Kommande

Stenfalksgatan 26

Haga Centrum - Älvtomta, Örebro kommun Se på karta

5 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
184 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
731 m²
Byggår
1940
Driftkostnad
48 781 kr/år
Kommande

*HÖRNTOMT *BERGVÄRME *LUFTVÄRMEPUMP * 3-GLAS FÖNSTER *INREDD KÄLLARE *FAMILJEVÄNLIGT

Upplev det ultimata boendet för familjen med den här välutrustade 2-våningsvillan med garage i källaren. Njut av den skyddade och fridfulla hörntomten där denna vackra bostad är placerad. Du kommer att njuta av den senaste teknologin med fiberoptik för snabb och tillförlitlig internetuppkoppling och högklassig underhållning. Njut av en högre hushållsekonomi med 3-glasfönster, bergvärme, samt en luftvärmepump för källaren.

Det renoverade Ikea-köket är välutrustat med vitvaror som kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och spis för ett bekvämt och effektivt hemmaliv. Du kommer även att uppskatta tvättstugan med två tvättmaskiner och en tumlare.

Bor du med familj är detta den perfekta bostaden med gångavstånd till förskola och grundskola. Området erbjuder ett rikt föreningsliv för alla tänkbara sporter, passande för ungdomar och vuxna. Njut av närhet till ICA Supermarket, simhall, gym och extra shoppingmöjligheter på Willys och andra snabbmatställen.

Bo bekvämt med tillgång till bil och kollektivtrafik. Välkommen till Stenfalksgatan 26, där vi på Wallenstedt tillsammans med ansvarig mäklare Stefan Azar ser fram emot att visa dig den här drömbostaden

Läs mer hos mäklaren
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Stefan Azar

Wallenstedt Fastighetsmäkleri
Mäklare Stefan Azar, Wallenstedt Fastighetsmäkleri
0706660042

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.