Ekhagavägen 8

Gryt, Valdemarsvik Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Biarea
96 m²
Tomtarea
1 161 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
40 673 kr/år

Välkommen till Ekhagavägen 8, en mysig 1 ½ plansvilla med källare och nytt tak från 2020!

På entréplan möts ni av en välkomnande entréhall följt av ett stort vardagsrum med kamin och matsalsbord samt egen tv-hörna med plats för stor soffa. Vidare finner ni ett rymligt fräscht kök från 2008 med goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Här finner ni utgång till en av villans altandäck, perfekt för sommarens grillkvällar. Entréplan disponerar även två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt stort helkaklat duschrum med elgolvvärme och stor duschhörna.

På övre plan möts ni av en hall följt av ett större allrum med målad träpanel i taket samt två mindre sovrum med varsin garderob och eventuella förvaringsmöjligheter i kattvindarna. Här finner ni även förvaring i form av en klädkammare samt gäst-wc med ljusinsläpp från takfönster.

I källarplan finner ni tvättstuga med duschplats samt bastu, gäst-wc, matkällare, två förrådsrum, samt garage med smidig groventré in i huset.

Stor tomt om cirka 1161 kvm med både gräsmatta, träd och buskar. Huset har två stora altandäck på fram- och baksidan. På husets framsida finner ni trädäck i sydostläge, perfekt för att avnjuta förmiddagssolen. På husets baksidan finner ni stort altandäck i nordvästläge med kvällssol och möjlighet till långa grillkvällar med nära och kära. Dessa lägen är perfekt då ni kan få ut maximalt av solen, framförallt under sommaren.

Gryt är en tätort i Valdemarsviks kommun i Östergötlands län. Gryt ligger vid Östersjön, omkring en mil öster om Valdemarsvik. Cirka sju mil från Norrköping vilket är perfekt för dig som vill bo på landet med skog och strövområden inpå knuten men ändå med rimligt pendlingsavstånd. Här ges gångavstånd till kommunal bad- och båtplats. Gryts skärgård är ett omtyckt område för många. I området finns många naturhamnar och andra platser som är väl nyttjade av friluftslivet. Öarna inom Gryts naturreservat kan endast nås med egen båt eller Östgötatrafikens linjer och inom reservatet kan stora delar av Gryts skärgård överblickas från den unika utsiktspunkten, Gubbö kupa.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping