinteräpplen och som ger en vacker mjuk skugga soliga sommardagar. Vackra planeringar där blomningen löser av varandra och ger en lång säsong från de första blommorna till de sista och går från skiraste grönt till mustiga hösttoner och vintergrönt. Här finns växthus med trivsam inbyggd entré som gjord att sitta ner med en kopp te eller läskande dryck beroende på säsong. Förråd med pysselhörna och snickarbod för de där projekten som det annars är så svårt att hitta plats för. Den härliga delen av trädgården som fungerar som plantskola med plats för alla verktyg och med komposten intill. Den fina grusgången från grinden i smide leder in till en gårdsplan med plats för flertalet bilar samt laddstolpe. Varmt välkomna att uppleva detta hem som verkligen är något utöver det vanliga. Här har vi krypavstånd till Kung Frilles Torg med all service för att inte säga en kort sväng med rullatorn till vårdcentralen. Detta centrala läge är dessutom lugnt och mysigt och passar verkligen alla åldrar. Välkomna på visning!

Bräckavägen 20, Onsala - Sevekulla/Buerås/Norra Hagen, Kungsbacka kommun
  • Ons 6 dec kl 17:15
Bräckavägen 20, Onsala - Sevekulla/Buerås/Norra Hagen, Kungsbacka kommun, bild 2
Bräckavägen 20, Onsala - Sevekulla/Buerås/Norra Hagen, Kungsbacka kommun, bild 3

Bräckavägen 20

Villa
Onsala - Sevekulla/Buerås/Norra Hagen, Kungsbacka kommun
4 995 000 kr
121 + 38 m²
5 rum
903 m² tomt

Snart kan ni få chansen att förvärva detta enplanshus i natursköna och attraktiva Sevekulla, Onsala. Här erbjuds ni ett hem med 5 rum och kök varav 3-4 sovrum fördelade över 121 kvadratmeter. Lägg därtill att ni har ett stort varmgarage som ni når inifrån huset, perfekt att slippa kliva ut i regn och rusk för att ta sig till och från bilen. Detta hem ger er dessutom en lättskött tomt i plant utförande vilket gör det möjligt att plantera och odla grödor för er med gröna fingrar. För er som gillar sol så har ni en rejäl altan där solen strålar under större delen av dagen samt ett spabad att nyttja under hela året. Området som omgärdar huset är lugnt och fridfullt med närhet till lantliga och natursköna miljöer. Förskola och skola finns i nära anslutning till området och det är även promenad och cykelavstånd till den fina lokala badplatsen Tösaviken eller populära Smarholmen. Vill ni in till Kungsbacka eller längre ner längs med Onsalahalvön så gör ni det lika effektivt med bil som med kollektivtrafiken. Här finner ni helt enkelt ett hem att trivas i. Låter detta intressant? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag via mejl eller telefon för mer information!

  • Premium
Bissmarksgatan 11B, Kungsbacka - Centralt, Kungsbacka kommun

Bissmarksgatan 11B

Lägenhet
Kungsbacka - Centralt, Kungsbacka kommun
2 995 000 kr
81 m²
2 rum
vån 3/3
4 934 kr/mån
36 975 kr/m²

Närapå unik möjlighet väntar runt hörnet, se nedan! Nu kommer ni få chans att förvärva denna lägenhet om 2 rok som sträcker sig över 81 kvm, vilket gör det till en av de större tvårumslägenheterna i centrala Kungsbacka. Här kan ni sätta er egen prägel och anpassa till just era behov. En lägenhet i grannhuset med samma ursprungliga planlösning har smakfullt renoverats och gjorts om till en lägenhet om 4 rok (se alternativ planritning och även bilder på den omgjorde lägenheten efter de ordinarie bilderna). Kort och gott, storleken på denna lägenhet gör möjligheterna till många. Dess nuvarande planlösning ger er stora sociala ytor med väl tilltaget kök med skafferi samt ett stort vardagsrum med intilliggande sovrum. Utöver lägenheten har ni så väl källarförråd och tvättstuga att tillgå. Eftersom lägenheten är belägen i den östra delen av Västra Villastaden har ni nära till allt vad Kungbacka innerstad har att erbjuda när det kommer till restauranger, caféer, butiker och annan närservice. Längs med Kungsbackaån kan ni dessutom ta er till köpcentret Kungsmässan med dess ca. 100 butiker. Här finns något för alla tillfällen och aktiviteter. För er som önskar pendla till jobb, skola eller nöjen så bor ni endast 5 minuter från Kungsbacka station med flertalet buss- och tågavgångar som tar er till både Göteborg, söderöver (ända ned till Köpenhamn med Öresundståget samt resterande delar av Kungsbacka kommun. Kort och gott finner ni här en bostad att trivas i, närapå mitt i hjärtat av Kungbackastad. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare redan idag för mer information och visningsbokning!

  • Uteplats
Arvid Janssons väg 7B, Forsbäck / Oskarsberg, Kungsbacka kommun

Arvid Janssons väg 7B

Tomt
Forsbäck / Oskarsberg, Kungsbacka kommun
2 610 000 kr
805 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus nära havet precis utanför Kungsbacka. Här får du det bästa av två världar - här kan du njuta av det lugna livet i ett uppvuxet villaområde med närhet till både salta bad och vackra promenadstråk. Samtidigt som tätorten Kungsbacka med all service endast ligger en cykeltur bort. Kungsbacka centrum har ett stort utbud av affärer, restauranger och service. Fastigheten säljs med ett nybyggt Myresjöhus. De ingår i OBOS bostadsutveckling, vilka är en av Sveriges största husleverantörer och där just Myresjöhus är deras "flaggskepp". I angivet pris om 6 455 000 kr ingår ett färdigbyggt hus av modell Smart 125. Här får ni tre sovrum och två badrum med badrum en suite till master bedroom. Här finns både allrum och vardagsrum samt ett rejält kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Det går också bra att själv välja hus ur deras sortiment. Kontakta då säljaren nedan för en personlig kalkyl. OBOS är ägare av fastigheten och det är först till kvarn som gäller. Priset på tomten är fast medans huspriset beror på val av hus och tillval. Myresjöhus står för full entreprenad. Innan ni skriver på ett bindande kontrakt kommer ni att få gå igenom upplägget med ansvarig säljare på Myresjöhus som förklarar offerten, vad som kan ändras beträffande kostnader och vad ni har för möjligheter att sätta er egen prägel med tillval etc. Kontaktperson på Myresjöhus är Christian Mogren 0705-08 71 88, [email protected] Ni är välkomna att boka visning men kan också åka förbi och titta på tomten själva när det passar. När ni har bestämt er för att ni tycker om tomten och läget så meddelar ni mig som fastighetsmäklare att ni är intresserade och kontaktar Christian Mogren på Myresjöhus för svar på de frågor ni har kring huset och byggprocessen. Efter att ni har köpt tomten kan ni räkna med att få flytta in inom 18 månader. Då är även bygglovstiden inräknad. Betalning går till på följande sätt: Du köper tomten först och erlägger en handpenning på tomtpriset. Tillträde med slutbetalning för tomten sker sedan enligt överenskommelse. Betalningsplan till Myresjöhus: Projekteringskostnad om 50 000 kronor erlägges efter att entreprenadavtalet är godkänt i Myresjö. 20% erlägges i samband med grundarbeten 55% när huset levererats från fabrik 5% när utvändiga arbeten är klara 10% när huset är klart invändigt 10% i samband med godkänd slutbesiktning

Arvid Janssons väg 7A, Forsbäck / Oskarsberg, Kungsbacka kommun

Arvid Janssons väg 7A

Tomt
Forsbäck / Oskarsberg, Kungsbacka kommun
2 610 000 kr
823 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus nära havet precis utanför Kungsbacka. Här får du det bästa av två världar - här kan du njuta av det lugna livet i ett uppvuxet villaområde med närhet till både salta bad och vackra promenadstråk. Samtidigt som tätorten Kungsbacka med all service endast ligger en cykeltur bort. Kungsbacka centrum har ett stort utbud av affärer, restauranger och service. Fastigheten säljs med ett nybyggt Myresjöhus. De ingår i OBOS bostadsutveckling, vilka är en av Sveriges största husleverantörer och där just Myresjöhus är deras "flaggskepp". I angivet pris om 6 882 000 kr ingår ett färdigbyggt hus av modell Smart 125. Här får ni tre sovrum och två badrum med badrum en suite till master bedroom. Här finns både allrum och vardagsrum samt ett rejält kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Tomt A ligger lite högre upp än tomt B. Prisskillnaden beror på sprängningsarbete och anslutning till VA. I gengäld så ligger denna tomt en bit in ifrån kvartersvägen och som sagt med ett lite högre läge där ni kommer att kunna njuta av viss utsikt över Kungsbackafjorden. Det går också bra att själv välja hus ur deras sortiment. Kontakta då säljaren nedan för en personlig kalkyl. OBOS är ägare av fastigheten och det är först till kvarn som gäller. Priset på tomten är fast medans huspriset beror på val av hus och tillval. Myresjöhus står för full entreprenad. Innan ni skriver på ett bindande kontrakt kommer ni att få gå igenom upplägget med ansvarig säljare på Myresjöhus som förklarar offerten, vad som kan ändras beträffande kostnader och vad ni har för möjligheter att sätta er egen prägel med tillval etc. Kontaktperson på Myresjöhus är Christian Mogren 0705-08 71 88, [email protected] Ni är välkomna att boka visning men kan också åka förbi och titta på tomten själva när det passar. När ni har bestämt er för att ni tycker om tomten och läget så meddelar ni mig som fastighetsmäklare att ni är intresserade och kontaktar Christian Mogren på Myresjöhus för svar på de frågor ni har kring huset och byggprocessen. Efter att ni har köpt tomten kan ni räkna med att få flytta in inom 18 månader. Då är även bygglovstiden inräknad. Betalning går till på följande sätt: Du köper tomten först och erlägger en handpenning på tomtpriset. Tillträde med slutbetalning för tomten sker sedan enligt överenskommelse. Betalningsplan till Myresjöhus: Projekteringskostnad om 50 000 kronor erlägges efter att entreprenadavtalet är godkänt i Myresjö. 20% erlägges i samband med grundarbeten 55% när huset levererats från fabrik 5% när utvändiga arbeten är klara 10% när huset är klart invändigt 10% i samband med godkänd slutbesiktning

Skogsallén 22, Kungsbacka - Västra Villastaden, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår

Skogsallén 22

Lägenhet
Kungsbacka - Västra Villastaden, Kungsbacka kommun
2 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 315 kr/mån
40 473 kr/m²

Nu har ni chans att slå till på en välplanerad och renoverad lägenhet i i Västra Villastaden, Kungsbacka. Denna bostad är genomgående välskött och erbjuder rikligt med ljusinsläpp från de många fönsterpartierna, utan att för den sakens skull ge er insyn till lägenhet då placeringen ett par trappor upp ger er fritt läge från såväl sovrum som vardagsrum. De 74 kvadratmetrarna sträcker sig över 3 rum och kök och är såpass välplanerade att ni får två rejäla sovrum och en rejäl social yta i form av vardagsrummet. Perfekt om ni har gäster på besök eller när hela familjen skall slå sig ned framför fredagens Idol final i soffan. Vidare har denna lägenhet den äldre charmen från när huset byggdes som kombineras med moderna materialval och sobra färgtoner. Det som många skulle benämna som det bästa med lägenheten är dock balkongen i söderläge, med fritt läge även åt väster. Här kan ni sitta i insynsskyddat läge och njuta av solen från förmiddag till kväll. Lägg därtill att bostaden ligger i en välskött fredning med god ekonomi med god gemenskap bland föreningens medlemmar och ni har ett fantastiskt framtida hem att rota er i. Västra Villastaden, som bostaden är belägen i, ligger mellan Kungsbacka innerstad och Kungsbacka skogen. Här bor ni med närhet till allt vad Kungsbacka har att erbjuda. Ett par minuter gång bort från bostaden har ni busshållplats med bussavgångar som tar er direkt till så väl Vallda, Särö och Onsala samt ned till Kungsbacka station för vidare transport i kommunen, in till Göteborg eller söderöver. Perfekt för er som pendlar till jobb eller när det vankas aktiviteter. För er som gillar att motionera eller har hund så ligger Kungsbacka skogen med elljusspår ett stenkast från bostaden. Här finner ni även discgolfbana och lekplats för de små samt grillplats. Även Kungsbacka innerstad och Kungsmässan har ni inom ett kort gångavstånd. Här kan ni ta del av det rika utbudet av butiker, caféer och restauranger. För er med barn så finner ni skollor för barn i alla åldrar, förskola till gymnasieskola, inom gångavstånd. Kort och gott bor ni här i ett bekvämt boende ett stenkast från allt vad Kungsbacka har att erbjuda. Låter detta som ett hem för dig? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information och visningsbokning!

  • Balkong
Rothlins väg 20, Särö, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår

Rothlins väg 20

Villa
Särö, Kungsbacka kommun
9 500 000 kr
175 + 6 m²
5 rum
784 m² tomt

Denna enplansvilla, byggd år 2020, är inte bara ett hem; det är en livsstil. Belägen bara några hundra meter från det glittrande havet erbjuder detta hem den perfekta kombinationen av modern elegans, hög standard och närhet till naturen. För dig som spelar golf blir det än bättre då du har kort promenadavstånd till Särö Golf Club. Som om inte detta vore nog så har barnen endast en kort promenad till Särö fina skola (F-9) och saknar du något till middagen så är det inte långt till Hemköp. När vänner prata om höga energikostnader kan du luta dig tillbaka och skryta om ditt nya hus med energiklass B. Kör du el-bil så är det bara att plugga in. Laddboxen är redan på plats. Och du behöver aldrig oroa dig för parkeringsplats åt gäster eller båtkärran, eftersom den generösa uppfarten och carporten erbjuder gott om utrymme. När du kliver in i detta hus möts du av en rymlig och ljus öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är utformat med stil och funktion i åtanke, med en praktisk köksö som är hjärtat i hemmet, perfekt för att laga måltider tillsammans med familj och vänner. Den öppna designen gör det enkelt att socialisera medan du förbereder maten. På kvällen slår du dig ner i den nya tillbyggda loungen som med sina fönsterväggar ger dig känslan av att sitta ute i trädgården. Din egna trädgård är rofylld och på kvällen vackert upplyst av estetiskt tilltalande belysning. Bostaden rymmer fyra sovrum. Var för sig väl tilltagna. Det finns två eleganta badrum i, vilket ger praktiska och bekväma utrymmen för hela familjen. Tack vare den inredningsbara vinden har du möjlighet att skapa ytterligare boarea. Det är förberett för ett helt våningsplan till. Golvet på vinden har redan lagts, vilket gör det till ett utmärkt (och väldigt stort) förråd idag. När vädret tillåter kan du njuta av solen och den friska havsbrisen på den stora altanen som är riktad mot söder. Höjdpunkten är det avkopplande spabadet där du kan koppla av och njuta av stjärnhimlen långt från stadens brus. Spa-altanen är insynsskyddad och erbjuder det perfekta utrymmet för avkoppling. Dessutom har du gångavstånd till de salta bad i vackra Stallviken. Sammanfattningsvis är detta hus en dröm som kan bli verklighet för alla som älskar havet, ett modernt hus och ett bekvämt läge. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara hus har att erbjuda.

Granitvägen 17, Kungsbacka -Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun

Granitvägen 17

Lägenhet
Kungsbacka -Kolla Parkstad, Kungsbacka kommun
3 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 518 kr/mån
46 772 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trerumslägenhet i det nya och charmiga området Kolla Parkstad! Beläget perfekt mellan Kungsbackafjorden och Kungsbacka innerstad, erbjuder denna nybyggda pärla dig det bästa av två världar. Lägenheten är inte bara praktiskt belägen nära centrum, skolor och idrottsplatser, den har också enkel tillgång till motorvägen, vilket gör din eventuella bilpendling en bekväm. Inne i lägenheten möts du av en rymlig och ljus atmosfär, där den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en inbjudande och social yta för umgänge med familj och vänner. Men det blir ännu bättre. Storleken på lägenhetens inglasade balkong förvandlar den till ett extra rum, perfekt för att njuta och koppla av året runt. Oavsett om du föredrar att sitta där med en kopp kaffe på morgonen eller efter en mysig middag med nära och kära på kvällen, kommer du att älska det här utrymmet. De två sovrummen är var för sig mycket rymliga. Här kan flera dela ett rum eller en kan breda ut sig och njuta av den rymliga känslan. Denna trerumslägenhet i Kolla Parkstad är verkligen en dröm för den som söker det perfekta kombinationen av komfort, bekvämlighet och livsstil. Kom och upplev detta boende själv och låt det bli ditt nya hem!

  • Balkong
Högekullevägen 63, Vallda, Kungsbacka kommun
  • Lör 9 dec kl 14:15
Högekullevägen 63, Vallda, Kungsbacka kommun, bild 2
Högekullevägen 63, Vallda, Kungsbacka kommun, bild 3

Högekullevägen 63

Villa
Vallda, Kungsbacka kommun
5 550 000 kr
130 + 25 m²
4 rum
1 547 m² tomt

På den charmiga återvändsgatan längst in i det natursköna området finner du denna pärla av en villa. Här är det höga läget och den moderna designen med pulpettak som möter dig först. Med en känsla av öppenhet och rymd hälsas du välkommen in i ditt framtida hem. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en harmonisk atmosfär, perfekt för umgänge och vardagslivets lätthet. De höga taken ger en känsla av rymd och rikligt med naturligt ljus strömmar in genom de stora fönsterpartierna. Du kommer att älska att öppna upp dörrarna till den generösa altanen och låta naturen flyta in i ditt hem. Denna villa är inte bara vacker på insidan; den är även omgiven av en vacker trädgård där du kan njuta av den lantliga idyllen. För dina gäster finns ett superfint gästhus inrett med exklusivt cederträ, som ger dem en känsla av komfort och elegans. Det är den perfekta platsen att välkomna dina nära och kära till. Fasadens kontrast mellan modern panel och det exklusiva cederträet ger denna villa en lyxig och stilfull karaktär. Det läckra köket med svarta luckor är inte bara visuellt tilltalande utan även praktiskt för den kulinariska konstnären i dig. Och när kvällen kommer, kan du tända upp braskaminen för att skapa den ultimata mysfaktorn och njuta av hemmakvällar i stil och komfort. Badrummet är nästan överdrivet rymligt. Det blir till en lyxig känsla när man kan vara fler personer i badrummet och ändå kunna röra sig fritt. Badrummet är helkaklat och här finns både badkar och dusch. Här finns tre sovrum. Master bedroom med utgång till balkong och två rymliga barnrum. Ett av dessa har ett mysigt loft som man kan klättra upp till. Intill hallen finner vi grovköket eller tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare. En trevlig detalj är att groventrén är utrustad med en rostfri balja med galler uppe på precis innanför dörren. Alltså där dörrmattan vanligtvis befinner sig. Med denna lösning kan man ställa sina snöiga kängor här och smältvattnet rinner praktiskt ner i avloppet. Så inga mer söliga golv eller blöta mattor. Bostaden är helt i ett plan. Under huset finns ett garage och bredvid ett stort skärmtak där man kan förvara cyklar, gräsklippare och allt annat som passar bra ute men som ändå mår bra av att stå under tak. Sammanfattningsvis är detta inte bara en villa, det är en livsstil. Här kan du uppleva den perfekta kombinationen av modern design och lantlig charm. Varje detalj har noggrant tänkts igenom för att skapa ett hem där du kan trivas och skapa minnen med din familj och vänner. Missa inte chansen att äga denna unika villa och upplev den själv!

  • Premium
Nordvära 78, Stråvalla - Nordvära, Varbergs kommun

Nordvära 78

Tomt
Stråvalla - Nordvära, Varbergs kommun
800 000 kr
1 799 m² tomt

Drömmer du om egen villa, trädgård och kanske även hund och Volvo...? Men har du kanske som många känt en uppgivenhet när bostadspriserna skenar. Här finns nu chansen för dig att köpa ett nyckelfärdigt hus för endast ca 3,7 miljoner. Dessutom på en villatomt om ca 1 800 kvm med naturen som närmsta granne. Missa inte detta tillfälle! Här finns en tomt kvar och den säljs tillsammans med Smålandsvillan. Väljer du deras "Villa Kalmar" blir priset precis som nämnts ovan endast ca 3,7 miljoner. Då har du dessutom möjlighet att utöka boarean genom att inreda ovanvåningen själv. Om du inreder ovanvåningen själv kanske du kan ha ett färdigt hus på 156 kvm för under 4 miljoner. Väljer du i stället en enplansvilla som "Fredriksdal" så har du allt klappat och klart med fyra sovrum, vardagsrum, kök och dubbla badrum för endast ca 4,1 miljoner. Du vet väl om att du inte behöver betala någon fastighetsavgift de första 15 åren när du bygger nytt. När du bygger nytt kan du dessutom planera husets tak med ett perfekt söderläge för att maximera effekten av en solcellsanläggning och därmed sänka de redan låga driftskostnaderna på ett nybyggt hus. Du kan även förvänta dig många underhållsfria år utan oro för jobbiga och kanske dyra överraskningar. Läget är lantligt vackert och du tar dig snabbt till och från jobbet då det är nära till påfart E6 vid Frillesås. Är du badsugen så är det inte längre än bekvämt cykelavstånd ner till salta bad. Se bifogade offerter för totalkostnad för nyckelfärdiga hus. Tomten är knuten till Smålandsvillan vilket innebär att du får hjälpa av dem som är proffs på att bygga hus. Du behöver inte några förkunskaper utan kan helt ägna dig åt det som är roligt så som att välja tapeter och färg på huset. Du får välja vilket hus du vill ur deras sortiment och de tar hand om hela processen. Köper du tomten nu så kan du få flytta in redan inom 1 år. Kontaktperson på Smålandsvillan är Peder Lorentzon, 0706 - 00 56 50, [email protected] Innan du skriver på något så kommer du att få sitta ner och få en personlig offert på det hus du vill bygga och med de tillval du vill ha. När du får en slutlig offert från Smålandsvillan så är den bindande och du kan känna dig trygg med att de inte kommer att ändra på den. Smålandsvillan är en del av OBOS Bostadsutveckling AB som är en av Sveriges största husleverantörer. Som tomtköpare behöver du som redan nämnts inte ha några förkunskaper om vare sig bygglov eller husbygge. De kommer att ta hand om allt detta åt dig. Vi har bifogat två olika kalkyler. Du finner dem under "Viktiga dokument och länkar". Fredriksdal är ett oerhört smart hus i ett plan. På endast 122 m² inryms 4 sovrum, eller 3 sovrum med både vardagsrum och allrum, kök, två badrum etc. Bygg detta för endast ca 4 100 000 kr! Kalmar som är deras mest populära hus landar på 156 m² när ovanvåningen är inredd. I grundutförande får du detta för endast ca 3 700 000 kr. Då är det på 95 kvm och förberett för att inreda vindsvåningen. Tycker du att det är litet och vill upp på 200 kvm så är Villa Lekeryd ett alternativ. Man kan säga att det är ett Kalmar med en extra vinkel. Kalkylen för Lekeryd landar på knappt 4 160 000 kr. Gemensamt för 1,5-planshusen är att de levereras med oinredd ovanvåning så att du kan expandera boarean senare när familjen växer eller när ekonomin tillåter. Att stommen redan är på plats innebär att de flesta hemmafixare kan hålla nere kostnaden och göra mycket själva. I ka

Nordvära 93B, Stråvalla - Nordvära, Varbergs kommun

Nordvära 93B

Villa
Stråvalla - Nordvära, Varbergs kommun
4 595 000 kr
129 + 50 m²
5 rum
1 405 m² tomt

Detta är ett fantastiskt tillfälle att äga ett helt nybyggt hus som sätter standarden för moderna boenden. Med denna fina enplansvilla har du möjlighet att njuta av ett stort kök- och vardagsrum med öppen planlösning. Bostaden är på hela 129 effektiva kvadratmeter, helt utan onödiga trapphus som stjäl yta. Här är det enkelt att inbjuda till både avkopplande middagar och minnesvärda kalas. Detta fina boende finner du endast ca 20 minuter från Kungsbacka så det tar inte många minuter att resa till en så här fin bostad för under 5 miljoner. Tanka bilen gör du med egen ström från solceller. Barnen kan gå till fotbollsträningen och hela familjen rullar lätt ner på cykel till fina havsbad. Rum och avskildhet: Huset är ett rymligt och luftigt enplanshus med fyra sovrum. Detta är hemmet för dig som älskar att umgås och ser köket och vardagsrummet som själva hjärtat i huset. Med sovrummen strategiskt placerade i ena änden av huset och två badrum med dusch, får ni här både en social och en privat sfär - en plats för vuxna och en för barn. Av de fyra sovrummen kan det största med fördel användas som allrum/tv-rum. Praktisk groventré: För att göra vardagen smidigare har den rymliga tvättstugan en groventré. Med en separat ingång blir det enkelt att komma in med smutsiga kläder och skor utan att störa resten av huset. Dessutom finns ett dubbelgarage som är redo för att förvandlas till något speciellt då det är förberett för ett extra badrum och kök? Perfekt för att tvätta av sig efter en dag med bilmeck eller för att skapa en separat lägenhet. Energisnålt och miljövänligt: Huset är utrustat med solpaneler med en uppskattad produktion på hela 9 kWh, det är dubbelt så mycket mot vad som krävs för uppvärmning (se under Husbeskrivning: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/linnea/). Detta innebär inte bara en minskad påverkan på miljön utan också mycket låga energikostnader för dig. Läget och omgivningen: Här bor du lantligt vackert med solsken från morgon till kväll. En kort promenad längs vägen tar dig till en idrottsplats med flera fina fotbollsplaner och aktiviteter för barnen. Härifrån kan du enkelt cykla till havet och njuta av de vackra sandstränderna. Detta är en smått unik möjlighet att äga ett modernt och välplanerat hem i en fantastisk miljö. Hela fyra sovrum, vardagsrum, två badrum och kök plus dubbelgarage samt solpaneler. Allt på en stor trädgård där det som kronan på verket redan finns en flaggstång. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Din dröm om det perfekta hemmet kan snart bli verklighet så att du får hissa flaggan nästa gång du eller någon i familjen fyller år!

