Kärrsvägen 44

Habo, Habo kommun Se på karta

3 400 000 kr

3 600 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
128 m²
Biarea
83 m²
Tomtarea
638 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
49 558 kr/år

Nu har vi på Fastighetsbyrån äran att välkomna er till detta alldeles perfekta hus för familjen som söker ett boende med alla bekvämligheter som önskas. Här finns det mesta på önskelistan som uppfyller både drömmar och behov!

Med ett smidigt läge i centrala Habo vaknar man varje morgon i detta fantastiska boende på Kärrsvägen 44. Morgonljuset lyser in i köket i takt med kaffebryggarens puttrande, uteplatserna möjliggör många trevliga timmar för gemensamt umgänge, framförallt på baksidan som är inbäddad i fantastisk grönska. Detta är livskvalité när det är som allra bäst.

Här erbjuds en väldisponerad planlösning där man utnyttjar ytorna till fullo. På entréplanet ger kök och vardagsrum i öppen planlösning fantastiska sällskapsutrymmen där familj och vänner är välkomna att ta plats. Här vill man gärna att kalas och fester äger rum, bättre kan det knappast bli.

Att bostaden är gjord för den växande familjen är det ingen tvekan om. Här finns förutom ett allrum, många rum som är perfekta som tonårsrum, lekrum eller till och med gym för den som vill infria nyårslöftet på riktigt. Dessutom finns badrum i både entré och övreplan. I källarplanet finns dusch och bastu för avkoppling.

För att underlätta vardagen finns många viktiga pusselbitar här. Tvättstuga, garage, mycket goda förvaringsutrymmen och en trädgårdsmiljö med gräsytor och stensättningar som är lättskötta för de vuxna och för barnen som är fulla av spring, är det den perfekta platsen.

För er som gillar lugn och ro och strävar efter någon form av balans i livet, är Kärrsvägen 44 verkligen mitt i prick!
Här i ett lugnt och fridfullt villaområde, har man naturreservatet Hökesån inpå knuten, gångavstånd till Habo centrum, Kärrs förskola på samma gata och även fler skolor i omgivningen att välja på. Med dess centrala läge finns givetvis också livsmedelsbutik, vårdcentral och väl fungerande kommunikationer som snabbt tar er till Jönköping och andra platser.

Kort och gott bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll för att få livet att gå ihop på ett lugnt och familjärt område.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Habo

Kontakta mäklaren

Anders Lagerquist

Fastighetsbyrån Habo
Mäklare Anders Lagerquist, Fastighetsbyrån Habo
070-816 18 64
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas