Furudal Näsvägen 11

Furudal, Rättvik Se på karta

3 490 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
220 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
5 364 m²
Byggår
1901
Driftkostnad
50 930 kr/år

Mitt i centrala Furudal säljer vi nu en välskött och unik fastighet med sjötomt. Redan vid portarna kommer ni slås över den majestätiska känslan som snabbt infinner sig. Ett stort, rött och vackert hus hälsar er välkomna och tidigt smyger känslor av förälskelse sig på. Runt knuten fortsätter mungiporna att peka uppåt då ni nu ser lusthuset samt gästhuset som är placerat med utsikt mot Oresjön och lilla ån som tar er ut på öppna vattnet.

Huvudhuset med sin generösa takhöjd har tidigare disponerats som två lägenheter då kök finns på båda bostadsplanen. Vill man bosätta sig i ena och hyra ut det andra så är det bara fantasin som sätter gränserna. Det charmiga gästhuset är fullutrustat med tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Nere vid strandkanten finns ett båthus, vedeldad bastu samt en grillstuga.

På fastigheten bedrevs tidigare en taxiverksamhet vilket avspeglar sig i en stora garagebyggnaden som finns här med bl.a två stycken smörjgropar. Perfekt för dig som söker ett boende eller för den delen fritidsboende med möjlighet till att skruva och mecka. Intill stora garaget finns ett gammalt bussgarage som det går alldeles utmärkt att förvara båt eller skotrar i. Vidare finns förvaringslösning i form av redskapsbod och förrådsdel.

Varmt välkommen med din visningsanmälan.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik

Visningstider

  • 4
    aug
    Ons 4 aug kl. 16:00–17:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.