Västra Hagenvägen 29, Onsala - Västra Hagen, Kungsbacka kommun

Västra Hagenvägen 29

Tomt
Onsala - Västra Hagen, Kungsbacka kommun
2 500 000 kr
1 453 m² tomt

Nu kan du förverkliga drömmen om ett nybyggt hus mycket nära salta bad. Här finns både sandstrand och fantastiska klippor och det är så nära så att du kan du ta på dig badrocken hemma när du ska gå ner till havet. Både skolbuss och vanlig buss stannar endast en kort bit från fastigheten och tar dig in till Kungsbacka snabbt. Du väljer själv fritt ur Myresjöhus breda sortiment och om du vill så kan du ändra på det mesta. Kort sagt så får du bygga Ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus som denna tomt är knuten till. Du behöver inte ha några förkunskaper då husleverantören tar hand om hela processen. Förhandsbeskedet är klart för ett enbostadshus. Under Dokument och länkar finns flera kalkyler på två olika husmodeller. Väljer ni att exempelvis bygga ett Smart 125 så landar kalkylen på endast ca 6 200 000 kr. Till detta kommer markarbete som är väldigt individuellt beroende på hur mycket mer än huset det skall förberedas för. I genomsnitt ligger det på ca 400 000 kr. Efter att ni har tittat på tomten kan ni boka en tid med Christan Mogren på Myresjöhus så upprättar han en personlig kalkyl på exakt det hus ni önskar med tillval och markarbeten utifrån era behov. Är du byggare och intresserad av delad entreprenad kan ni kontakta mig som mäklare eller Myresjöhus så berättar vi mer kring det. Ett par visningstider finns att välja på för den som vill träffas och prata på tomten. Det går också bra att åka förbi och titta själv på tomten när det passar. Missa inte att meddela ert intresse för tomten! I samband med visningarna kommer det även finnas möjlighet att träffa Christian Mogren från Myresjöhus i deras visningshus på Husknuten. Vill ni träffa och prata med Christian andra tider så kontaktar ni honom på: 0705-08 71 88 eller [email protected] Vanliga frågor: När kan man tänkas flytta in i det nya huset? - Inflyttning i det nya huset beräknas normalt till ca 18 månader efter köp. Varför är det endast sökt förhandsbesked och inte bygglov? - Förhandsbeskedet klargör att man får bygga ett enbostadshus på tomten. Eftersom att du som köpare själv ska få bestämma vilken husmodell du vill bygga så måste bygglov sökas av dig. Kan jag bygga med annan husleverantör än Myresjöhus? - Nej, markägaren har valt att förmedla denna fastighet i samarbete med Myresjöhus. Jag kan inget om byggprocess, bygglov, markarbete eller liknande. Får jag hjälp med detta? - Ja. En av fördelarna med att försäljningen går genom Myresjöhus är att de tar hand om allt detta. Dessutom får du en tydlig bild av totalkostnaden redan från start. Hur stort hus får jag bygga? - Denna fastighet ligger utanför detaljplanerat område, det finns därför ingen bindande information från kommunen som anger byggnadsarea, byggnadshöjd etc. Det vi har är ett förhandsbesked som tillåter byggnation av ett enbostadshus. Att bygglov inte är sökt beror på att du som köpare själv ska få välja vilket hus du vill bygga. När detaljplan saknas tittar kommunen ofta på: • bestämmelser i gällande lagstiftning • kommunens egna riktlinjer • Eventuell översiktsplan • förutsättningarna på den specifika fastigheten/tomten • utformningen av omkringliggande bebyggelse • ev. bestämmelser i intilliggande plan. Här är länkar till två av de närmsta detaljplanerna: http://karta.kungsbacka.se/linked_docs/dp/pdf/O53A-%C3%84DP.%C3%84DP_Plankarta.pdf http://karta.kungsbacka.se/linked_docs/dp/pdf/O119B.Plankarta.pdf Mer info hittar du här: https://karta.kungsba

Visar alla 12